Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Sveikutes, gal kuri turesit kokiu ideju...
pas mane svetainej dideli langai, toks isikisimas su langais, tipo stiklintas balkonas bet sujungtas su kambariu, tai vat sienos neutralios spalvos, roletai taip pat sviesūs, neutralūs, nusipirkom ryškiai oranžinę sofą ir man kambaryje truksta jaukumo, norisi kazkaip dekoruot tuos langus dieninem oranzinem ryskiom uzuolaidom... uždengt langų nenoriu, noriu tik dekoruot, gal kokių idėju pasiūlytumet ar kur matėt ką gražaus...
šis sprendimas man idomus pasirode, kaip manot g.gif
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 12, 20:37)
sodyboj visai liux variantas biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Reviv @ 2006 11 27, 15:24)
Sveikutes, gal kuri turesit kokiu ideju...
pas mane svetainej dideli langai, toks isikisimas su langais, tipo stiklintas balkonas bet sujungtas su kambariu, tai vat sienos neutralios spalvos, roletai taip pat sviesūs, neutralūs, nusipirkom ryškiai oranžinę sofą ir man kambaryje truksta jaukumo, norisi kazkaip dekoruot tuos langus dieninem oranzinem ryskiom uzuolaidom... uždengt langų nenoriu, noriu tik dekoruot, gal kokių idėju pasiūlytumet ar kur matėt ką gražaus...
šis sprendimas man idomus pasirode, kaip manot g.gif

pažaisk su organza mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites gelbekit, blush2.gif blush2.gif turiu du langus vienam kambary (virtuve kartu su svetaine) per visa auksti (nuo zemes iki lubu:) uz lango miskas, labai grazu. bet noriu jaukumo, todel reik kuo nors uzdengti tuos langus. nebutinai aklinai, bet kaip nors jaukiau:) bet niekaip nerandu galutinio varianto:) gal kas jau bandet ir turit tokiu ideju:) roletai ir romanetes netinka, nes radiatoriau languose, todel neikaip neiseina graziai iakomponuot blink.gif g.gif bigsmile.gif
buciau Jums labai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 11 27, 06:12)
kalbant apie roletus..

kazkada nuziurejau restoranuose labai smagia ideja ir labai noriu pritaikyti namuose. Noriu roleto su nuotrauka. Tai yra issirinkti kazkokia nuotrauka is savo archyvo ir kad ja graziai uzdetu ant roleto.. o juk taip grazu butu ant langelio kokia prisiminimu dvelkianti nuotrauka..  wub.gif

As dariau puskei dovana gimtadienio proga su nuotraukom vat tokia
Jei Vilniuje, tai Akropoly yra firma kur ant maikiu deda visokius paveikslelius. Ten man uzdejo ant drobeles. Bet nezinau ar daro ivairius dydzius (tau isivaizduoju reiktu nemazo dydzio.
Siaip manau gali kreiptis ir reklamos agenturas, jie tokiais dalykeliais uzsiima
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 27, 16:34)
pažaisk su organza  mirksiukas.gif

na vat as kaip tik ir galvojau apie organza, tik nelabai sumastau ka padaryti, siandien pardej kaip tik apziurinejau, jei kabint taip kaip tos languotos uzuolaidos, tai gal nelabai graziai organza kris g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reviv: 28 lapkričio 2006 - 13:31
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 11 27, 21:02)
As dariau puskei dovana gimtadienio proga su nuotraukom vat tokia
Jei Vilniuje, tai Akropoly yra firma kur ant maikiu deda visokius paveikslelius. Ten man uzdejo ant drobeles. Bet nezinau ar daro ivairius dydzius (tau isivaizduoju reiktu nemazo dydzio.
Siaip manau gali kreiptis ir reklamos agenturas, jie tokiais dalykeliais uzsiima

darbelis tavo tai visai mielas, tik matau man sis budas netinka.
turbut reiks skambineti i kokius foto tapetus kur daro, ar kur i dizaino firmas. ten turetu zinoti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 27, 16:34)
pažaisk su organza  mirksiukas.gif

Akvilyte, labai jau man rupi kaip ten tau sekasi aprengti stoglangius bigsmile.gif ax.gif bigsmile.gif Pora "minciu" jau pagavau internete, labai smalsu pamatyti tavo darbeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 04, 12:43)
Akvilyte, labai jau man rupi kaip ten tau sekasi aprengti stoglangius  bigsmile.gif  ax.gif  bigsmile.gif  Pora "minciu" jau pagavau internete, labai smalsu pamatyti tavo darbeli  4u.gif

na, pas teveliu stoglangiai dengti roletais, nes uzuolaidu jau ten niekaip nepakabinsi ir romaneciu irgi 4u.gif o siaip butu visai idomu paziuret ir man, gal kas stoglangius dengia kitaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaput: 07 sausio 2007 - 14:10
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 04, 11:43)
Akvilyte, labai jau man rupi kaip ten tau sekasi aprengti stoglangius  bigsmile.gif  ax.gif  bigsmile.gif  Pora "minciu" jau pagavau internete, labai smalsu pamatyti tavo darbeli  4u.gif

na jau viskas atiduota.. laukiu nuotraukų g.gif unsure.gif
Atsakyti
nu kaip man čia gražu kad negaliu wub.gif
user posted image
Papildyta:
mergaitei wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 07 sausio 2007 - 23:01
Sveikos mamytes,
Interjeru sitam puslapi daug prizirejau, bet siuo metu labai jaudina mane uzuolaidu klausymas. Gal galit pasidalinti savo langu puosmenomis? 4u.gif Labai idomu kokias kabinate uzuolaidas, kokiu spalvu, kokio pasiuvimo? Lauksiu jusu nuotrauku ir komentaru.
O gal dabar uzuolaidos nereikalingas - gal "plikas" langas "ant bangos"?
Atsakyti
jau yra tokia tema cia
Atsakyti