Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(Milduxs @ 2006 11 26, 11:09)
zinok pas mus visiskai ta pati situacija biggrin.gif virtuve su svetaine viena erdve ir placios palanges su issikisusiais radiatoriais smile.gif toje erdveje yra du langai - vienas svetaineje, vienas virtuveje po per viduri balkonas. Tai jau beveik sugalvojau,kad ant langu desiu vienodas romanetes, o ant balkono uzuolaidas - tokias klasikines, surisamas is abieju pusiu. taip ir simetrija ir praktiskumas bus (atidengtos dideles palanges, ant kuriu galima prideti daug graziu dalyku)  ir atiduota duokle klasikinems uzuolaidoms, kas duoda daug jaukumo. Taip kad ir pas tave, jeigu erdve bendra, man atrodo graziausia butu romanetes, jos gi kaip uzuolaidos atrodo. As bent noreciau tokiu, kur vadinamos autriskomis, va tokiu panasiu, tik is lengvesnio audinio, bet nepersvieciamo.
http://www.alternati...trian-blind.htm
O del miegamojo, tai irgi ta pati situacija, metaliniais galais lova ir noras tureti metalini karniza biggrin.gif Tai galvoju, gal tinkamas butu toks variantas - vietoj dieniniu romanete, vel gi tokia austriska su raukiniais, is dieniniu uzuolaidu medziagos graziai turetu gautis, ir bus tvirtinama i lango nisa, o naktines ant vieno karnizo storos medziagos, arba netgi ant lenkto karnizo (buvo sitoje temoje kazkur nuotrauka) tai man atrodo toks karnizas vieno pagalio neturetu buti labai brangus? o kaip dizainere aiskino, kokiu budu palangiu platumas itakojo karnizo kaina? nelabai suprantu. nors tiesa pasakius tais dalykais dar rimtai nesidomejau...
nu va, gal pritaikysi ir sau kokiu ideju.
Rrina zadejo ikelti mano kambariu nuotraukas, tai tada aiskiau bus apie ka kalbu, kai pamatysite kaip ten viskas atrodo.
Neseniai persikraustem, tai tiek visokio galvojimo ir tvarkymo... ir pinigu unsure.gif

Aciu uz patarimus.Manau, kad kazka pritaikysiu KAzin kas brangiau iseina romanetes ar dienines uzuolaidos?. MAtai, kai palanges placios ( ir dar didelis langas) tada daugiau nuo sienos turi issikisti karnizas, kad uzuolaida nesiremtu i palange(radiatoriu), o tam reikia spec. priedu karnizui. NA prisideda dar tokie vamzdziai per karnizo viduri. Tai va uzuolaidos negalesi visos sustumti i viena puse tik iki vidurio, nes trukdys tas per viduri idetas vamzdis.
Atsakyti
pagaliau apredziau ir as savo langelius cool.gif biggrin.gif pries tai buvo tik roletai i langus, neutralios spalvytes, o dabar pakabinom romanetes, labai tinka prie baldu sienu ir visko lotuliukas.gif thumbup.gif siuvausi alandeko, klp akropolyje, nebrangu uz du langus sumokejom apie 850lt. tik tiek kad audinys kataloge graziai atrode o ant langu pasibangaves kazkoks blink.gif bet susigules manau laikui begant arba reiks su gariniu lygintuvu praeiti biggrin.gif pries tai ziurejom centre ivairiose parduotuvese, tai ten iskart pasake minimum 1200lt uz langus doh.gif aisku langai butu atrode nerealiai, nes butu su graziais karniziukais ir "mandrai" pasiutom uzuolaidom smile.gif bet, kai pasako minimum 1200 lt reiskia bus 2000lt biggrin.gif na jau nia, dar baldu reikia, gerai bus ir sitos man:)))

Atsakyti
user posted image

Milduxs, nu superinis darbo ir bibliotekos kampelis smile.gif Norėčiau tokio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 lapkričio 2006 - 14:44
QUOTE(Gabanne @ 2006 11 13, 22:02)
Sveikos,

Labai reikia patarimo, nes vyras mane jau baigia uzgrauzti, kad jam nejauku ir reik uzuolaidu... uzsidejome roletus, na bet nelimpa jie, truksta mums jaukumo, tai labai reikia uzuolaidu, bet galvoju kokiu  g.gif
gal gelsvos tokios lengvos tiktu?
stai langas, kuris be uzuolaidu liudi  blush2.gif

user posted image

visas kambarys gelsvi tapetai, o viena siena stai tokia...

user posted image

emm, manau graziausiai butu buve gelsvi roletai ir zalsvos uzuolaidos gali buti ir su geltonais rastais. dabar geltonos uzuolaidos gal nelabai, nes susilies su sienomis. pas mane pvz yra geltonos sienos , neutralus dramblio kaulo spalvos rolai ir oranzines romanetes, tinkacios prie baldu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2006 11 26, 15:46)
user posted image

Milduxs, nu superinis darbo ir bibliotekos kampelis smile.gif Norėčiau tokio  wub.gif

aciu bigsmile.gif o kaip tu pamatei?
Papildyta:
QUOTE(jolax @ 2006 11 26, 14:03)
Aciu uz patarimus.Manau, kad kazka pritaikysiu KAzin kas brangiau iseina romanetes ar dienines uzuolaidos?. MAtai, kai palanges placios  ( ir dar didelis langas) tada daugiau nuo sienos turi issikisti karnizas, kad uzuolaida nesiremtu i palange(radiatoriu), o tam reikia spec. priedu karnizui. NA prisideda dar tokie vamzdziai per karnizo viduri. Tai va uzuolaidos negalesi visos sustumti i viena puse  tik iki vidurio, nes trukdys tas per viduri idetas vamzdis.

