Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(xeditax @ 2006 07 31, 14:54)
Galutinai neapsisprendziau, bet ko gero  ax.gif Kad kiek kur skaitau pasisakymus, tai Dextera ima virsu medziagu pasirinkime ir kokybes atzvilgiu.Ryt bandysiu skambinti.

Šaunu thumbup.gif Šiaip tai kiek apvažinėjom firmų, tai tikrai pasirinkimas didžiausias Dexteroje. Yra nauja audinių kolekcija. O dėl kokybės, manau irgi neturėtų kilti problemų. rolleyes.gif
Atsakyti
jau issikvieciau meistra i namus ax.gif Bet atvaziuos tik ketvirtadieni blink.gif tai kazin kada pagamins jei tokios eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 07 31, 19:34)
jau issikvieciau meistra i namus  ax.gif Bet atvaziuos tik ketvirtadieni  blink.gif tai kazin kada pagamins jei tokios eiles  g.gif

Niu žinai, man atrodo, ne anksčiau kaip po Žolinių gali tikėtis. Mums matavo praeita penktadienį, tai žadėjo tik rugpjūčio 11 dienai. ax.gif

O tu į miegamajį dėsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulia @ 2006 08 01, 07:49)
Niu žinai, man atrodo, ne anksčiau kaip po Žolinių gali tikėtis. Mums matavo praeita penktadienį, tai žadėjo tik rugpjūčio 11 dienai.  ax.gif

O tu į miegamajį dėsi? smile.gif

Tai as taip ir galvojau, kad ne anksciau kaip antroje rugpjucio puseje g.gif Desim ir i miegamaji ir i virtuve ir i svetaine, nes pas mane niekur nebus naktiniu uzuolaidu.Dar galvoju pasisneketi ir apie tinklelius nuo uodu, nes gyvenam salia vandens, tai tu bjaurybiu sociai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 08 01, 10:42)
Tai as taip ir galvojau, kad ne anksciau kaip antroje rugpjucio puseje  g.gif Desim ir i miegamaji ir i virtuve ir i svetaine, nes pas mane niekur nebus naktiniu uzuolaidu.Dar galvoju pasisneketi ir apie tinklelius nuo uodu, nes gyvenam salia vandens, tai tu bjaurybiu sociai  doh.gif

Pas mus bute irgi nera užuolaidų. Miegamasis kol kas vienintelis kambarys kur bus roletai smile.gif . O šiaip dėl uodų tai tu teisi, naikint juos bjaurybes reikia. gun_rifle.gif
Atsimenu viena naktį net širšė įskrido į miegamajį, tai su dulkiu siurbliu siurbem doh.gif blink.gif

Mes į miegamamajį dėsim paprastą tinkliuką, o balkono duris tinklelį-roletą.
Nežinau, kaip miegamajame žiurėsis g.gif , sakiau jei nepatiks, tai roletą iki galo užtrauksiu lotuliukas.gif ir bus gražu biggrin.gif

O balkono duryse tai roletas bus praktiškiau. Mes nakčiai visada paliekame atviras duris, tai joks vabzdys tikrai neiskris.

O šiaip vadybininko visko klausinėkite, jis tikrai patars. thumbup.gif
Atsakyti
Man Dextera kaip didziausias keiksmazodis doh.gif
Uzsisakiau du roletus is ju, neskaitant to, kad sutartu laiku neatvyksta, veze kabint astuonis kartus, daug kartu siunte roletus atgal i gamyba, kadangi vis padarydavo su broku, mechanizmas tai kreivas, tai per viduri islinkes, kabint atvaziavo vyrai su kvapeliu ir murzini kaip velniai, nuciupinejo visus langus juodom rankom, sviesius roletus, kulturos nulis blink.gif
Langu remus sugadino, i kiekviena kampa prigreziojo tiek skyliu, kad net as taip nebuciau sugebejus sugadint doh.gif Saugok dieve visus nuo tokiu paslaugu kokybes.

Kaip atrodo lango remo vienas kampas (kitas negeriau) po Dexteros darbo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2006 08 01, 15:23)
Man Dextera kaip didziausias keiksmazodis  doh.gif
Uzsisakiau du roletus is ju, neskaitant to, kad sutartu laiku neatvyksta, veze kabint astuonis kartus, daug kartu siunte roletus atgal i gamyba, kadangi vis padarydavo su broku, mechanizmas tai kreivas, tai per viduri islinkes, kabint atvaziavo vyrai su kvapeliu ir murzini kaip velniai, nuciupinejo visus langus juodom rankom, sviesius roletus, kulturos nulis  blink.gif
Langu remus sugadino, i kiekviena kampa prigreziojo tiek skyliu, kad net as taip nebuciau sugebejus sugadint  doh.gif  Saugok dieve visus nuo tokiu paslaugu kokybes.

Nu blin nieko nesuprantu blink.gif Pasimeciau visai blink.gif Bet jau atgal ko gero nesitrauksiu, o idemiai seksiu ju darba.Jei ka tai jie man langus keis mirksiukas.gif Tegu tik pabando ka sugadint.
Atsakyti
Nujo, apakus aš, ką GITULIA parašė..... blink.gif

Nu prigrasinsiu vyrui, kad nė per žingsnį nesitrauktų ir stebėtų, kaip deda roletus.

O šiaip dėl to broko GITULIA nesikreipei į direktorių? Ar tik su pačiais meistrais koliojaisi? Gal reiktų vartotojų teisėmis pagrasinti?

Na tokie dalykai tokiai firmai, kaip Dextera, garbės nedaro.... schmoll.gif
Atsakyti
Kreipiaus mirksiukas.gif
Del to ir foto turiu, rasiau i centrine bustine pretenzija su visom vaizdinem priemonem, kadangi trauktis nebebuvo kur, sitiek isgreziotus langus teko slept po ju roletais, o langu keist pasidarius remonto irgi nenorejau, tai islauziau stambias nuolaidas ir gerokai prigadinau nervus skyriaus darbuotojams.
Jums patarimas - sekit darba, is anksto perspekit, kad skyles leidziat grezt tik po viena karta, tegul gerai atsimatuoja, ir po sumontavimo labai gerai pasitikrinkit kaip vaiksto mechanizmas ar nestringa virsuj, ar nesirauksleja medziaga mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ***** prigasdinai tu cia bijau.gif Bet nemanau kad tokiu dalyku neatsitinka ir kitose firmose g.gif
Atsakyti
Gitulia, o tu kokiam mieste tuos Dexterininkus samdeisi?
Atsakyti
Mes irgi žaliuzes ir roletus užsakinėjom Dexteroje. Dėl kokybės pretenzijų lyg ir neturiu (nors pora vertikalių žaliuzių "lapelių" su šiokiu tokiu broku, ir tie lapeliai, aišku, ne kur krašte, o per vidurį doh.gif - ai, bet čia smulkmena ax.gif ).
Bet jau su terminais tai ta kompanija susipykus doh.gif - išmatavo birželio 7, užsakyme įvykdymo terminas nurodytas birželio 22, o sumontavo ... liepos 19 blink.gif
Ir iš n pokalbių telefonu susidarė įspūdis, kad tokie vėlavimai jiems yra visiškai įprastas dalykas ...
Atsakyti