Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Aciu labai
Reiskiasi as nemoku ieskoti blink.gif
Atsakyti
Besyte gal tau reiketu romaneciu. Is plonos (nei naktine nei dienine) uzuolaida arba kombinuotai Siandie maciau salone liuks kai viena juosta eina is nepermatomo kazkas panasaus i organza o kita labiau permatoma Na nzn turbut nieko nesupratai blush2.gif bet mano nuomone cia romanetes tokiu atveju tiktu tau labiausiai g.gif
Atsakyti
Malonu padeti biggrin.gif

sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės panelytės 4u.gif norėčiau truputėli jūsų patarimo blush2.gif
pas mane kambarys geltonas (toks geltonumas, kaip citrinos) grindys irgi šviesios, kokios spalvos roletą pasiūlytumėt dėti? ar irgi geltona dėt, ar geriau kokia kitokia spalva, kad gyvesnis kambarys būtų g.gif aš kažkaip linkstu prie kitos spalvos, tik neįsivaizduoju kokios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciaudute @ 2007 01 11, 23:41)
Sveikutės panelytės  4u.gif  norėčiau truputėli jūsų patarimo  blush2.gif
pas mane kambarys geltonas (toks geltonumas, kaip citrinos) grindys irgi šviesios, kokios spalvos roletą pasiūlytumėt dėti? ar irgi geltona dėt, ar geriau kokia kitokia spalva, kad gyvesnis kambarys būtų  g.gif  aš kažkaip linkstu prie kitos spalvos, tik neįsivaizduoju kokios  verysad.gif

kitos mirksiukas.gif riškis prie kokių baldų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciaudute @ 2007 01 12, 00:41)
Sveikutės panelytės  4u.gif  norėčiau truputėli jūsų patarimo  blush2.gif
pas mane kambarys geltonas (toks geltonumas, kaip citrinos) grindys irgi šviesios, kokios spalvos roletą pasiūlytumėt dėti? ar irgi geltona dėt, ar geriau kokia kitokia spalva, kad gyvesnis kambarys būtų  g.gif  aš kažkaip linkstu prie kitos spalvos, tik neįsivaizduoju kokios  verysad.gif

ziurint, kokio efekto tu sieki, ar nori, kad butu dar zaismingiau (pvz. jei tai vaiko kambarys), ar jau uztenka tos citrinines ir nieko nebenori ryskinti? pastaryoju atveju, tiks neutralus roletai. as irgi prie oranzines sienos rinkau baltus, pusiau skaidrius roletus, nes lango remas vistiek baltas, roleto remas taip pat, tai nebenorejau daugiau spalvu privelt. galiu parodyt is kokiu rinkom tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 12 sausio 2007 - 09:00
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 09:59)
ziurint, kokio efekto tu sieki, ar nori, kad butu dar zaismingiau (pvz. jei tai vaiko kambarys), ar jau uztenka tos citrinines ir nieko nebenori ryskinti? pastaryoju atveju, tiks neutralus roletai. as irgi prie oranzines sienos rinkau baltus, pusiau skaidrius roletus, nes lango remas vistiek baltas, roleto remas taip pat, tai nebenorejau daugiau spalvu privelt. galiu parodyt is kokiu rinkom tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kokios firmos cia roletu pavyzdziai?? mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 01 12, 12:38)
kokios firmos cia roletu pavyzdziai?? mirksiukas.gif  g.gif

Laurestos. turi kelis simtus audiniu pavyzdziu, nezinau, cia daug ar mazai, mes niekur kitur neziurejom. pas draugus pamatem, jie pries pora metu dejosi ir yra labai patenkinti, pasiklausem ir nuvaziavom uzsisakyt. kita savaite atvaziavo issimatuoti. pagamins per 9-12 darbo dienu. nors sake, kad gali ir greiciau but, nes siuo metu darbo maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 11:51)
Laurestos. turi kelis simtus audiniu pavyzdziu, nezinau, cia daug ar mazai, mes niekur kitur neziurejom. pas draugus pamatem, jie pries pora metu dejosi ir yra labai patenkinti, pasiklausem ir nuvaziavom uzsisakyt. kita savaite atvaziavo issimatuoti. pagamins per 9-12 darbo dienu. nors sake, kad gali ir greiciau but, nes siuo metu darbo maziau smile.gif

Mes irgi dėjom iš Laurestos, esam patenkinti kol kas
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 12, 12:51)

mmm Laurestos thumbup.gif labai geri zinok mes patys y 2 kambarius isideja thumbup.gif galiu apibudinti save gerbenti firma thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
as siandien i vaikucio kambari nupirkau uzuolaidas is JYSK parduotuves, uzuolaida (16.99lt.) 145cm ant 245cm,sukabinau tris spalvas ant vieno lango.Atrodo zaismingai, spalvos siltos su gelytemis. Mazajai tikras dziaugsmas.
Uzuolaidos kabinamos su kilpomis labai patogu..
Atsakyti
QUOTE(ligita123 @ 2007 01 12, 22:34)
Sveikos,
as siandien i vaikucio kambari nupirkau uzuolaidas is JYSK parduotuves, uzuolaida (16.99lt.) 145cm ant 245cm,sukabinau tris spalvas ant vieno lango.Atrodo zaismingai, spalvos siltos su gelytemis. Mazajai tikras dziaugsmas.
Uzuolaidos kabinamos su kilpomis labai patogu..

idek nuotrauka - pasirodyk blush2.gif 4u.gif
Atsakyti