Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Merginos, ka gero matet Kauno bazese ? As noreciau dieniniu organzos uzuolaidu salonui plius naktiniu ( del grozio, neaisku,ar jos bus kada uztraukiamos). Pas mane sienos sviesiai gelsvos, dazytos, sekcija tamsus rudas virsus ir sonai (sokolado spalva), o priekis sviesiai gelsvos spalvos, staliukas ir TV staliukas irgi gelsvos spalvos, o kampas ir foteliai- ryskios melynos spalvos (royal). Kokios spalvos patartumet dienines ir naktines uzuolaidas ? Grindys- parketas. Jokio kilimelio dar neturim...
Atsakyti
as buvau bazese ir galiu pasakyti ,kad pasirinkimas tikrai geras butu jei tik zinai ko nori.As radau ir grazias ,ir nepasakyciau, kad brangias,nes yra mazi vaikai tai neissaugosi kad nelystu.as pirkciau melynas tipo naktines,o dienine kazka su melynu,bet labai ryskias.Pas mane deta vietoj naktines vienspalve pala ir as ja surisau i mazga bei padariau ilgesnes kad kristu ant zemes.Kas mate sake, kad grazu.Ideciau nuotrauka,bet nemoku.
Atsakyti
Parašiau tau į až. bet atsakymo negavau blush2.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
gal kuri nors zinote, kur galima butu Vilniuje uzuolaidu is virveliu (nezinau, ar jos tiksliai taip vadinasi ax.gif ) nusipirkti ir kiek mazdaug kainuoja ? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2006 11 20, 15:51)
Labukas  smile.gif
gal kuri nors zinote, kur galima butu Vilniuje uzuolaidu is virveliu (nezinau, ar jos tiksliai taip vadinasi  ax.gif ) nusipirkti ir kiek mazdaug kainuoja ? user posted image

Manau uzuolaidu salonuose.Juodu macaiu Ibrahim.
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2006 11 20, 14:51)
Labukas  smile.gif
gal kuri nors zinote, kur galima butu Vilniuje uzuolaidu is virveliu (nezinau, ar jos tiksliai taip vadinasi  ax.gif ) nusipirkti ir kiek mazdaug kainuoja ? user posted image

ibrahime maciau ir as... tik kaina tai doh.gif dar kazkokioj dekoro pardej maciau.. ir senukuose maciau.. ten kaina normalesne cool.gif
Atsakyti
Na va, ta kaina Ibrahime ir mane bash.gif biggrin.gif
Jau buvau pradejus ieskot siustis is uzsienio, ten kaina mazesne gaunasi su persiuntimu visai virs 3 m plocio vitrinai, nei cia vienos 1,5 m uzuolaidos unsure.gif
Reikes dar pasiziureti Senukuose...
Atsakyti
gal kartais kas mate butent tokiu(ne spalva), su skylem roletu?kur?noriu vaiko kambary pakeist ax.gif sauleta diena,juos uzdengus, atrodytu super rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Violetik-tai gali prakirpt skyles g.gif , manau roletu medziaga tokia,kad nebrigztu -arba jeigu ka tai galima apsiuti krastus g.gif
Atsakyti
aciu, happy 4u.gif kazkodel pati apie tai nepagalvojau ax.gif reikes tikrai ant senu pabandyt, juo labiau, kad jie su burbulais pas mane, lengviau ispjaut bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2006 11 20, 14:31)
Na va, ta kaina Ibrahime ir mane  bash.gif  biggrin.gif
Jau buvau pradejus ieskot siustis is uzsienio, ten kaina mazesne gaunasi su persiuntimu visai virs 3 m plocio vitrinai, nei cia vienos 1,5 m uzuolaidos  unsure.gif
Reikes dar pasiziureti Senukuose...

maciau tokias juodas Liquid salone vln!!
Atsakyti
Sveikos merginos, esu visiskai pasimetusi ir susipainiojusi tarp langu uzdengimu gausos ir galimybiu. g.gif Manau, kad jusu patarimai labai padetu apsispresti...Kaip jums atrodo kas butu geriausias grazumo ir praktiskumo variantas mano svetainei ir darbo kambariui? schmoll.gif

user posted image

http://images.kodakg...747710_0_SM.jpg
Papildyta:
Kazka cia jau ne taip pridirbau su nuotrauku ikelimu, pirma karta ta darau tikiuosi pavyks iziureti...
Papildyta:
user posted image

va smile.gif gal dabar geriau.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti