Labas vakaras,
rašau Jums, nes tikiu, kad gyvenime turite nemažai patirties ir galėsite padėti susivokti, kaip turėčiau elgtis. Pasistengsiu labai neišsiplėsti, tikrai labai tikiuosi nuoširdžių patarimų.
Įžanga: Niekada nemėgau vyro įmonės balių, kadangi juose alkoholis liejasi laisvai, geriama iki žemės graibymo ir t.t. Maniškis tai puikiai žino, po paskutinio karto, kai baliuj nusiliuobė, baisiai susipykom, sutarėm ir jis pats pripažino, kad tokiuose baliuose nėra nieko gero ir daugiau nebevažiuos. Nevažiavo pusantrų metų, šį savaitgalį pasakė, kad nori važiuoti ir važiuos, bet ale grįš vėlai vakare (buvo su kažkuo susitaręs iš kolegų, kad grįš) (balius vyko už miesto 100km.) Buvom susitarę, kad neprisigers. Vakarop parašė, kad pasikeitė planai, niekas nebevažiuoja namo, todėl jis liks, ale viskas ne jo valioj. Pyktelėjau, bet iš tiesų žinojau, kad kažkas įvyks, dėl ko grįžt naktį namo "nepavyks". Po šitos žinios, iš esmės dingo iki kitos dienos vakaro, aš jam nerašiau o ir šiaip mačiau, kad seniai nebuvo prisijungęs. Grįžau vakare po darbo, radau jį visą nusibaudusį ir pachmielingą, supratau, kad prisigėrė, neturėjau jokio noro bendraut - supykau. Iki kitos dienos vakaro ilgai galvojau, ar tikrai noriu būti su žmogum, kuris nesugeba atsisakyti alkoholio, kuriam pora bokalų alaus kone kasdien yra nieko baisaus (jis dirba alkoholio versle).
Na ir atomazga įvyko, kai pasikvietė pasikalbėti ir pasakė, kad prigėrė ir glamžėsi su kolege. Ale labai stipriai gailisi ir dėkoja, kad išlindo blaivus protas ir su ja nepermiegojo. Neturėjau jam ką pasakyt, užsidariau savyje. Prieš miegą pasikalbėjome, norėjau sužinoti viską, kas įvyko. Sako, kad ne viską pamena, bet kiek pamena, jie šoko, jau tada "pradėjo liestis ne ten ir ne taip, kaip turėtų", vėliau pamena, kad kažką kalbėjo su ja ir kitą momentą, kad glamžosi.
Jeigu viskas būtų tik taip, atleisti būtų daug lengviau - visgi esame jauni (man 24, jam 26, draugaujame 5 metus, visada jaučiausi absoliučiai saugi dėl jo ištikimybės, jis niekada nesudarė situacijos, kurioje būčiau galėjusi juo suabejoti šitoje srityje), daug alkoholio ir pan.
"Sunkinančios" aplinkybės. Skaičiau jų susirašinėjimą grįžus iš baliaus, ji jam parašė kaip aš, jis palaikė pokalbį. Iš esmės ji jam parašė mane žeidžiančių dalykų, tokių kaip
geriau galėčiau tiek laiko čiulpt, kiek pykstu
. Jis tai priėmė kaip "prikolą", vėliau ji jam atsiuntė kelis savo piešinius, susijusius su oraliniu, jo reakcija vėlgi nebuvo tokia, kokios aš norėčiau.
Kita aplinkybė, kad jis pasakė, jog iš pradžių galvojo man nesakyti, bet žinojo, kad sužinosiu, todėl norėjo, kad sužinočiau iš jo.
Trečia, jis ir vėl mane nuvylė su alkoholiu ir saiko neturėjimu.
Taigi, esu labai pasimetusi. Turėjom gražius santykius, planavom ateitį, namus, vaikus ir pan, o viskas baigėsi kažkokiu pasiglamžymu su
***** (Ji buvo pagarsėjus kaip mėgstanti ir nevengianti kalbėt apie savo lyt. gyvenimą, šiaip manau, kad ji tiesiog turi labai didelių psichologinių problemų, iššaukiančių tokį elgesį. Ji žinojo, kad manškis turi mane, ji taip pat turi vaikiną). Maniškis dabar sako suprantąs, kad turi problemų su alkoholiu, kad buvau teisi, kad nebegers. Eis pas psichologą, kad susitvarkytų kitas psichologines problemas, trukdžiusias santykiams (pvz. jis labai impulsyvus, dėl to yra prisidaręs daug nesąmonių, įskaudinęs ne vieną artimą žmogų, tarp jų ir mane), matau, kad labai gailisi, vaikščioja it visus artimiausius žmones vienu metu palaidojęs.
Taigi, bandžiau neišsiplėst, bet neišėjo. Labai tikiuosi kažkokių reakcijų, žinau, kad pasitikėti juo bus labai sunku, bet ne tiek dėl neištikimybės, kiek dėl alkholio - nenoriu gyventi ant tiksinčios bombos.. Kaip Jūs elgtumėtės?
Niekur jis neis ir nieko jis nesigydys , tusti pazadai.
Jo elgesys del koleges tave skaudina ir klausimas ar del to jis gailisi ir ar nutrauks tuos santykius. Mazu maziausiai ka gali padaryt tai kolkas jokiu rimtu sprendimu nedaryt, nei santuokos, nei vaiku.
Pas mus darbe vien vyrai..praktiskai visi turi antras puses. Tik vienas vedes. Kiek buvo baliu su labai daug alkoholio tai svetimas panas kabino tik vienas is 10+ vyru... Ir tai buvo sokiai flirtas. Nemanau kad visi birbinasi. Nei paciai kyla noras nei galvoju kad 2 puse tai darbo baliuje darytu.
Cia jau nuo zmogaus priklauso o ne nuo konkrecios aplinkos. Jei nores, ras progu bet kur.