Įkraunama...
Įkraunama...

girtas vyro nuklydimas

O as suprantu autore ir taip is karto pasmerkti ir nurasyti vaikino turbut irgi negaleciau. Nes:

1. Kazkodel galiu isivaizduoti situacija, kai baliaus atmosfera ir didelis alkoholio kiekis susuka galva ir zmogus iskrecia tokia nesamone. Nesakau, kad pateisinu, tik sakau, kad suprantu, kad taip gali atsitikti.

2. Manau, kad vyro jausmai mylimai moteriai ir aistros proverzis gerai isgerus yra niekaip nesusije. Tai kad vyrukas iskrete tokia kvailyste, dar nereiskia, kad jis is principo yra babnikas, kad cia ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kad savo drauges nemyli, vaziavo kazko tikedamasis ir pan.

3. Dauguma forumieciu situacija vertina labai vienpusiskai - prisigeres nuejo i kaire, babniko ir alkoholiko etikete priklijuota, skirkis. As vistik manau, kad reikia vertinti ne viena is konteksto istraukta fakta, o visus tuos penkis metus, kuriuos temos autore praleido su tuo zmogum.

4. Priimant sprendima atleisti ar ne, reikia vertinti kokie santykiai buvo visa laika,  ar autore jautesi mylima ir laiminga su tuo zmogum, ar pries tai dar buvo progu suabejoti vyro istikimybe ir pan.

5. Is to ka perskaiciau, panasu kad iki to ivykio viskas kaip ir grazu buvo. Todel galvoju, kad zmogus nusipelno antro sanso, ypac jei jis gailisi ir autore tiki, kad ten tebuvo pasiglamzymas.

6. Bet. Kvaila butu is karto atleisti ir toliau gyventi lyg niekur nieko. Draugas turetu labai aiskiai suvokti, kad jam atleista viena karta, bet antro atleidimo nebebus. O visus vestuviu, vaiku planus tikrai atideciau kuriam laikuo i sali (ne menesiui,  o bent jau metams ar dviems) ir stebeciau vyra ir situacija, kaip viskas klostysis toliau.

Atsakyti
Tas antras šansas gali būti vaiko užtaisymas, o tada jau bėgs laukais eržiliukas biggrin.gif

P.S. negalvoju, kad visi vyrai neištikimi, bet šioje situacijoje ištikimybėmis kaip ir nekvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 02 08, 10:40)

GERIAUSIOS ŽMONOS YRA PROSTITUTĖS.

Man labai įdomu kodėl? biggrin.gif Ar dėl fakto, kad miega su kitais, ar, kad ribų nėra? O jei man ribų nėra lovoje, čiulpimas čia nekvestionuojamas malonumas, jei visada noriu ir pati rodau iniciatyvą, tai gal čia tas pats? biggrin.gif
Atsakyti

Kiek teko susidurti su rimtomis tarptautinėmis kompanijomis, "užklasinė veikla" gali būti labai įvairių formų, pradedant iškilmingais priėmimais svarbaus kompanijos jubiliejaus proga, kvietimuose į kuriuos nurodoma "su ponia" ar "su ponu", baigiant, pvz., "Siemens" Lietuvoje rengiamais Oktoberfest, į kuriuos nemačiau, kad kas nors vestųsi antrąsias puses.

Na esmė cia ištikrųjų yra ne tas,gal i kraštus nuėjom per daug susikoncentravome i balius ☺ esmė cia ta,kad vyras graziai mulkina savo antra puse. Ir šitoje situacijoje tai tik viena išeitis nusiimti rožinius akinius ir įvertinti viska blaiviu protu,kad ir kokia ta tiesa skaudi yra. Šansu kazkas rase reik suteikt,žinoma galima bet 95% duodu tas bet kokiu atveju Vilktusi visa gyvenimą. Užtektų , kad ir mažo buitinio barnio ir visa situacija butu prisiminta su fanfarom. 

Atsakyti

Tas antras šansas gali būti vaiko užtaisymas, o tada jau bėgs laukais eržiliukas biggrin.gif

Pritariu po tokio "šou" nenustebčiau kad vyras užstatytų beibi. Na o tada ramu isvis vyrui,iki tol kol atsipeikės brangioji, arba ne kas dažniausiai ir vyksta, kitos kenčia prasideda gyvenu del vaiku. 

