[quote=Milduxs,2006 11 24, 13:09]
Sveikos merginos, esu visiskai pasimetusi ir susipainiojusi tarp langu uzdengimu gausos ir galimybiu. Manau, kad jusu patarimai labai padetu apsispresti...Kaip jums atrodo kas butu geriausias grazumo ir praktiskumo variantas mano svetainei ir darbo kambariui?
sveikute,is savo patirties galiu pasakyti kad nuotrauku neikelsi jei neturi 100 zinuciu.Reikia palaukti gal kas nors tau pades. mano nuotraukas ikele kita,kuri turi virs 100 zinuciu.
QUOTE(jurgjtaaa @ 2006 11 24, 20:44)
sveikute,is savo patirties galiu pasakyti kad nuotrauku neikelsi jei neturi 100 zinuciu.Reikia palaukti gal kas nors tau pades. mano nuotraukas ikele kita,kuri turi virs 100 zinuciu.
matai kaip...aciu uz info nors siandien diena kai ikeliau, tai man paciai matesi, bet matyt visiems nesimato ka gi, palauksiu, ga kas pades vistiek su tom uzuolaidom cia ilgas procesas apmastymu bus...
QUOTE(Milduxs @ 2006 11 24, 22:06)
matai kaip...aciu uz info nors siandien diena kai ikeliau, tai man paciai matesi, bet matyt visiems nesimato ka gi, palauksiu, ga kas pades vistiek su tom uzuolaidom cia ilgas procesas apmastymu bus...
merginos padekit merginukei,ikelkit kas nors jos nuotraukas
QUOTE(jurgjtaaa @ 2006 11 24, 22:46)
merginos padekit merginukei,ikelkit kas nors jos nuotraukas
aciu uz pagalba
atsiusk i rrina@cardio.lt, idesiu
Kas praktiškiau sunku pasakyti, bet pati neseniai įsitikinau, kad "senos, geros " užuolaidos (na ta prasme, kad ne roletai, ne žaliuzės) yra JAUKIAU.
Taigi jei tu nori, kad tavo svetainė būtų praktiška rinkis roletus ar žaliuzes, bet jei norisi jaukumo ir šilumos, nepatingėk pafantazuoti, pasižiūrinėt internete įvairiausių modelių ir tipų užuolaidų. Paskui nepatingėk pasieiškoti tinkamo audinio, kurio šiais laikais yra kokio tik nori ir pasisiūdink užuolaidas (na dar variantas, kuris šiuo metu labai madingas - tai romanetės).
Tai va tokie patarimai nemačius tavo svetainės
Taigi jei tu nori, kad tavo svetainė būtų praktiška rinkis roletus ar žaliuzes, bet jei norisi jaukumo ir šilumos, nepatingėk pafantazuoti, pasižiūrinėt internete įvairiausių modelių ir tipų užuolaidų. Paskui nepatingėk pasieiškoti tinkamo audinio, kurio šiais laikais yra kokio tik nori ir pasisiūdink užuolaidas (na dar variantas, kuris šiuo metu labai madingas - tai romanetės).
Tai va tokie patarimai nemačius tavo svetainės
[quote=IF...,2006 11 25, 00:24]
Kas praktiškiau sunku pasakyti, bet pati neseniai įsitikinau, kad "senos, geros " užuolaidos (na ta prasme, kad ne roletai, ne žaliuzės) yra JAUKIAU.
sutinku, senos geros uzuolaidos visada vertos demesio, ypac kai kalbama apie jaukuma. Mano svetaine tokia, kad mano nuomone roletai ar zaliuzes ten tikrai netinka..kai bus nuotraukos, aiskiau bus
Aciu uz patarimus
sutinku, senos geros uzuolaidos visada vertos demesio, ypac kai kalbama apie jaukuma. Mano svetaine tokia, kad mano nuomone roletai ar zaliuzes ten tikrai netinka..kai bus nuotraukos, aiskiau bus
Aciu uz patarimus
QUOTE(akvilyte @ 2006 07 29, 17:44)
pas berniuka dėčiau roletą, o pas mergaitę kokią gražuolę romanetę
gali pasakyti kuom skiriasi roletai nuo romanečių na kaip atrodo vieni ir kiti, ir ar galima pas tave užsisakyti rūbelių langams
Gal pasirodysiu senamadiška, bet man nėra gražiau už užuolaidas.Pas mane vaikų kambary tik viršuj paraitytos, kad šviesos neužstotų.Miegamajam ilgos žydros su kvarbatkėm,kurias galima suimti atitraukus irgi- Virtuvėj tik vadinamos naktinės spalvotos ant medinio karnizo,o svetainėj -baltas tiulis viršuj su mezginiais ir geltono metalo karnizas -nu man super gražu ir nenusibodo.ir visiems patinka kas pamato.
