Įkraunama...
Įkraunama...

girtas vyro nuklydimas

QUOTE(pasikeitusi @ 2017 02 05, 12:35)
O negali?  Tai visiskai neimanoma?  Kalbant ne apie sia konkrecia situacija.
Fiziologija pramusa absoliuciai visais atvejais?

Pazinojau vyru, kuriais ne 100 proc, bet is esmes pasitiket galima. Ju bendras bruozas, jie tikrai nesilestu i pokalbius su kokia sliundrele vapaliojancia apie oralinius. Antras ju bendras bruozas - jie ne alkoholikai ir nenusilaka baliuose
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 02 05, 13:45)
Pazinojau vyru, kuriais ne 100 proc, bet is esmes pasitiket galima. Ju bendras bruozas, jie tikrai nesilestu i pokalbius su kokia sliundrele vapaliojancia apie oralinius. Antras ju bendras bruozas - jie ne alkoholikai ir nenusilaka baliuose

Vėl jums pritariu smile.gif
Atsakyti
Bet tai kaip patogu visus į vieną bliūdą sumesti ir pareikšti, kad jei galvoji kitaip, tai tu "vyrų nepažįsti", "nieko nesupranti" ir t.t. biggrin.gif Ta prasme pas Jus bet kokiame baliuje be antrų pusių VISI vyrai užverčia po kolegę ar "svečią" ir niekaip kitaip? Rimtai? Nes pas mumis tai ne. Nu gal vyrai nenormalūs mano aplinkoj pasitaikė, bet nu rimtai ne. Ir net jei ten koks flirtas išeina pagėrus, tai tuo ir baigiasi. Ar yra buvę išimčių? Taip. Visko yra buvę. Bet tai buvo išimtys, t.y. kad du žmonės iš viso baliaus kolektyvo prisilinksmina, o visi kiti - ne.

Aš nesakau, kad temos autorės vyras nieko nedarė. Čia jau tik jam su kolege žinot, kaip ten kas buvo ir kur baigėsi. Jei mano vyras pradėtų man tokias išpažintis laužt ir pasakot, kad mes "beveik, bet ne visai", tai labai jau sudėtinga man būtų tuo patikėt biggrin.gif Nu bet dabar pasakot, kad temos autorės vyras turbūt visada kūrvininku buvo, o jei temos autorė mano kitaip, tai ji nieko nesuprantanti vargšelė... Nei jūs pažįstat tą porą, nei jūs žinot kokie jie ten yra ar buvo. Arba gal verta jums keist kompanijas, kuriose baliavojat. Nes būna žinokit ir taip, kad ne visi prisigėrę eina su belen kuom seksu užsiiminėt į tarpą žmonom žinutes parašydami rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 vasario 2017 - 08:46
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 02, 18:11)
Labas vakaras,
rašau Jums, nes tikiu, kad gyvenime turite nemažai patirties ir galėsite padėti susivokti, kaip turėčiau elgtis. Pasistengsiu labai neišsiplėsti, tikrai labai tikiuosi nuoširdžių patarimų.
Įžanga: Niekada nemėgau vyro įmonės balių, kadangi juose alkoholis liejasi laisvai, geriama iki žemės graibymo ir t.t. Maniškis tai puikiai žino, po paskutinio karto, kai baliuj nusiliuobė, baisiai susipykom, sutarėm ir jis pats pripažino, kad tokiuose baliuose nėra nieko gero ir daugiau nebevažiuos. Nevažiavo pusantrų metų, šį savaitgalį pasakė, kad nori važiuoti ir važiuos, bet ale grįš vėlai vakare (buvo su kažkuo susitaręs iš kolegų, kad grįš) (balius vyko už miesto 100km.) Buvom susitarę, kad neprisigers. Vakarop parašė, kad pasikeitė planai, niekas nebevažiuoja namo, todėl jis liks, ale viskas ne jo valioj. Pyktelėjau, bet iš tiesų žinojau, kad kažkas įvyks, dėl ko grįžt naktį namo "nepavyks". Po šitos žinios, iš esmės dingo iki kitos dienos vakaro, aš jam nerašiau o ir šiaip mačiau, kad seniai nebuvo prisijungęs. Grįžau vakare po darbo, radau jį visą nusibaudusį ir pachmielingą, supratau, kad prisigėrė, neturėjau jokio noro bendraut - supykau. Iki kitos dienos vakaro ilgai galvojau, ar tikrai noriu būti su žmogum, kuris nesugeba atsisakyti alkoholio, kuriam pora bokalų alaus kone kasdien yra nieko baisaus (jis dirba alkoholio versle).
Na ir atomazga įvyko, kai pasikvietė pasikalbėti ir pasakė, kad prigėrė ir glamžėsi su kolege. Ale labai stipriai gailisi ir dėkoja, kad išlindo blaivus protas ir su ja nepermiegojo. Neturėjau jam ką pasakyt, užsidariau savyje. Prieš miegą pasikalbėjome, norėjau sužinoti viską, kas įvyko. Sako, kad ne viską pamena, bet kiek pamena, jie šoko, jau tada "pradėjo liestis ne ten ir ne taip, kaip turėtų", vėliau pamena, kad kažką kalbėjo su ja ir kitą momentą, kad glamžosi.
Jeigu viskas būtų tik taip, atleisti būtų daug lengviau - visgi esame jauni (man 24, jam 26, draugaujame 5 metus, visada jaučiausi absoliučiai saugi dėl jo ištikimybės, jis niekada nesudarė situacijos, kurioje būčiau galėjusi juo suabejoti šitoje srityje), daug alkoholio ir pan.
"Sunkinančios" aplinkybės. Skaičiau jų susirašinėjimą grįžus iš baliaus, ji jam parašė kaip aš, jis palaikė pokalbį. Iš esmės ji jam parašė mane žeidžiančių dalykų, tokių kaip geriau galėčiau tiek laiko čiulpt, kiek pykstu
. Jis tai priėmė kaip "prikolą", vėliau ji jam atsiuntė kelis savo piešinius, susijusius su oraliniu, jo reakcija vėlgi nebuvo tokia, kokios aš norėčiau.
Kita aplinkybė, kad jis pasakė, jog iš pradžių galvojo man nesakyti, bet žinojo, kad sužinosiu, todėl norėjo, kad sužinočiau iš jo.
Trečia, jis ir vėl mane nuvylė su alkoholiu ir saiko neturėjimu.

