Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos tėčiui po kūdikio gimimo

Mamos ir Tėčiai wub.gif

SM mamos skyrelyje "Paremkime vaikus" jau paskelbė Kalėdines akcijas. Vieną onkologinams ligoniukams (žiūrėti čia), kitą - remtinoms šeimoms (žiūrėti čia). Vien tik onkologinių ligoniukų būna apie 40 vaikų, remtinose šeimose auga po 2-4 vaikus. Visi jie, kaip ir mes, laukia Kalėdų Senelio.

Gal Jūsų tarpe yra norinčių padėti Kalėdų Seneliui aplankyti šituos vaikus? Gal kas galite prisidėti nedideliu lašeliu, kuris patekęs į mūsų visų sukurtą jūrą, padarys stebuklus? Mamos, nelikite abejingos wub.gif

Pinigėliai renkami į atskiras sąskaitėles. Visiems norintiems sąskaitėlės bus išsiųstos per a.ž., tik rašydami a.ž. pasakykite kam norite paaukoti. Arba užsukite į "Paremkime vaikus" skyrelį.

Juk reikia tiek nedaug, kad Kalėdos būtų stebuklingos group.gif

+333+

Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2006 07 27, 18:54)
Bndradarbis ka tik gryzo is situ atostogu,  atostogu priklauso tiek dienu, kol kudikiui sueis 1 menesis, jei tetis pasirupino is karto tai ir gauna 30 d., jei po savaites, reiskiasi tik 3 gaus. Apdraustas, tai reiskia, kad moka mokescius Sodrai. O beje pinigeliu jis lig siolei negauna, nors is atostogu jau gryzo, sodroj pasake, kad tai visai naujas istatymas, ir pinigeliai bus tik 08 men.

Mums buvo lygiai taip pat.
Atsakyti
skaiciau ir susimaisiau visikai,kadangi mano zmona laukias,ir taip pat noretus jai kazkiek padet. dirbu per du darbus vienam pilnu etatu o kitam dar puse turiu,noreciau pagrindiniam darbe iseit tevystes atostogu metams,o kitam likt dirbt puse eatato,bet ar taip imanoma ir gausiu tuos pinigelius,dar beto ,kad zmona taip pat planuoja imt akademines atostogas.. gal yra zinanciu apie tai ?
Atsakyti
tai dauguma vyru gal ir pasiryztu,bet juos kankina dar abejones;)
Atsakyti
QUOTE(igne75 @ 2006 11 22, 17:13)
Mums buvo lygiai taip pat.

man buvo taip:
pagimde ketvirtadieni - diena jau praleista
penktadieni vakarop tik gavom popieriuka liudijanti apie gimima
pirmadieni nuvaziavai i darba parasiau prasyma likusioms 27 dienom , tada i sodra ir 27 dienas buvau "poilsio"atostogose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Komandosas: 15 sausio 2007 - 14:50
super smile.gif zinosiu... ir kai gims vaikiukas - pabandysiu pasirupint menesiuka pagalbos mamytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danciux @ 2007 01 03, 01:08)
skaiciau ir susimaisiau visikai,kadangi mano zmona laukias,ir taip pat noretus jai kazkiek padet. dirbu per du darbus  vienam pilnu etatu o kitam dar puse turiu,noreciau pagrindiniam darbe iseit tevystes atostogu metams,o kitam likt dirbt puse eatato,bet ar taip imanoma ir  gausiu tuos pinigelius,dar beto ,kad zmona taip pat planuoja imt  akademines atostogas.. gal yra zinanciu apie tai ?

Galima likti viename darbe ir vis tiek gausite pinigelius iš Sodros. 4u.gif
Atsakyti
sita jau siandien sodroi isiaikisnau, bet dekui vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2007 01 16, 12:52)
Galima likti viename darbe ir vis tiek gausite pinigelius iš Sodros.  4u.gif

Bet pvz jei tas darbas pakeliui subankrutuoja, tai ir nebegausite. Nes pinigai eina uz ta draudeja pas kuri atostogose.
Atsakyti
Keista. Pvz. jei darbuotoja iseina motinystes atostogu, tai ne darboviete jai pasalpa moka, o Sodra. Tokiu atveju neturetu buti skirtumo, ar darboviete bankrutuos per ta laika, ar ne g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiptapas: 24 sausio 2007 - 17:24
QUOTE(Danciux @ 2007 01 03, 01:08)
skaiciau ir susimaisiau visikai,kadangi mano zmona laukias,ir taip pat noretus jai kazkiek padet. dirbu per du darbus  vienam pilnu etatu o kitam dar puse turiu,noreciau pagrindiniam darbe iseit tevystes atostogu metams,o kitam likt dirbt puse eatato,bet ar taip imanoma ir  gausiu tuos pinigelius,dar beto ,kad zmona taip pat planuoja imt  akademines atostogas.. gal yra zinanciu apie tai ?

Motinystės (tėvystės) atsotogos iki kol vaikui sueis 3 metai, suteikiamos tik vienam iš tėvų. Šių atostogų laikotarpiu iki kol vaikui sueis vieni metai vienam iš tėvų mokama pašalpą, iki kol vaikui sueis 1 metai. Jeigu jūsų žmona nesinaudos šiomis atostogomis, tada motinytės (tėvystės) atostogas galite imti jūs. Galite būti šiose atostogose vienoje darbovietėje, o kitoje dirbti, tada jums pašalpa bus spakčiuota pagal tą darbovietę, kurioje esate išleistas šių atostogų.

Apskritai čia tema yra apie tėvystės atostogas, kurios suteikiamos nuo vaiko gimimo iki kol vaikui sueis 1 mėn.
Atsakyti
O mano vyras ju negavo,reikejo kad butu tam darbe isdirbes 7men ir kad jas gautu tetruko menesio doh.gif jei vaikelis butu gimes laiku, butu susidare tie 7 menesiai
Atsakyti