Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

akvilyte, viska suzinosiu ir ryt tau parasysiu, ok ? tau vargt nebereikes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
ir aš gyvenu tais rūpesčiais doh.gif

QUOTE(gitulia @ 2006 08 01, 14:23)
Man Dextera kaip didziausias keiksmazodis  doh.gif
Uzsisakiau du roletus is ju, neskaitant to, kad sutartu laiku neatvyksta, veze kabint astuonis kartus, daug kartu siunte roletus atgal i gamyba, kadangi vis padarydavo su broku, mechanizmas tai kreivas, tai per viduri islinkes, kabint atvaziavo vyrai su kvapeliu ir murzini kaip velniai, nuciupinejo visus langus juodom rankom, sviesius roletus, kulturos nulis  blink.gif
Langu remus sugadino, i kiekviena kampa prigreziojo tiek skyliu, kad net as taip nebuciau sugebejus sugadint  doh.gif  Saugok dieve visus nuo tokiu paslaugu kokybes.

Kaip atrodo lango remo vienas kampas (kitas negeriau) po Dexteros darbo:
user posted image

nu, prigąsdinai doh.gif kaži ar yra kitų firmų mūsų kaimuke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 10 02, 11:22)
akvilyte, viska suzinosiu ir ryt tau parasysiu, ok ? tau vargt nebereikes biggrin.gif

bigsmile.gif būčiau laaaaaaaaaaaaaaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Mano svetaines uzuolaidos. Sorry is karto, nelabai matysis ax.gif
Uzuolaidu virsus
user posted image

Pacios uzuolaidos
user posted image
Atsakyti
Akvilyte, siandien jau suzinojau, matai jos yra siauros - 135cm, kaina metro 50lt
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 10 02, 12:23)
Akvilyte, siandien jau suzinojau, matai jos yra siauros - 135cm, kaina metro 50lt

ačiū bigsmile.gif tai gal dar adresiuką žinai blush2.gif ir gal sakė ar turi dabar??? rolleyes.gif
Atsakyti
Zinau, kad Dubijos gatvej smile.gif bandyk ieiti i www.justuka.lt, ten gal bus ju parduotuves adresas. Sake, kad medziagyte baiginejasi, o tau daug reikia?
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 10 02, 12:50)
Zinau, kad Dubijos gatvej smile.gif bandyk ieiti i www.justuka.lt, ten gal bus ju parduotuves adresas. Sake, kad medziagyte baiginejasi, o tau daug reikia?

na bandysiu ieškot.. tikiuos poros savaičių bėgyje pavyks nuvažiuot g.gif

o reikia tai net nežinau kiek g.gif tokia kaip pas tave man per marga bus... tai manau poros juostų pakaktų g.gif tai apie 60cm man reiktų ax.gif na bus bus.. nebus palauksiu kol rasiu biggrin.gif

na bet laaaaaaaabai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 10 02, 16:05)
na bandysiu ieškot.. tikiuos poros savaičių bėgyje pavyks nuvažiuot g.gif

o reikia tai net nežinau kiek g.gif  tokia kaip pas tave man per marga bus... tai manau poros juostų pakaktų g.gif  tai apie 60cm man reiktų ax.gif  na bus bus.. nebus palauksiu kol rasiu biggrin.gif

na bet laaaaaaaabai ačiū  4u.gif

O mum dextera visai gerai padare. Kulturingas vyrukas kabino, velavo tik 2 dienas. Kaip laikys, nezinau, nes tik pora savaiciu kaip dziaugiames.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 10 02, 12:17)
verysad.gif  gal gali parašyt adresiuką, kartais būnu šiauliuose tai gal jie turi audinio tokio  g.gif  ir kiek mokėjai jei ne paslaptis blush2.gif  ir išmatavimai kokie??? (noriu orentuotis kiek ta medžuiaga galėtų kainuot blush2.gif )

Įsiterpsiu ax.gif

Šiauliuose yra tokia parduotuvė "Vaibutas" Aido 10,ten prekiauja atraižomis ,kartais pagal svorį,šią medžiagą pirkau ir aš, į mažiaus kambarį,romanetei,mokėjau,apie 25 lt metras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatag @ 2006 10 02, 09:06)
Nebūtinai ant lubų, galima ir ant sienų. O dėl to kad ir naktinė ir dieninė, pvz pas mus eina iš pražių tokia nepermatoma, o apačioj prisiūta dieninė, tai kai pasikelia, tą dalį kur kaip dieninė  palieki ant lango  ax.gif

o toks variantas mums tiktu wink.gif aciuks 4u.gif o jei ne paslaptisd kokios mazdaug tokiu kainos? nu ni bum bum cia visai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 02 spalio 2006 - 22:40
Labutis visoms 4u.gif
Pasirodysiu kaip neišmanėlė blush2.gif , bet kaip atrodo ta romanetė? Kaip žaliuzės ir ruletai atrodo tai žinau, o kaip ta romanetė doh.gif ? Einam į pabaigą su remonatais, tai vis daugiau pradedu galvą sukti, kaip reikės papuošti langus bigsmile.gif Būsiu labai dėkinga jei kas papasakosit mirksiukas.gif
Atsakyti