Taigi, esu labai pasimetusi. Turėjom gražius santykius, planavom ateitį, namus, vaikus ir pan, o viskas baigėsi kažkokiu pasiglamžymu su ***** (Ji buvo pagarsėjus kaip mėgstanti ir nevengianti kalbėt apie savo lyt. gyvenimą, šiaip manau, kad ji tiesiog turi labai didelių psichologinių problemų, iššaukiančių tokį elgesį. Ji žinojo, kad manškis turi mane, ji taip pat turi vaikiną). Maniškis dabar sako suprantąs, kad turi problemų su alkoholiu, kad buvau teisi, kad nebegers. Eis pas psichologą, kad susitvarkytų kitas psichologines problemas, trukdžiusias santykiams (pvz. jis labai impulsyvus, dėl to yra prisidaręs daug nesąmonių, įskaudinęs ne vieną artimą žmogų, tarp jų ir mane), matau, kad labai gailisi, vaikščioja it visus artimiausius žmones vienu metu palaidojęs.

Taigi, bandžiau neišsiplėst, bet neišėjo. Labai tikiuosi kažkokių reakcijų, žinau, kad pasitikėti juo bus labai sunku, bet ne tiek dėl neištikimybės, kiek dėl alkholio - nenoriu gyventi ant tiksinčios bombos.. Kaip Jūs elgtumėtės?

Niekur jis neis ir nieko jis nesigydys , tusti pazadai.
Jo elgesys del koleges tave skaudina ir klausimas ar del to jis gailisi ir ar nutrauks tuos santykius. Mazu maziausiai ka gali padaryt tai kolkas jokiu rimtu sprendimu nedaryt, nei santuokos, nei vaiku.
Papildyta:
Pas mus darbe vien vyrai..praktiskai visi turi antras puses. Tik vienas vedes. Kiek buvo baliu su labai daug alkoholio tai svetimas panas kabino tik vienas is 10+ vyru... Ir tai buvo sokiai flirtas. Nemanau kad visi birbinasi. Nei paciai kyla noras nei galvoju kad 2 puse tai darbo baliuje darytu.
Cia jau nuo zmogaus priklauso o ne nuo konkrecios aplinkos. Jei nores, ras progu bet kur.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 02 06, 08:45)
Nu bet dabar pasakot, kad temos autorės vyras turbūt visada kūrvininku buvo, o jei temos autorė mano kitaip, tai ji nieko nesuprantanti vargšelė...

