sveikutes,klausimelis toks,man labai patinka tos naujoviskos uzuolaidos,tokios kur slankioja,na kaip tos raudonos nuotraukytej kur virsuje,tik vat as noriu tokias daryti kaip naktinias ta prasme jos bus kokios tamsios spalvos su kazkokiu rastu dar tiksliai nezianu nes derinsiu jau kai remonts bus baigtas,bet as norecaiu ir dienines kokias,siaip galvojau apie dramblio kaulo arganza tokia kad net ant grindu guletu tos uzuolaidos,bet kaip jos atrodis kartu su tom naktinem???gal kas norska nors panasaus mate kur nors ir siaip kaip tas dalikas turetu atrodyti?gal tas dienines reikai kartu su naktinem uzsakineti kad jos irgi butu ant tu begeliu kad slankiotu,tipo imti tada 5 takeliu begelius arciausiai lango bus tos dienines,kurias tada tisiog itemtas daryti o ne iki grindu o toliau jau keturiu daliu naktines?
na tikiuosi suprasit ka as cia prirasiau
dekui uz kokius nots patarimus
tai as kaip suprantu tos uzuolaidos apie kurias as rasau vad sirmos?tai tada zinau kad gali jos buti is kokios nori medziagos,ziurejau savaitgali jas saloe prie ermitazo,tai man priskaiciavo apie 800 lt lagus 3.10 m ilgio ir 2.50 aukscio,cia su keturiom uzuolaidelem,keturiu begeliu,man tai visai tinka kainyte,nes atrodo tikrai