QUOTE(Milduxs @ 2006 11 26, 11:09)
zinok pas mus visiskai ta pati situacija virtuve su svetaine viena erdve ir placios palanges su issikisusiais radiatoriais toje erdveje yra du langai - vienas svetaineje, vienas virtuveje po per viduri balkonas. Tai jau beveik sugalvojau,kad ant langu desiu vienodas romanetes, o ant balkono uzuolaidas - tokias klasikines, surisamas is abieju pusiu. taip ir simetrija ir praktiskumas bus (atidengtos dideles palanges, ant kuriu galima prideti daug graziu dalyku) ir atiduota duokle klasikinems uzuolaidoms, kas duoda daug jaukumo. Taip kad ir pas tave, jeigu erdve bendra, man atrodo graziausia butu romanetes, jos gi kaip uzuolaidos atrodo. As bent noreciau tokiu, kur vadinamos autriskomis, va tokiu panasiu, tik is lengvesnio audinio, bet nepersvieciamo.
http://www.alternati...trian-blind.htm
O del miegamojo, tai irgi ta pati situacija, metaliniais galais lova ir noras tureti metalini karniza Tai galvoju, gal tinkamas butu toks variantas - vietoj dieniniu romanete, vel gi tokia austriska su raukiniais, is dieniniu uzuolaidu medziagos graziai turetu gautis, ir bus tvirtinama i lango nisa, o naktines ant vieno karnizo storos medziagos, arba netgi ant lenkto karnizo (buvo sitoje temoje kazkur nuotrauka) tai man atrodo toks karnizas vieno pagalio neturetu buti labai brangus? o kaip dizainere aiskino, kokiu budu palangiu platumas itakojo karnizo kaina? nelabai suprantu. nors tiesa pasakius tais dalykais dar rimtai nesidomejau...
nu va, gal pritaikysi ir sau kokiu ideju.
Rrina zadejo ikelti mano kambariu nuotraukas, tai tada aiskiau bus apie ka kalbu, kai pamatysite kaip ten viskas atrodo.
Neseniai persikraustem, tai tiek visokio galvojimo ir tvarkymo... ir pinigu
http://www.alternati...trian-blind.htm
O del miegamojo, tai irgi ta pati situacija, metaliniais galais lova ir noras tureti metalini karniza Tai galvoju, gal tinkamas butu toks variantas - vietoj dieniniu romanete, vel gi tokia austriska su raukiniais, is dieniniu uzuolaidu medziagos graziai turetu gautis, ir bus tvirtinama i lango nisa, o naktines ant vieno karnizo storos medziagos, arba netgi ant lenkto karnizo (buvo sitoje temoje kazkur nuotrauka) tai man atrodo toks karnizas vieno pagalio neturetu buti labai brangus? o kaip dizainere aiskino, kokiu budu palangiu platumas itakojo karnizo kaina? nelabai suprantu. nors tiesa pasakius tais dalykais dar rimtai nesidomejau...
nu va, gal pritaikysi ir sau kokiu ideju.
Rrina zadejo ikelti mano kambariu nuotraukas, tai tada aiskiau bus apie ka kalbu, kai pamatysite kaip ten viskas atrodo.
Neseniai persikraustem, tai tiek visokio galvojimo ir tvarkymo... ir pinigu
Aciu uz patarimus.Manau, kad kazka pritaikysiu KAzin kas brangiau iseina romanetes ar dienines uzuolaidos?. MAtai, kai palanges placios ( ir dar didelis langas) tada daugiau nuo sienos turi issikisti karnizas, kad uzuolaida nesiremtu i palange(radiatoriu), o tam reikia spec. priedu karnizui. NA prisideda dar tokie vamzdziai per karnizo viduri. Tai va uzuolaidos negalesi visos sustumti i viena puse tik iki vidurio, nes trukdys tas per viduri idetas vamzdis.