Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(Gabanne @ 2006 11 14, 01:16)
Bet baltos spalvos tame kambaryje nerasta...sakai geltonos ne labai...?

Aš iš vis galvoju,kad roletai tai dėl praktiškumo,o ne jaukumo ax.gif
Ir čia tik mano nuomonė - aš rinkčiausi užuolaidas arba romanetes kokias nors labai skaidrias ,šviesias ,lengvas ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gazele: 13 lapkričio 2006 - 23:25
QUOTE(Gabanne @ 2006 11 14, 00:16)

na pvz pas mane kampas melynas su visokiom gelytem tapetai melsvi su gelsvu...bet uz tai lubos baltos lotuliukas.gif pas mane ant lango gelsvas roletas,bet pati pagalvok ar nebus mirga marga?...as del to ir dejau grazia balta uzuolaida kad nemirgetu.na cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 13, 22:07)
dauguma mano darbų mano fantazijos vaisius  rolleyes.gif  blush2.gif

Parašyk savo emailą, atsiųsčiau nuotrauką, kad įsivaizduotum kokių maždaug reikėtų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 11 14, 01:16)

As deciau baltas dienines uzuolaidas ir naktines sonuose tik del grozio,nes jau yra kas ant langu.O naktines daryciau su zaliu,derinciau prie roletu.
O jei nenorit dieniniu,tai gal tokio modelio,tik spalvas parinkt.Bet daryciau,kad butu baltos..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 14 lapkričio 2006 - 10:52
o as mastau kokias uzuolaidas i berniuku kambary kabinti g.gif Roletu nenoriu schmoll.gif Akvilyte-gal kur matei grazios vaikiskos medziagos? g.gif
noreciau gal kokiu baltu nepermatomu su vaikiskom aplikacijom apacioj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 14 lapkričio 2006 - 10:54
QUOTE(Alaja @ 2006 11 14, 11:51)
As deciau baltas dienines uzuolaidas ir naktines sonuose tik del grozio,nes jau yra kas ant langu.O naktines daryciau su zaliu,derinciau prie roletu.
O jei nenorit dieniniu,tai gal tokio modelio,tik spalvas parinkt.Bet daryciau,kad butu baltos..
user posted image

sutinku su tavim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 13, 23:07)
kaip tik dabar aprenginėju 5 stoblangius  rolleyes.gif  kai baigsiu įmesu nuotraukytes.. (jei pavyks žinoma  cool.gif )

Super! busiu dekinga!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

gal moterytes ka patarsit, o tai 2metus be uzuolaidu tempiam ir vis neapsisprendziam ka daryt..... esme ta kad VISI buto langai i siaure ir dar i miskeli...tai tamsu nerealiai namie bet vaizdas pasakiska per langa. be to pirmas aukstas - tai esam kaip ant delno visiem praeinantiem, kolkas nakti uzsitraukiam apsaugines zaliuzes, bet tai ryta taip tamsu kad prabust sunku... miegamajam surizikavom pasikabinom sirmas dienines tai nors diena netaip viskas matosi (bet visviena dar tamsiau, bet neapsikenciau), o bendrame kambary tai gali visi bomzai ant kalniuko susede telika ziuret :-)...gal ka jus patarsit
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2006 11 14, 16:53)
sveikos,
gal moterytes ka patarsit, o tai 2metus be uzuolaidu tempiam ir vis neapsisprendziam ka daryt..... esme ta kad VISI buto langai i siaure ir dar i miskeli...tai tamsu nerealiai namie bet vaizdas pasakiska per langa. be to pirmas aukstas - tai esam kaip ant delno visiem praeinantiem, kolkas nakti uzsitraukiam apsaugines zaliuzes, bet tai ryta taip tamsu kad prabust sunku... miegamajam surizikavom pasikabinom sirmas dienines tai nors diena netaip viskas matosi (bet visviena dar tamsiau, bet neapsikenciau), o bendrame kambary tai gali visi bomzai ant kalniuko susede telika ziuret :-)...gal ka jus patarsit

Jeigu matot gera vaizda,bet norit tik sviesai uzdegus but nematomi-tai geriausias issivadavimas roletai ar romanetes.Jas diena galima sutraukt,kad nesimatytu,o vakare-uztraukt.Tiek,kad jos neduoda jaukumo,tai kampuose uzdeciau kokias lengvas uzuolaideles.
Atsakyti
labas 4u.gif as sestadieni buvau Kauno bazese,pirkau uzuolaidas ir susitikau labai malonia mergina,kuri man labai padejo savo patarimais.As noreciau jai labai padekoti,tikiuosi ji cia lankosi biggrin.gif Atleiskit,jeigu kam nors mano zinute pasirodys be rysio blush2.gif
Atsakyti
LABAi dekoju patarejoms!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 11 14, 22:18)
LABAi dekoju patarejoms!!!!!  4u.gif

visada prasom mirksiukas.gif
Atsakyti