Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(eribra @ 2006 11 10, 17:26)
Pasisiuvau romanetes. Gariunuose parekomendavo siuveja, kuri siuna geroj firmoj, o po darbo- savo klientams. Padejo medziagas issirinkt, namo nemokamai atvaziavo. Rezultatu ir kaina likau labai patenkinta. Jei kam reikia , parasykit i a.z.- duosiu koordinates

Ir as noreciau, galima? ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kuri nesenei jysk'e buvot? Ar verta ten važiuot pasidairyt dieninių užuolaidų audinio? Nuo kiek iki kiek ten panašiai kainos? Noriu pasisiūt balkono langams romanetes, bet brangaus audinio nebenoriu pirkt, nes vyras rūkydamas vienas žiežirbomis jau pradegino doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 13, 16:02)

Šitas su gaubtu karnizu aš žadu miegamajam daryti ax.gif
Atsakyti
user posted imageHelp va pas mane miegamajame taip isdestyti langai dabar keiciam i plastikinius ir darom remonta, ir tuo paciu galvojame apie langų rūbelius, mano vyro svajonė yra miegamajeme, kad butų ir dienininės ir naktinės na tokios sunkios, na ant lango tai kaip ir suprantu,bet ka daryt su balkono durimis tom?dabar buvom markizes uzsideje, bet jos nepasiteisno nes nepatogu balkona darinet, labai prasau jusu pagalbos ir ideju ax.gif
Atsakyti

Sveikos,

Labai reikia patarimo, nes vyras mane jau baigia uzgrauzti, kad jam nejauku ir reik uzuolaidu... uzsidejome roletus, na bet nelimpa jie, truksta mums jaukumo, tai labai reikia uzuolaidu, bet galvoju kokiu g.gif
gal gelsvos tokios lengvos tiktu?

stai langas, kuris be uzuolaidu liudi blush2.gif

user posted image

visas kambarys gelsvi tapetai, o viena siena stai tokia...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2006 11 13, 15:12)
Šitas su gaubtu karnizu aš žadu miegamajam daryti  ax.gif

As uz klasika!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (Gal isduosit kur matet gaubtu karnizu? kakaip niekus akis "nepagavo"... g.gif )
Papildyta:
greit isirenginesim nama, ten daug langu... doh.gif bet, ne problema - siuti man patinka thumbup.gif . Tik niekada nesusiduriau su stogralgiu "aprengimu" g.gif ... gal turit kokiu pasiulymu? busiu alaaabai dekinga 4u.gif
Papildyta:
Shakes, kiek klaidu... doh.gif Sory... blush2.gif matyt nuo darbu jau stogas vaziuoja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2006 11 13, 18:16)
bet ka daryt su balkono durimis tom?

o kas jom blogai? g.gif lango suiminėk į vieną pusę.. o durų į kitą.. aš čia apie naktinę užuolaidą 4u.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2006 11 13, 21:31)
. Tik niekada nesusiduriau su stogralgiu "aprengimu" g.gif ...

kaip tik dabar aprenginėju 5 stoblangius rolleyes.gif kai baigsiu įmesu nuotraukytes.. (jei pavyks žinoma cool.gif )
Papildyta:
QUOTE(ADA @ 2006 11 13, 09:49)
akvilyte, o tu gal ir "pafantazuoji"? Ta prasme patari ką nors, pasiūlai?
blush2.gif

dauguma mano darbų mano fantazijos vaisius rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 13, 22:07)
o kas jom blogai? g.gif lango suiminėk į vieną pusę.. o durų į kitą.. aš čia apie naktinę užuolaidą 4u.gif
kaip tik dabar aprenginėju 5 stoblangius  rolleyes.gif  kai baigsiu įmesu nuotraukytes.. (jei pavyks žinoma  cool.gif )
Papildyta:

dauguma mano darbų mano fantazijos vaisius  rolleyes.gif  blush2.gif

o tu siulai ir ant balkono duru deti dienine ir naktine is abieju pusiu užuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 11 13, 23:31)
As uz klasika!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  (Gal isduosit kur matet gaubtu karnizu? kakaip niekus akis "nepagavo"... g.gif )
Papildyta:
greit isirenginesim nama, ten daug langu...  doh.gif  bet, ne problema - siuti man patinka  thumbup.gif . Tik niekada nesusiduriau su stogralgiu "aprengimu" g.gif ... gal turit kokiu pasiulymu? busiu alaaabai dekinga  4u.gif
Papildyta:
Shakes, kiek klaidu... doh.gif  Sory... blush2.gif matyt nuo darbu jau stogas vaziuoja...  blush2.gif

Dėl karnizų,kai tik kilo ta mintis iš kart nuvariau į saloną ir man paaiškino,kad pagal klientų norus lanksto karnizus ir bėginius ir ne.Kaina nuo 17 lt už metrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 11 13, 22:02)
Sveikos,

Labai reikia patarimo, nes vyras mane jau baigia uzgrauzti, kad jam nejauku ir reik uzuolaidu... uzsidejome roletus, na bet nelimpa jie, truksta mums jaukumo, tai labai reikia uzuolaidu, bet galvoju kokiu  g.gif
gal gelsvos tokios lengvos tiktu?
stai langas, kuris be uzuolaidu liudi  blush2.gif

user posted image

visas kambarys gelsvi tapetai, o viena siena stai tokia...

user posted image

gal balta?kaip manai?be jokiu rastu...ir gelyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2006 11 13, 23:59)
gal balta?kaip manai?be jokiu rastu...ir gelyciu mirksiukas.gif

Bet baltos spalvos tame kambaryje nerasta...sakai geltonos ne labai...?
Atsakyti