niekas nesako, kad jis kurvinyku buvo, bet tiesiog juokinga skaityt autores postringavimus, kaip jau ji tai savo berna gerai pazista, kad jau ji tai tikrai tikrai isitikinus, kad jis niekur nenuklydo. Kiek moteru galvoja, kad pazista savo vyrus iki kol tie susipakave daiktus pas kitas iseina? Ar suzino,kad vyras turi susimeistraves su meiluze vaika? Ir paaiskeja, kad tai trunka metu metus, o autore mat tokia aiskiarege-psichologe, kad ji tai jau tikrai pazista ir jis tikrai ne toks. Naivu. Gal jis ir geras ir pukuotas, bet... nereikia taip jau iskelt ant pedestalo, nes dauguma apgautu moteru irgi taip galvoja apie savuosius.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 02 06, 13:15)
niekas nesako, kad jis kurvinyku buvo, bet tiesiog juokinga skaityt autores postringavimus, kaip jau ji tai savo berna gerai pazista, kad jau ji tai tikrai tikrai isitikinus, kad jis niekur nenuklydo. Kiek moteru galvoja, kad pazista savo vyrus iki kol tie susipakave daiktus pas kitas iseina? Ar suzino,kad vyras turi susimeistraves su meiluze vaika? Ir paaiskeja, kad tai trunka metu metus, o autore mat tokia aiskiarege-psichologe, kad ji tai jau tikrai pazista ir jis tikrai ne toks. Naivu. Gal jis ir geras ir pukuotas, bet... nereikia taip jau iskelt ant pedestalo, nes dauguma apgautu moteru irgi taip galvoja apie savuosius.

O kodėl ji negali būti įsitikinusi? Galvos gal ir neduotų nukirst, bet maksimaliai pagal situaciją gali gi žmogus savo antra puse pasitikėt, ar ne? Nes su tokia logika, kokią Jūs siūlote, kiekviena iš mūsų turėtų savo vyrus grūst lauk pro duris, nes kiekvienas jų gali bet kada susipakavęs pro duris išeit, sumeistraut vaiką meilužei ir t.t. ir pan. Tai kam tada tie santykiai, kam šeima, kam vaikai? Jei žmogus žmogumi pasitikėt negali.

Jei ji iki šio incidento su savo vaikinu jautėsi saugi ir mylima, tai ko daugiau reikia? Kam čia tos aiškiaregystės ir kvailinimai? Kuri čia iš mūsų garantinius raštus turi?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 02 06, 13:05)
O kodėl ji negali būti įsitikinusi? Galvos gal ir neduotų nukirst, bet maksimaliai pagal situaciją gali gi žmogus savo antra puse pasitikėt, ar ne? Nes su tokia logika, kokią Jūs siūlote, kiekviena iš mūsų turėtų savo vyrus grūst lauk pro duris, nes kiekvienas jų gali bet kada susipakavęs pro duris išeit, sumeistraut vaiką meilužei ir t.t. ir pan. Tai kam tada tie santykiai, kam šeima, kam vaikai? Jei žmogus žmogumi pasitikėt negali.

Jei ji iki šio incidento su savo vaikinu jautėsi saugi ir mylima, tai ko daugiau reikia? Kam čia tos aiškiaregystės ir kvailinimai? Kuri čia iš mūsų garantinius raštus turi?

Kalba buvo ne apie mus, nes ne mes savo istorijas paviešinome, o apie ją, autorę. Iš to, ką jinai paviešino, ką parašė, tai jūs įsigilinkite tik į jos (jų) situaciją ir pasakykite: laikytumėte tokį "chachalį" šalia savęs, jei jums 24 metai ir neturite bendrų vaikų? Nebesitikėtumėt surasti geresnio? Negeriančio ar mažiau geriančio, nesirašinėjančio pošlai su neaiškia bendradarbe?
Taip jau save aukštai statote visada, tokia labai teisinga, visas puses apmąstanti ir t.t., o dabar bandote užginti tokį nekokį kadrą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 02 06, 12:05)
Jei ji iki šio incidento su savo vaikinu jautėsi saugi ir mylima, tai ko daugiau reikia?

