Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(Mama123 @ 2006 09 16, 12:31)
Su valymu yra bėda doh.gif Mes kvietėmės firmą į namus, kad išvalytų roletus. Jie valomi tik cheminiu būdu, o kaina kandžiojasi. Už virtuvės ir dviejų kambarių roletų valymą suplojome 2000lt  doh.gif

nu nieko sau doh.gif doh.gif , bet jau cia turbut gaunasi, rimtas, generalinis valymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 09 16, 16:32)
nu nieko sau doh.gif  doh.gif , bet jau cia turbut gaunasi, rimtas, generalinis valymas g.gif

Iš tiesų buvo generalinis tvarkymasis prieš vaiko gimimą smile.gif O šiaip roletus tik pavalydavom skudurėliu, ar siurbliu perbraukdavom. Tas rimtasis valymas pribrendo tik po 3 metų.
Atsakyti
QUOTE(Mama123 @ 2006 09 16, 14:31)
Su valymu yra bėda doh.gif Mes kvietėmės firmą į namus, kad išvalytų roletus. Jie valomi tik cheminiu būdu, o kaina kandžiojasi. Už virtuvės ir dviejų kambarių roletų valymą suplojome 2000lt  doh.gif

kazin ar nauji roletai pigiau nebutu kainave.kiek zinau naujas audinys 60 procentu roletu kainos ant to pacio mechanizmo
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2006 09 06, 10:44)
Na nzn, bet as ten visas savo uzuolaidas uzsisakiau. Ir aptarnavo normaliai g.gif kas liecia kaians tai tikrai pigiau nei "Flokoneje" 4u.gif

kainos tai pigiau,bet puse valandos laukiau kol kas prieis.pries pora metu ten sakiaus uzuolaidas ir as tai aptarnavimas buvo super.bet atrodo kita pardaveja buvo.
Atsakyti
Oi labai atsiprašau doh.gif Tik dabar pastebėjau, kad vienu nuliu padauginau - už roletų valymą mokėjome 200 lt ne 2000 doh.gif Už tokią sumą iš tiesų naujus būtume galėję nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuciukas,
jei leisit savo patirti isklosiu jums del rubeliu langams ax.gif
butas musu pirmamam aukste, langai didziuliai, uz ju atsiveria kaimyninis kiemas ir musu terasa, todel uzdengti langus buvo butina... kazkaip ilgai negalvojom, issirinkom roletus (ispeju: neturekit nieko bendra su firma SADITA!!!! bent jau del roletu... schmoll.gif ) Vaiku kambary taip ir liko tik roletai, svetaineje ir miegama pasisiuvau dar ir dienines - daug jaukiau rolleyes.gif
Valyt roletus per kokius 2 metus as ju generaliai taip ir nevaliau... tik kad netalaike grandineles... ir dabar keliant romanete kazkas mechanizme traska ir prasukineja, todel neina normaliai pakelti... o prisisaukt ka nors patvarkyt - be sansu... svarbu babkes visiem dideles paimti... ir kai siandien klritiskai paziuriu - roletai man toks brangiai kainuojantis, pigiai atrodantis daiktas... Daug geriau romanetes, kurias ant 3x3 m lango pasisiuvau pati ax.gif

user posted image

daug jaukiau! medziaga lieka medziaga, o "klijonke" lieka klijonke... dabar dar siuviu naktines - tik kaip dekoracijas. Iki savaitgalio tureciau baigti, jei spesiu isokt i diskusija -ikelsiu nuotraukela 4u.gif aisku jei pavyks...
Jei, nematyti ikeltos nuotraukeles, rasit ja www.fotofabrikas.lt (vartot: zaneta75, slapt: 2dukros)
Atsakyti
Aš lygiai tokias romanetes virtuvės langui pasisiuvau. Planuoti buvo roletai pirkt, bet rankdarbiuose pasiskaitinėjau ir pasisiuvau. Tikrai nesunku, gražu ir pigu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2006 09 19, 14:39)
Aš lygiai tokias romanetes virtuvės langui pasisiuvau. Planuoti buvo roletai pirkt, bet rankdarbiuose pasiskaitinėjau ir pasisiuvau. Tikrai nesunku, gražu ir pigu.  mirksiukas.gif

O kur gaunate detaliu mechanizmui kai siunate - pagaliukai, kazkur ir virvute reikia perkisti... as nelabai isivaizduoju kaip pritvirtinciau prie plastikinio lango..
Atsakyti
jei Vilniuje, tai "Medzio centre" Verkiuose yra tokia parduotuve uzuolaidos ir karnizai. tai ten yra ko tik sirdele geidzia... Tiesa as virvute ir jos nukreipejus pirkau Senukuose, nes toje parduotuveje virvutes tik tokios kaip ir roletams dedamos, oman jos nepatinka...
Jei reiks patarimo - duokit zinia i az
Sekmes!!! smile.gif
Atsakyti
O gal kas žino internetinių adresų, kur būtų galima pasižiūrėti užuolaidų ir kitų langų rūbelių pavyzdžių. Nes dabar ir pati nežinau, ko panorėti doh.gif
Atsakyti
Bandyk www.uzuolaidu-dizainas.lt
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 09 20, 16:55)
Bandyk www.uzuolaidu-dizainas.lt

Visai neblogas puslapiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 08 02, 14:38)
Mergaitės, norėjau jūsų paklausti, ar esate kuri pirkusi audinį užuolaidoms Gariūnuose, na kai paskutinį kartą buvau, tai atradau tokių spalvų ir raštelių kurios iki šiolei akyse stovi. O dar ir su siūvėja susitariau dėl pasiūvimo, tai dabar taip nekantrauju. smile.gif
Bet labai bijau dėl kokybės.... blink.gif  Gal kuri jau esate pirkusi ir sėkmingai "naudojat"?
Ir dar....gėda blush2.gif ...,bet gal galite paaiškinti kas tai per audinys ORGANZĄ? (atrodo taip vadinasi).  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

Aš siuvausi užuolaidas gariūnuose, į kitą kambarį pirkau tik audinį gariūnuose...
Rezultatu esu labai patenkinta...
Tas pats audinys kainuoja parduotuvėj 30 lt. daugiau...
Na man pati prekiaujanti pardavėja pasakė jeigu nepasitikit gariūnais, vaiuokit į tą ir tą parduotuvę ir jie perka iš mūsų audinius ax.gif

NORIU PATARIMO :

pas mane vaikų kambarys nemažas 24 kv.m. jame du dideli langai nuo lubų iki žemės, jie yra iš keturių dalių ir atsidaro iš jų tik viena...
Ką patrtumėte dėti galvojau roletus, bet brangokai išeina, be to vis tiek norėsis kažko įvairesnio...Gabint dienines ir naktines gal šiek tiek nuobodu, radau gražių minčių užuolaidom, bet neįsivaizduoju, kas tokias užsiims siūti...
Ką Jūs dedat vaikų kambariams doh.gif
Atsakyti