Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Romanetes pavyzdysuser posted image
Atsakyti
Ooooooooooo ačiū, nu tikrai nebuvau mačius blush2.gif Bet labai gražu, gal į miegamąjį vietoj užuolaidų.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 09 29, 09:29)
pas jus gal nedrėgna? Nes pas mus tai siaubingai, bijom kad nesupelytu  blush2.gif o iš kokios medziagos?

sintetinių audinių pelėsis " nevalgo" pelėsis labiausiai gadina audinius iš natūralių pluoštų ar kurie turi natūralaus pluošto priemaišų. O kad nebūtų taip drėgna, reikia dažniau vėdinti blush2.gif ir netgi žiemą, plačiai atverti langą, palaikyti minutėlę. to pilnai užtenka ir vonia nespėja įšalti.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 10 03, 11:25)
Romanetes pavyzdysuser posted image

Aš labai noriu kažko panašaus wub.gif , tik įtariu kainytė tai nemaža. Gal Kaune kuri siuvat ax.gif ?
Atsakyti
Man atrodo, kad Kaune Akvilyte siuva g.gif
Atsakyti
O gal kas turit linines naktines užuolaidas? Įdomu, kaip atrodo, kaip priežiūra ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2006 10 04, 14:49)
O gal kas turit linines naktines užuolaidas? Įdomu, kaip atrodo, kaip priežiūra ir t.t.

pas mane kaba dar senos lininės užuolaidos joms gal 10 metu. kol nedarau remonto tame kambaryje- tai ir apie užuolaidas negalvoju. tiesiog išskalbiu išlyginu ir viskas. o šiais laikais galima rasti labai gražių slalvų lino ir paderinus, manau galima sukurti labai gera varianta. tik perkant lina reikia atsizvelgti, kad audinyslabai traukiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 05 spalio 2006 - 11:00
Labutis 4u.gif
Neseniai man skambino mama ir pranešė, kad man nužiūrėjo užuolaidas g.gif Sakė labai gražios ir t.t. Jos bus į mūsų miegamąjį, kadangi mano vyriškis į miegamąjį nori tik užuolaidų. Net nežinau, ką ir galvoti g.gif . Pati aš jų nemačiau, o mūsų nuomonės su mama kartais kardinaliai išsiskiria blush2.gif . Bet ji tokia buvo užsidegus, tai belieka laukti biggrin.gif . Kai sulauksiu- nufotkinsiu ir įmesiu. Galėsit įvertinti rolleyes.gif Tikiuosi man patiks biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, ar yra kokie reikalavimai audiniui, jei noriu romanetės ant įstiklinto balkono lango? Ta prasme, tai paprastas, ne izoliacinis langas, balkonas nešildomas, langas didelis (apie 4x2 m), tai ir romanetes turbūt labiau nei kambary veiktų išorinė aplinka g.gif Gal kas susidūrė?
Planuojam 3 dalių romanetes, kiek maždaug kainuotų 1kv.metro pasiuvimas? g.gif

Džiaugiuos, kad nepatingėjau perskaityt abiejų temų. O tai būčiau gerokai permokėjus salone doh.gif Sumontuoti ir vyras sugebės, tik aš siūti nesiryžtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2006 10 05, 13:26)
Labutis  4u.gif
Neseniai man skambino mama ir pranešė, kad man nužiūrėjo užuolaidas  g.gif  Sakė labai gražios ir t.t. Jos bus į mūsų miegamąjį, kadangi mano vyriškis į miegamąjį nori tik užuolaidų. Net nežinau, ką ir galvoti  g.gif . Pati aš jų nemačiau, o mūsų nuomonės su mama kartais kardinaliai išsiskiria  blush2.gif  . Bet ji tokia buvo užsidegus, tai belieka laukti  biggrin.gif  . Kai sulauksiu- nufotkinsiu ir įmesiu. Galėsit įvertinti  rolleyes.gif Tikiuosi man patiks  biggrin.gif

Tikrai labai idomu braskute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klajune @ 2006 10 05, 14:52)
Sakykit, ar yra kokie reikalavimai audiniui, jei noriu romanetės ant įstiklinto balkono lango? Ta prasme, tai paprastas, ne izoliacinis langas, balkonas nešildomas, langas didelis (apie 4x2 m), tai ir romanetes turbūt labiau nei kambary veiktų išorinė aplinka  g.gif Gal kas susidūrė?
Planuojam 3 dalių romanetes, kiek maždaug kainuotų 1kv.metro pasiuvimas?  g.gif

Džiaugiuos, kad nepatingėjau perskaityt abiejų temų. O tai būčiau gerokai permokėjus salone  doh.gif Sumontuoti ir vyras sugebės, tik aš siūti nesiryžtu  unsure.gif

O kaip tu jas isivaizduoji? kokias funkcijas jos turetu atlikti- kaip dienines uzuolaidos ar kaip issigelbejimas nuo varginancios vasaros saules?

Balkonui siulyciau rinktis sintetini audini, nes jis yra atsparesnis aplinkos poveikiui ( pelesiui, isblukimui).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 06 spalio 2006 - 09:52
QUOTE(klajune @ 2006 10 05, 14:52)
Sakykit, ar yra kokie reikalavimai audiniui, jei noriu romanetės ant įstiklinto balkono lango? Ta prasme, tai paprastas, ne izoliacinis langas, balkonas nešildomas, langas didelis (apie 4x2 m), tai ir romanetes turbūt labiau nei kambary veiktų išorinė aplinka  g.gif

nelabai suprantu kam tokiam balkone romanetės??? unsure.gif jei tai tik balkonas...
Atsakyti