aaaa... dabar supratau kaip su tais karnizais doh.gif
manau, kad romanetes turetu brangiau kainuoti, nes salia audinio dar prisideda mechanizmas, kuris turbut kainuoja daugiau negu paprastas karnizas. bet cia tik speju tiksliai nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2006 11 26, 17:15)
aciu bigsmile.gif o kaip tu pamatei?
Papildyta:

Is pradziu nemaciau nieko, bet paspaudus desiniu klavisu ant Properties ir pasinaudojus copy-paste funkcija pasimate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2006 11 26, 19:14)
Is pradziu nemaciau nieko, bet paspaudus desiniu klavisu ant Properties ir pasinaudojus copy-paste funkcija pasimate  smile.gif

aha gi tikrai thumbup.gif
Atsakyti
kalbant apie roletus..

kazkada nuziurejau restoranuose labai smagia ideja ir labai noriu pritaikyti namuose. Noriu roleto su nuotrauka. Tai yra issirinkti kazkokia nuotrauka is savo archyvo ir kad ja graziai uzdetu ant roleto.. o juk taip grazu butu ant langelio kokia prisiminimu dvelkianti nuotrauka.. wub.gif

Gal kas zino kokia firma tai daro? ax.gif
as jau isskambinejau visas zaliuziu ir kt uzuolaidu firmas, bet niekas nieko nedaro, na nebent as pati is kazkur gauciau medziaga ir kazkur ta nuotrauka uzsideciau.. bet gal yra firmu kurios pacios tai daro? g.gif

esu macius tikrai ne viena pavyzdi ir tikrai turi kazkas lietuvoje daryti visa tai. book.gif
Atsakyti
o as norejau paklausti ar galima roletus is bet kokios medziagos tvirtos pasiuti ir ar galima daryti gabalais?ar cia tik romanetes taip daromos,turiu labai man prie sirdes gabala ne maza madziagytes,ji tokia sidabrinei auksine nu cia reikai pamatyti,bet manau kad kadangi langai nuo lubu iki grindu tai visu pirma nesiziuretu ji istisai graziai ir gal kadangi nelabai tamsi tai ir neuztamsintu gerai,tai noretusi da medziaga graziai sumaisyti su kokia tamsiai ruda ax.gif gal akvilyte ka nors gero patartu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 11 27, 06:12)
kalbant apie roletus..

kazkada nuziurejau restoranuose labai smagia ideja ir labai noriu pritaikyti namuose. Noriu roleto su nuotrauka. Tai yra issirinkti kazkokia nuotrauka is savo archyvo ir kad ja graziai uzdetu ant roleto.. o juk taip grazu butu ant langelio kokia prisiminimu dvelkianti nuotrauka..  wub.gif

Gal kas zino kokia firma tai daro?  ax.gif
as jau isskambinejau visas zaliuziu ir kt uzuolaidu firmas, bet niekas nieko nedaro, na nebent as pati is kazkur gauciau medziaga ir kazkur ta nuotrauka uzsideciau.. bet gal yra firmu kurios pacios tai daro?  g.gif

esu macius tikrai ne viena pavyzdi ir tikrai turi kazkas lietuvoje daryti visa tai.  book.gif

siulau pabandyti pasidaryti paciai. yra tokia technika:
1. reikia kopijavimo apartu atsisviesti paveiksliuka, siuo atveju nuotrauka
2 uzdeti ant norimo pavirsiaus, t.y. ant medziagos geraja puse i medziaga
3 ir gerai istrinti su acetonu lapa is virsaus.

as esu dariusi tik ant marskineliu, gaunasi ok ir nenusiplauna. aisku jeigu baisu is karto ant gero pavirsiaus pabandyk siaip ant ko nors.
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2006 11 27, 13:08)
o as norejau paklausti ar galima roletus is bet kokios medziagos tvirtos pasiuti ir ar galima daryti gabalais?

domėjausi aš šituo klausimu.... deja... aš norėjau padaryt roletą su šilku.. esmė ta kad jei ratkim audinys bus apsiūtas, automatiškai praslys į vieną art kt pusę tas kantukas ir nesusisuks gražiai.. taip kad man atsakymas buvo NE verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2006 11 27, 14:31)
siulau pabandyti pasidaryti paciai. yra tokia technika:
1. reikia kopijavimo apartu atsisviesti paveiksliuka, siuo atveju nuotrauka
2 uzdeti ant norimo pavirsiaus, t.y. ant medziagos geraja puse i medziaga
3 ir gerai istrinti su acetonu lapa is virsaus.

as esu dariusi tik ant marskineliu, gaunasi ok ir nenusiplauna. aisku  jeigu baisu is karto ant gero pavirsiaus pabandyk siaip ant ko nors.

matai, pas mane yra didele problema, kad as pati tikrai nedarysiu blink.gif , nes roletas tures buti 4x7 m tai rankom tokio plocio nepadarysi.. nors jei butu maziukas, gal ir bandyciau taip.. mirksiukas.gif
Atsakyti