Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 11 07, 00:25)
noreciau Jusu pagalbos, t.y. ideju  ax.gif

reikia aprengti ta tamsu - nuoga virtuves langa  biggrin.gif

aciuks.gif  aciuks.gif

user posted image

user posted image

Dabar cia truksta gyvybingumo..Gal kazka tokio blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 10, 10:21)
drinks_cheers.gif  visiškai sutinku.. romanetės ir širmos grašios atskirai bet ne kartu  schmoll.gif  o ir kaina auksinė būtų  doh.gif

o siaip sirmos buna tik is tokios permatomos medzigos, ar ir kaip naktines uzuolaidas galima padaryti (ta prasme, kad funkcija butu kaip ir naktiniu)? Bandau vis isspresti, kaip viska suderinti, nes romanetes reiketu deti arba permatomas medziagos, arba tokias storesnes. Uzuolaidu nelabai noriu, kazkaip nusibodo man jos. O norisi, kad ir diena saules ieitu, o vakare, kad ir nuo kaimynu zvilgsniu pridengtu...
O kiek mazdaug butu kaina sirmu, nezinot? Na, romaneciu zinau, kad mechanizmai nera pigus, bet ko sirmoms reikia, nelabai issivaizduoju...
Atsakyti
sveikutes,klausimelis toks,man labai patinka tos naujoviskos uzuolaidos,tokios kur slankioja,na kaip tos raudonos nuotraukytej kur virsuje,tik vat as noriu tokias daryti kaip naktinias ta prasme jos bus kokios tamsios spalvos su kazkokiu rastu dar tiksliai nezianu nes derinsiu jau kai remonts bus baigtas,bet as norecaiu ir dienines kokias,siaip galvojau apie dramblio kaulo arganza tokia kad net ant grindu guletu tos uzuolaidos,bet kaip jos atrodis kartu su tom naktinem???gal kas norska nors panasaus mate kur nors ir siaip kaip tas dalikas turetu atrodyti?gal tas dienines reikai kartu su naktinem uzsakineti kad jos irgi butu ant tu begeliu kad slankiotu,tipo imti tada 5 takeliu begelius arciausiai lango bus tos dienines,kurias tada tisiog itemtas daryti o ne iki grindu o toliau jau keturiu daliu naktines?
na tikiuosi suprasit ka as cia prirasiau doh.gif dekui uz kokius nots patarimus 4u.gif

tai as kaip suprantu tos uzuolaidos apie kurias as rasau vad sirmos?tai tada zinau kad gali jos buti is kokios nori medziagos,ziurejau savaitgali jas saloe prie ermitazo,tai man priskaiciavo apie 800 lt lagus 3.10 m ilgio ir 2.50 aukscio,cia su keturiom uzuolaidelem,keturiu begeliu,man tai visai tinka kainyte,nes atrodo tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinderella: 10 lapkričio 2006 - 11:18
Cindarella-sitaip nepatinka?
user posted image
Atsakyti
grazus variantas,tik man idomu kaip ten tas roletas naktinis kuris po apacia,sioj nuotraukoj jis ne dydelis o mums reiketu 3 metru plocio doh.gif kiek girdejau tai kuo didesnis tas mechanizmas to jis nepatvaresnis?!
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif visoms

apsisprendziau, kabinsiu romanetes...
reikia dar vienos info ax.gif gal galite Vilniuje rekomenduoti thumbup.gif imone kuri tuo uzsiima...
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 11 10, 11:57)
apsisprendziau, kabinsiu romanetes...  
reikia dar vienos info  ax.gif   gal galite Vilniuje rekomenduoti  thumbup.gif  imone kuri tuo uzsiima...

zinau,kad Akvilyte is forumo siuva romanetes, mano drauge kaip tik pas ja uzsisakius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 10 lapkričio 2006 - 15:02
QUOTE(happy @ 2006 11 10, 15:58)
zinau,kad Akvilyte is forumo siuva romanetes, mano drauge kaip tik pas ja uzsisakius  bigsmile.gif

Vilniuje???
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2006 11 10, 11:07)
O kiek mazdaug butu kaina sirmu, nezinot? Na, romaneciu zinau, kad mechanizmai nera pigus, bet ko sirmoms reikia, nelabai issivaizduoju...

širmos mechanizmas dar brangesnis doh.gif
QUOTE(Cinderella @ 2006 11 10, 11:39)
dydelis o mums reiketu 3 metru plocio doh.gif kiek girdejau tai kuo didesnis tas mechanizmas to jis nepatvaresnis?!

o dalinti negalima? g.gif

QUOTE(happy @ 2006 11 10, 14:58)
mano drauge kaip tik pas ja uzsisakius  bigsmile.gif

kokia draugė? ax.gif rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 10, 15:23)
kokia draugė?  ax.gif  rolleyes.gif  blush2.gif

prie Banginio kur gyvena ax.gif
Atsakyti
Pasisiuvau romanetes. Gariunuose parekomendavo siuveja, kuri siuna geroj firmoj, o po darbo- savo klientams. Padejo medziagas issirinkt, namo nemokamai atvaziavo. Rezultatu ir kaina likau labai patenkinta. Jei kam reikia , parasykit i a.z.- duosiu koordinates
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 11 10, 15:23)
kokia draugė?  ax.gif  rolleyes.gif  blush2.gif

akvilyte, o tu gal ir "pafantazuoji"? Ta prasme patari ką nors, pasiūlai?
blush2.gif
QUOTE(eribra @ 2006 11 10, 16:26)
Pasisiuvau romanetes. Gariunuose parekomendavo siuveja, kuri siuna geroj firmoj, o po darbo- savo klientams. Padejo medziagas issirinkt, namo nemokamai atvaziavo. Rezultatu ir kaina likau labai patenkinta. Jei kam reikia , parasykit i a.z.- duosiu koordinates

Prašom parašyti man koordinates ax.gif
Atsakyti