Jeigu tikrove neidomi - uztenka jausmo, tai siulau nusipirkti tamsius akinius, o i ausis prisikisti vatos.
Atsakyti

Labas Shalam_  Zinok perskaičiau tavo situatsija ir bandžiau pirmiausiai save pamatyti joje... Tikrai pirmiausiai tai dar esate jauna pora,gal is vienos puses ir eitu tame daug ka pateisinti,plius alhogolis. Bet vistiek jai tik tau pačiai aisku išeina perlipti per šia situatcija ir ramiai sugyventi. Tai tik mano patarimas butu neskubėti kurti šeimos kolkas, ir paprasyti vyrui pakeisti darba,bei prie taves paskambinus kolegei paprasyti, kad pamirštu sita nr ,ir kad ne siuntinėtu neaiškaus turinio SMS. Jai vyras mylės savo moterį jam siti visi dalykai bus vieni juokai, ir pakeis to ko prašai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zyle30: 06 vasario 2017 - 13:48

Ar tikrai ji jautesi saugi ir mylima, jei tokie baliai su uzgerimu nebe naujiena ir autorei jie ne prie sirdies?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 02 06, 14:26)
Jeigu tikrove neidomi - uztenka jausmo, tai siulau nusipirkti tamsius akinius, o i ausis prisikisti vatos.

Jei reiktų rinktis tarp Jūsų "tikrovės" ir tamsių akinių, pastarieji tikrai nugalėtų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2017 02 06, 14:47)
Ar tikrai ji jautesi saugi ir mylima, jei tokie baliai su uzgerimu nebe naujiena ir autorei jie ne prie sirdies?

Temos autorė sako, kad taip. Kodėl turėčiau tuo netikėti? Kiek mano ankstyvoj jaunystėj tų balių buvo, kiek mano pažįstami tų balių apturėjo - nebesuskaičiuosi. Ir normalūs žmonės dabar visi (nu ok, kokie 98 proc. normalių), ir nenusivalkioję, ir neprasigėrę, ir baliai jau nuosaikesni ir retesni, o kai kurie ir iš viso negeria. Jei čia tie porą kartų per metus yra kažkokia tragedija, dėl kurios reikia dramą daryt, tai vadinasi per geras pas žmones gyvenimas ir realių problemų jame nėra biggrin.gif

Žinoma, tik temos autorė žino, kiek realiai vaikinas užgeria ir kurion pusėn situacija keičiasi arba kiek alkoholis jų gyvenimui įtakos daro. Jei tai problema, ją reikia spręsti. O jei ne, nu tai tada reikia spręsti tikrąsias problemas, o ne raganų medžiokle užsiimt.

P.S.: Aš neginu dabartinio vaikino poelgio. Durnas jis kad pasipasakojo, durnas kad žinutes pošlas atrašinėja ir dar savo draugei rodo ir šiaip... nu durnas jis ir tiek smile.gif Galbūt jam neberūpi autorės jausmai. Galbūt jam tiesiog reikia laisvės, nes laisvu jis taip niekada dar ir nebuvo. Galbūt dar kažkas. Tą temos autorė ir turi išsiaiškint - kur jie eina, kodėl ta kryptimi ir iš viso - ar viena kryptimi jie eina. O tas kapstymasis po nebūtą praeitį yra tuščias reikalas. Jei jai buvo gerai, nu vadinasi buvo gerai. Taškas. Dabar yra blogai. Tegu ieško to priežasčių, o ne kažkokių tai teorinių nuodėmių, kurios galėjo būti arba nebūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 vasario 2017 - 15:10
Nes su tokia logika, kokią Jūs siūlote, kiekviena iš mūsų turėtų savo vyrus grūst lauk pro duris, nes kiekvienas jų gali bet kada susipakavęs pro duris išeit, sumeistraut vaiką meilužei ir t.t. ir pan.

cia jau gal pas jus paranoja, kad kazkur sugebejot iskaityt, kad visus vyrus lauk reikia grusti, nes GALI buti neistikimi. Pagal tokia logika, tai vyrus visai reiketu naikinti. As/mes siulau nesidet roziniu ar dar kokiu akiniu, jei vyras pasielgia taip, kaip jos bernas - prisigeres tipo gal tik flirtuoja su merga, paskui su ja toliau rasinejasi, o bijodamas, kad gali viskas paaisket, bando viska tipo nekaltai isrutuliot savo mergai. Sunku jum tai suprast? Na, tai tada nebandykit. Protingesnes pacios supras ir aiskint nereikes.
Atsakyti