Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(inguzas @ 2006 09 23, 20:01)
Ką Jūs dedat vaikų kambariams doh.gif

Pas mus vaikų kambariuose langai ne iki žemės, tai tiesiog elementarios naktinės užuolaidėlės (dieninių bent jau kol kas nereikia). smile.gif
Atsakyti
NORIU PATARIMO :

pas mane vaikų kambarys nemažas 24 kv.m. jame du dideli langai nuo lubų iki žemės, jie yra iš keturių dalių ir atsidaro iš jų tik viena...
Ką patrtumėte dėti galvojau roletus, bet brangokai išeina, be to vis tiek norėsis kažko įvairesnio...Gabint dienines ir naktines gal šiek tiek nuobodu, radau gražių minčių užuolaidom, bet neįsivaizduoju, kas tokias užsiims siūti...
[/quote]

As deciau romanete is nepermatomos medziagos ir kokia nors lengva dekoracija "naktines" kuri kabotu tik kaip dekoracija. Mano vaiku kambary taip pat didelis langas (240x200 cm), siuo metu yra roletai - gailiuosi del tokio savo sprendimo doh.gif . Artimiausiu metu planuoju keisti i romanete. Siusiu pati, tik siuo metu turiu daug uzsakymu, tai kaip ir iprasta savi namai - paskutiniam plane...
Atsakyti
O mano nuomone, prie romanečių naktinių užuolaigų nereiktų...Jei norisi akcento, gal tas romanetes daryti spalvingesnes... unsure.gif
Atsakyti
As vaiko kambaryje pakabinau dienines uzuolaidas, kabinsiu ir naktines, nes langas eina i gatves puse, tai ....gal uzuolaidos ir nelabai vykes sprendimas, bet man grazu 4u.gif
Atsakyti
Straipsniukas apie langu drabuzelius

Kvieciu pasiskaitineti si straipsniuka - man visai patiko 4u.gif
Atsakyti
http://public.fotki....p_we06c089.html
Atsakyti
Aš idėjų turiu įvairių puošti langams, tik jų įgyvendinimui reikės daug laiko (taupyti reikia, o langai ne pirmoje vietoje...). Tai kolkas pas mane sprendimai laikini. Miegamajam nusipirkau senukuose roletą vienspalvį už 47lt. Ir vakar jį sugadinau ax.gif , ar tai paverčiau originaliu - na dar nežinau, bei jei nusibos visada galiu tą dalį nukirpti - jis pas mane dvigubai ilgesnis nei reikia yra smile.gif

user posted image

Na o svetainėje ateityje irgi bus matyt kaip darysiu, o kolkas pakabinau keturias kiniškas užuolaidas po 20 Lt iš JYSK - vis jaukiau nei nieko...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 26 rugsėjo 2006 - 08:14
QUOTE(Shyna @ 2006 09 26, 09:15)
Aš idėjų turiu įvairių puošti langams, tik jų įgyvendinimui reikės daug laiko

nu super thumbup.gif abu sprendimai nerealiai faini thumbup.gif jau norėjau klaust kur tokius fainus roletus pirkai blush2.gif nu laaaaabai gražu wub.gif

kokiais dažais tapei???
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 09 26, 09:15)
Aš idėjų turiu įvairių puošti langams, tik jų įgyvendinimui reikės daug laiko (taupyti reikia, o langai ne pirmoje vietoje...). Tai kolkas pas mane sprendimai laikini. Miegamajam nusipirkau senukuose roletą vienspalvį už 47lt. Ir vakar jį sugadinau  ax.gif , ar tai paverčiau originaliu - na dar nežinau, bei jei nusibos visada galiu tą dalį nukirpti - jis pas mane dvigubai ilgesnis nei reikia yra smile.gif

user posted image
Na o svetainėje ateityje irgi bus matyt kaip darysiu, o kolkas pakabinau keturias kiniškas užuolaidas po 20 Lt iš JYSK - vis jaukiau nei nieko...

user posted image

blink.gif
nerealiai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip aš pavydžiu kas moka gražiai piešti, man taip daug reikia ką išpaišyt
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 09 26, 08:15)
Aš idėjų turiu įvairių puošti langams, tik jų įgyvendinimui

Na labai originalu ir gražu thumbup.gif Jei tik sugebi taip tapyti - nerealius roletus gali pasidaryti... thumbup.gif ir vienintelius, super thumbup.gif Tiesiog įsivaizduoju - vakare nuleistą tapytą roletą, o ant viršaus lengvas peršviečiamas, kažkur kampe surištas, nekaltai užkritusias baltas šilkines užuolaidas.......... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 09 26, 09:17)
kokiais dažais tapei???

Tempera nuteplinau.

Na ačiu už tuos pagyrimus ax.gif. Dar noriu vilkiuka kaukiantį patupdyti, bet darysiuos eskizus nes su gyvūnais sunkiai man smile.gif
Atsakyti
[quote=Zaneta75,2006 09 24, 19:23]
NORIU PATARIMO :

pas mane vaikų kambarys nemažas 24 kv.m. jame du dideli langai nuo lubų iki žemės, jie yra iš keturių dalių ir atsidaro iš jų tik viena...
Ką patrtumėte dėti galvojau roletus, bet brangokai išeina, be to vis tiek norėsis kažko įvairesnio...Gabint dienines ir naktines gal šiek tiek nuobodu, radau gražių minčių užuolaidom, bet neįsivaizduoju, kas tokias užsiims siūti...
[/quote]

As deciau romanete is nepermatomos medziagos ir kokia nors lengva dekoracija "naktines" kuri kabotu tik kaip dekoracija. Mano vaiku kambary taip pat didelis langas (240x200 cm), siuo metu yra roletai - gailiuosi del tokio savo sprendimo doh.gif . Artimiausiu metu planuoju keisti i romanete. Siusiu pati, tik siuo metu turiu daug uzsakymu, tai kaip ir iprasta savi namai - paskutiniam plane...
[/quote]

Labai šauniai atrodo širmos tipo užuolaidos - gali pati pasisiūti, bėgelių yra pirkti senukuose, apačioje reikia įsiūti kokį pagaliuką. Ir pavyzdžių kabo senukuose. Galima parinkt žaismingų derinių.
Atsakyti