Atsakyti

Tas antras šansas gali būti vaiko užtaisymas, o tada jau bėgs laukais eržiliukas biggrin.gif P.S. negalvoju, kad visi vyrai neištikimi, bet šioje situacijoje ištikimybėmis kaip ir nekvepia smile.gif

Atsiprasau, o moteris nezino is kur vaikai atsiranda? Siais laikais yra ir kontraceptikai, ir milijonas kitu apsaugos priemoniu. Moteris pati uz save turi jaustis atsakinga. Todel man pasakymas kad vyras gali uztaisyt beiba... Nu ka as zinau, man tai negaletu :D Nebent patekciau i ta 1 proc. kur jokia kontracepcija nesuveikia. 

P.S. kodel jums nekvepia? Nebent neatidziai skaiciau, bet susidariau ispudi, kad iki sio ivykio autore neturejo progu suabejoti vaikino istikimybe. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuogine: 09 vasario 2017 - 08:01
QUOTE(Gervuogine @ 2017 02 09, 07:58)
Atsiprasau, o moteris nezino is kur vaikai atsiranda? Siais laikais yra ir kontraceptikai, ir milijonas kitu apsaugos priemoniu. Moteris pati uz save turi jaustis atsakinga. Todel man pasakymas kad vyras gali uztaisyt beiba... Nu ka as zinau, man tai negaletu biggrin.gif Nebent patekciau i ta 1 proc. kur jokia kontracepcija nesuveikia. 
P.S. kodel jums nekvepia? Nebent neatidziai skaiciau, bet susidariau ispudi, kad iki sio ivykio autore neturejo progu suabejoti vaikino istikimybe. 

Kurios visos kenksmingos. Jokia išties protinga moteris jų nevartos, kad po to gydytųsi nevaisingumus, cistas, dar po to užsisiuvinėtų vaiką, kad bent 7-8 mėnesius gimdoje išlaikytų ir t.t. Belieka prezikai rolleyes.gif

Nekvepia, nes jis nesielgia su ja kaip su menkai pažįstama, žino jos įpročius, charakterizuoja ją kiap pakankamai gerai pažįstamą. Aš užlipau autorei ant mozolio ir paklausiau kaip čia jis ją taip gerai jau žino, jei čia pirmaspasiglamžymas. Ji apsimetė, kad nemato mano klausimo biggrin.gif Tai kas čia pati save apgaudinėja? Tikrai ne aš smile.gif
Atsakyti
O taip, visi kas seksu užsiima, iš karto po to vaikus gimdo biggrin.gif Nu baikit juokus, moteros smile.gif
Atsakyti

O taip, visi kas seksu užsiima, iš karto po to vaikus gimdo biggrin.gifNu baikit juokus, moteros smile.gif
Na po tokiu nuotykių vyrai buna kaip angelai mylinti moteris ima ir sutinka su Tom visom gražios dainelem,tarp ju dažnai buna,  ir noriu brangioji su tavim kūdikio tu man svarbiausia 😜☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zyle30: 09 vasario 2017 - 08:57

Na po tokiu nuotykių vyrai buna kaip angelai mylinti moteris ima ir sutinka su Tom visom gražios dainelem,tarp ju dažnai buna,  ir noriu brangioji su tavim kūdikio tu man svarbiausia 😜☺

Tai ir sakau, kad atleidus situacija reiketu stebeti ne menesi ir ne du. Patikek, pora metu vyras neisteps angelo vaidybos :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 09, 08:44)

Nekvepia, nes jis nesielgia su ja kaip su menkai pažįstama, žino jos įpročius, charakterizuoja ją kiap pakankamai gerai pažįstamą. Aš užlipau autorei ant mozolio ir paklausiau kaip čia jis ją taip gerai jau žino, jei čia pirmaspasiglamžymas. Ji apsimetė, kad nemato mano klausimo biggrin.gif Tai kas čia pati save apgaudinėja? Tikrai ne aš smile.gif

sitas ir man uzkliuvo. Tipo vyras su ta paleistuve katu kaip ir nedirba, darbe kaip ir nesimato, bet kazkodel jis vos ne viska apie ja zino blink.gif Dar pateisinimas, kad ai, gi isgere, isgeres pasiglamze su ja, kaip ir nieko tokio, alkoholis veike. O tai ko paskui su ja rasinejosi apie ciulpimus?
Sakyciau, kad nereiks nei poros metu, kad tas vyriokas dabar jau pats nepabandytu tos bendradarbes uzsiverst kur, nes suintriguotas tikrai atrodo.
Atsakyti
Nu ką, merdėjam?
Visai gyvenimas nešvyti vaivorykštės spalvomis?
Atsakyti