sveiki, o teciam kurie dirba su patentu gali iseit menesio atostogu?
QUOTE(gresa @ 2009 09 13, 13:36)
idomu ir man sitas klausimas
QUOTE(daiwuted @ 2009 11 24, 15:33)
Sveiki teciai. as gal ir nelabai cia vietoj bet norejau jusu paklausti ar gali iseite tevystes atostogu ir gauti pinigus jai yra nevedes? ir kokiu pazymu reik?
aciu uz busimus atsakymus.
aciu uz busimus atsakymus.
Ir mane labai domina sitas klausimas
Gali, nors tėtis ir nėra susituokęs su vaiko motina, bet būtinai turi būti pripažinta tėvystė ir tėtis įrašytas vaiko gimimo liudijime. Šiuo atveju būtinai reikia pateikti vaiko gim.liudijimą, o ne pažymą iš gimdymo namų. O šiaip visi dok. analogiški kaip ir susituokusiai porai.
Tai kaip suprantu, tik popierizmas ilgiau uztrunka. Pirmiausia teks pas notara pripazint tevyste, paskui issimt gimimo liudijima ir tik paskui i Sodra.
Ar teisingai mastau?
Ar teisingai mastau?
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 12 01, 18:20)
Pries metus tai taip nebuvo galima.Bet daba tai nzn reik pasidomet.Pabandykite pasiskambinti i sodros informacija ten tikrai jum viska turetu paaiskinti.
Sveiki, kiek man zinoma, tai negalima
Anksčiau nebuvo galima, o dabar, keitėsi įstatymas ir jau kažkur apie metus, o gal ir daugiau, galima išeiti tėvystės atostogų nors pora ir nesudariusi santuokos, bet būtinai t.b. pripažinta tėvystė.
QUOTE(amellyy @ 2009 12 01, 15:44)
Gali, nors tėtis ir nėra susituokęs su vaiko motina, bet būtinai turi būti pripažinta tėvystė ir tėtis įrašytas vaiko gimimo liudijime. Šiuo atveju būtinai reikia pateikti vaiko gim.liudijimą, o ne pažymą iš gimdymo namų. O šiaip visi dok. analogiški kaip ir susituokusiai porai.
Tai reikia iteisinti santykius ir nebus jokiu keblumu
su patentu negalima
Papildyta:
teisingai jei gimimo liudijime busi irasytas kaip tevas, tai ir gausi atostogas
QUOTE(gresa @ 2009 09 13, 14:36)
Papildyta:
teisingai jei gimimo liudijime busi irasytas kaip tevas, tai ir gausi atostogas
QUOTE(amellyy @ 2009 12 01, 15:44)