MAn taip pat atejo laikas rinktis uzuoladas, romanetes, ar roletus. NA musu svetaine su virtuve yra viena erdve-tai jau nusprendeme, kad desime romanetes tokios pat medziagos kaip ir vienos sienos tapetai. Tik nezinau ar patiks dienos metu matyti,,plika" langa. Cia maciau viena faina nuotraukyte, kur romanetes kaip naktines , o dienines tokios lengvos lengvos baltos uzuolaidos. Bet va kokia problema, pas mus labai plati palange ir dar radiatorius isikises. Vyras pradejo kalbeti, kad labai brangiai iseis pirkti karniza. MAt mes karnizo labai norejome i miegamaji.Kadangi lova metaline-tai ir karnizo norejome metalinio, taciau stiliaus arteles dizainere mums paaiskino, kad labai brangiai kainuoja tie karnizu laikikliai(kai placios palanges) ir jei norim dar kabinti naktines bei dienines uzuolaidas. Tai as labai nuliudau.Tada pagalvojau, kad desiu tik dienines , o vietoj naktiniu-roletus. O kita diena jau mastau, gal atsisakyti grazaus metalinio karnizo, o isideti begini karniza, bet pasikabinti grazias ne tik dienines bet ir naktines uzuolaida Kaip jums atrodo?
QUOTE(jolax @ 2006 11 25, 23:53)
MAn taip pat atejo laikas rinktis uzuoladas, romanetes, ar roletus. NA musu svetaine su virtuve yra viena erdve-tai jau nusprendeme, kad desime romanetes tokios pat medziagos kaip ir vienos sienos tapetai. Tik nezinau ar patiks dienos metu matyti,,plika" langa. Cia maciau viena faina nuotraukyte, kur romanetes kaip naktines , o dienines tokios lengvos lengvos baltos uzuolaidos. Bet va kokia problema, pas mus labai plati palange ir dar radiatorius isikises. Vyras pradejo kalbeti, kad labai brangiai iseis pirkti karniza. MAt mes karnizo labai norejome i miegamaji.Kadangi lova metaline-tai ir karnizo norejome metalinio, taciau stiliaus arteles dizainere mums paaiskino, kad labai brangiai kainuoja tie karnizu laikikliai(kai placios palanges) ir jei norim dar kabinti naktines bei dienines uzuolaidas. Tai as labai nuliudau.Tada pagalvojau, kad desiu tik dienines , o vietoj naktiniu-roletus. O kita diena jau mastau, gal atsisakyti grazaus metalinio karnizo, o isideti begini karniza, bet pasikabinti grazias ne tik dienines bet ir naktines uzuolaida Kaip jums atrodo?
zinok pas mus visiskai ta pati situacija virtuve su svetaine viena erdve ir placios palanges su issikisusiais radiatoriais toje erdveje yra du langai - vienas svetaineje, vienas virtuveje po per viduri balkonas. Tai jau beveik sugalvojau,kad ant langu desiu vienodas romanetes, o ant balkono uzuolaidas - tokias klasikines, surisamas is abieju pusiu. taip ir simetrija ir praktiskumas bus (atidengtos dideles palanges, ant kuriu galima prideti daug graziu dalyku) ir atiduota duokle klasikinems uzuolaidoms, kas duoda daug jaukumo. Taip kad ir pas tave, jeigu erdve bendra, man atrodo graziausia butu romanetes, jos gi kaip uzuolaidos atrodo. As bent noreciau tokiu, kur vadinamos autriskomis, va tokiu panasiu, tik is lengvesnio audinio, bet nepersvieciamo.
http://www.alternati...trian-blind.htm
O del miegamojo, tai irgi ta pati situacija, metaliniais galais lova ir noras tureti metalini karniza Tai galvoju, gal tinkamas butu toks variantas - vietoj dieniniu romanete, vel gi tokia austriska su raukiniais, is dieniniu uzuolaidu medziagos graziai turetu gautis, ir bus tvirtinama i lango nisa, o naktines ant vieno karnizo storos medziagos, arba netgi ant lenkto karnizo (buvo sitoje temoje kazkur nuotrauka) tai man atrodo toks karnizas vieno pagalio neturetu buti labai brangus? o kaip dizainere aiskino, kokiu budu palangiu platumas itakojo karnizo kaina? nelabai suprantu. nors tiesa pasakius tais dalykais dar rimtai nesidomejau...
nu va, gal pritaikysi ir sau kokiu ideju.
Rrina zadejo ikelti mano kambariu nuotraukas, tai tada aiskiau bus apie ka kalbu, kai pamatysite kaip ten viskas atrodo.
Neseniai persikraustem, tai tiek visokio galvojimo ir tvarkymo... ir pinigu