QUOTE(Betukas @ 2006 10 17, 15:33)
Gal galit kas įmesti kokį adresiuką, kur galėčiau rasti įv. karnizų, kitų mechanizmų langams. Ačiū.Esu žalia tam rekale. Nežinauką daryti. Kambary bus plačios 45 cm palangės, dar radiatoriai išsikiš
Ką kabint ant langų?
ziurint kokiu karnizu nori,jei is pigesniu tai senukuose yra tokie -lazdos ivairaus metalo imitacija,seno aukso,matinio sidabro ir t.t,laikikliu jiems yra ir i siena,ir i lubas jei placios palanges prie tu kojeliu yra prailgintojai,antgaliu irgi yra ivairiu.jei nori romaneciu irangos ar geresniu karnyzu patarciau vilniuje ateities gatveje prie fabu kavines antrame aukste yra firma arpora .tai ten man atrodo austriski karnyzai.
Papildyta:
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 17, 09:17)
Noreciau paklausti gal kas turite roletus pasikeliancius i virsu? man labai aktualu vonios kambaryje turiu langa, bet nenoriu viso uzdengti todel noreciau kad butu dengiamas nuo apacios bent puse o virsus liktu neuzdengtas
kazkaip apie toki roleto pakelima nesu girdejusi gal ir yra taip. as tai nusipirkciau prikliliuojama karnyzeli,jei langas nera labai platus,ir pridedi karniziuka prie vidurio lango,uzuolaidele pasisiuni is bet kokios medziagos.ja ir nuimti isplauti galima ir dazniau pakeisti nauja.roletai mano manymu nelabai vonioje vis tiek dregme ir nedaug roletu tinka tokiom patalpom,pradeda sonai banguotis.geriausi tai su tokia gumuota antra puse,jei pasiulymas del uzuolaideliu netinka.