Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(daliela @ 2006 08 02, 15:38)
Mergaitės, norėjau jūsų paklausti, ar esate kuri pirkusi audinį užuolaidoms Gariūnuose, na kai paskutinį kartą buvau, tai atradau tokių spalvų ir raštelių kurios iki šiolei akyse stovi. 
Ir dar....gėda blush2.gif ...,bet gal galite paaiškinti kas tai per audinys ORGANZĄ? (atrodo taip vadinasi).  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

Mes pirkom Gariūnuose organzos medžiagytę dieninėms užuolaidoms, kaip tik jau pasiuvo ir vienas pakabinom. Atrodo gražiai, tik...pažiūrėjau iš lauko - viskas kiaurai matosi, kas viduje sad.gif Tai čia kaip, ar toks organzos bruožas, ar tai dėl to, kad langas priešais langą, ar kad per mažai paraukta (nors pirkom dvigubai...) g.gif Liūdna, nes tikėjausi nors šiek tiek privatumo...
Atsakyti
Sveikos merginos.

Gal kas susidurete. kur galima kad kokybiskai ir uz proto ribose kaina padarytu karnizus, uzuolaidas manau nusipirksiu gariunuose ir pasisiusiu.

Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2006 09 27, 09:54)
Sveikos merginos.

Gal kas susidurete. kur galima kad kokybiskai ir uz proto ribose kaina padarytu karnizus, uzuolaidas manau nusipirksiu gariunuose ir pasisiusiu.

Darykitės patys wink.gif Mes pasidarėm. iš tikrųjų tai toks ir darymas - nueini į senukus o ten dalių dalelių, kokių nori laikiklių, kokių nori vamzdžių ar bėgelių, storų, plonų, metalnių, medinių, įvairių spalvų. Svetainės langui 3,5 m ilgio kainavo 80 litų viso. foto keliais postais aukščiau.
Atsakyti
Merginos,turiu tokį ale blondinišką klausimą wub.gif
kas ta organza? kuo ji ypatinga ir t.t.
ieškau kaip tik užuolaidų tai vis girdžiu apie ją ,bet nežinau kuo ji čia ypatinga...

Ir ar galima ką nors gražaus rasti Gariunuose?
Ar verta ten važiuot?
gal kas nesenai buvot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 28 rugsėjo 2006 - 12:39
QUOTE(Dacor @ 2006 09 28, 13:38)
kas ta organza? kuo ji ypatinga ir t.t.

Medžiagytė su tokiu blizgesiu, sako, ne taip lamdosi, ne taip renka nešvarumus rolleyes.gif , o kaip bus, matysim...

QUOTE(Dacor @ 2006 09 28, 13:38)
Ir ar galima ką nors gražaus rasti Gariunuose?
Ar verta ten važiuot? gal kas nesenai buvot?

Galima, tik bus daug lakstymo, ypač, jei medžiagos nusimato daugiau. Taip pat gali būti, kad neturės reikiamo kiekio (mums taip nutiko, nes pirkome medžiagą visam pirmam namo aukštui ). Mes kol susirinkom vienos rūšies, bet skirtingų atspalvių medžiagą, tai nusilakstėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2006 09 28, 13:47)
...
Galima, tik bus daug lakstymo, ypač, jei medžiagos nusimato daugiau. Taip pat gali būti, kad neturės reikiamo kiekio (mums taip nutiko, nes pirkome medžiagą visam pirmam namo aukštui ).  Mes kol susirinkom vienos rūšies, bet skirtingų atspalvių medžiagą, tai nusilakstėm  doh.gif

Ir idomu kokios kainytes.Nes uzuolaidu salonuose tai kainos kosmines... ohmy.gif
Na man ir namui reikia, metriuku susidarys...
bet gal taip bus pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2006 09 28, 14:35)
Ir idomu kokios kainytes.Nes uzuolaidu salonuose tai kainos kosmines... ohmy.gif
Na man ir namui reikia, metriuku susidarys...
bet gal taip bus pigiau?

Kai mes ieškojom organzos užuolaidų, tos pačios medžiagytės kaina svyravo tarp 16-24 lt/m ...parduotuvėse brangiau. Tai mums vien už dieninių pirmo aukšto užuolaidų medžiagą (be siuvimo) išėjo 900 lt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2006 09 28, 14:45)
Kai mes ieškojom organzos užuolaidų, tos pačios medžiagytės kaina svyravo tarp 16-24 lt/m ...parduotuvėse brangiau. Tai mums vien už dieninių pirmo aukšto užuolaidų medžiagą (be siuvimo)  išėjo 900 lt... g.gif

o siuvotes patys ar siuvėja?
Idomu,kiek užuolaidu pasiuvimas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2006 09 28, 15:15)

priklauso nuo to kur siūsi mirksiukas.gif

va čia prieš kelis psl mergina rašė kad jai už 4 langus paskaičiavo 8000lt doh.gif (salonas)
su tom pačiom medžiagom priskaičiavau 6500lt rolleyes.gif

galų gale susitikom, išsirinkom kitus audinius.. bet ne ką blogesnius ir net iš to pačio salono, tai tilpsim į 3500-4000lt mirksiukas.gif

tai va tokia logika.. salonai įkiš tai kas jiem tinkama ir labiausia apsimoka mirksiukas.gif ir įtikins kas gražu cool.gif

aišku jei galėčiau sau leist ir mano natūra būtų tokia kad man gali pasakyt kad tu nori to ar ano ir aš eičiau i saloną tegu rūpinasi viskuom bigsmile.gif už tai ir mokami nemaži pinigai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 09 28, 16:30)
priklauso nuo to kur siūsi mirksiukas.gif

Na 8000 aš niekada nemokėsiu už užuolaidas verysad.gif
Tiesiog atrodo nelogiška...
Pati mačiau labai gražias užuolaidas siuvi smile.gif ir dar kauniete smile.gif
gal sugalvosiu ir pas pačią pasiprašyti ,jei priimsi 4u.gif
Atsakyti
Pas mane tai yra tokie langai iki zemes salone ir jie tokiu pusrutuliu issikise, t.y. trys langai sudaro toki pusrutuli, tai reikia karnizus islankstyti jau.

Drauge nuvaziavo i Gariunus, sake atvaziavo is ten prekiaujanti moteris su pvz i namus ir pasiuvo labai graziai, atvaziavo uzkabino. Sake gavosi nebrangiai ir labai graziai.
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2006 09 28, 15:15)
o siuvotes patys ar siuvėja?

Senukuose jei gerai pamenu užuolaidų siuvimo kaina 20 lt/ m (įtariu, kad čia pats paprasčiausias variantas, be jokių "pribumbasų"), bet mums siuvo giminaitė...Nemokėjom smile.gif
Atsakyti