Įkraunama...
Įkraunama...

girtas vyro nuklydimas

ech, taip, galbūt naivi. Bet atrodo, kad aš geriau pažįstu savo draugą, todėl turiu teisę sakyti, kad jei manau, kad daugiau nieko nebuvo, reiškia nebuvo. Įsivaizduokime, kad mano/jo versija, kad daugiau nieko nebuvo, teisinga. Jis ir pats žino, kad šitoj situacijoj teisingiau yra sakyti tiesą, nes kada nors išaiškėjus jo melui, kelio atgal tikrai nebebūtų. Todėl man šiek tiek keista kai kurių nuomonė, kad protingas vyras neprisipažintų apie tokius nuklydimus ir gyventų toliau. Tai jau yra tiek savęs, tiek partnerio apgaudinėjimas.

Aš neginu savo draugo, jis pats savęs negina ir kai klausiau, kieno iniciatyva tai įvyko, jis atsakė, kad "nebuvo taip, kad ant manęs užlipo. Ne viską pamenu, bet sprendžiant iš mano durno poelgio, tikriausiai ir pats jos norėjau". Kaip suprantu, veiksmui neperaugus į stadiją po glamžymosi, jis atsikvošėjo, kažkas iš kolegų/kolegių jį nusivedė parūkyt ir vėliau paguldė į lovą. Pats sako, kad tą įvykį jis prisimena fragmentiškai, taip, jie flirtavo, šoko ir į prisilietimus perėjo dar nepradėjus glamžytis kažkur nuošaly. Sakė, kad kitą rytą kalbėjosi apie tai su ta mergina, abu suprato, kad padarė nesąmonę, todėl ir jų susirašinėjimo nesureikšmino. Nieko nekaltina ir dėl to, kad nusigėrė, sako, kad tai padarė pats ir tuo metu apie mane nepagalvojo. Pagavo kablį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shalam_: 03 vasario 2017 - 15:56
Juokinga skaityti...

Kaip vienas pazistamas rusu laikais sake:
"Где пьянство там обязательно блядство"
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 16:56)
Sakė, kad kitą rytą kalbėjosi apie tai su ta mergina, abu suprato, kad padarė nesąmonę, todėl ir jų susirašinėjimo nesureikšmino.

Soriukas, bet ką tuomet reiškia tai, kad jis savo bendradarbės stoties prostitutės lygio žinutes vertina kaip "prikolą"? Ką reiškia, kad jis žemina savo draugę/žmoną, rodydamas tokį susirašinėjimą? Normalus vyras pats rastų žodžius, kaip kartą ir visiems laikams "pastatyti į vietą" tokią rašinėtoją, ir tokio purvo nerodytų savo žmonai/draugei.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 02 03, 16:11)
Soriukas, bet ką tuomet reiškia tai, kad jis savo bendradarbės stoties prostitutės lygio žinutes vertina kaip "prikolą"? Ką reiškia, kad jis žemina savo draugę/žmoną, rodydamas tokį susirašinėjimą? Normalus vyras pats rastų žodžius, kaip kartą ir visiems laikams "pastatyti į vietą" tokią rašinėtoją, ir tokio purvo nerodytų savo žmonai/draugei.

Jis prisidirbes pakankamai, greiciausia tai jau ne pirmas kartas ir bijo. Normaliam vyrui jokia moteris, net labiausia pasileidus nerasines apie "ciulp..." Jei rasineja, tai reiskia, kad toks bendravimas yra norma.
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 15:56)
Todėl man šiek tiek keista kai kurių nuomonė, kad protingas vyras neprisipažintų apie tokius nuklydimus ir gyventų toliau. Tai jau yra tiek savęs, tiek partnerio apgaudinėjimas.

"nebuvo taip, kad ant manęs užlipo.
tikriausiai ir pats jos norėjau".
nusigėrė,  tai padarė pats ir tuo metu apie mane nepagalvojo. Pagavo kablį.

Naivuolė. Kur dėtumeis, jei pvz. jau 3 vaikai užtaisyti būtų ir išaiškėtų? Dabar nesiruoši jo palikti, o tada ką darytum? Bėgtum laukais? Paverktum tris paras ir atleistum. Protingesnis vyras tą supranta.

Taip ir neatsakei apie tai iš kur jis taip žino kokios manieros, kokia kalba jai taip būdinga. Pažįsta regis ne blogiau ją už tave mirksiukas.gif

Siaubas, o ne gyvenimo draugas.
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 14:28)
Iš tikrųjų keista, kad ne viena Jūsų man vis nori įrodyti tą "iš kur žinai, kad čia pirmas kartas???", "negali būti, kad taip ėmė ir sustojo" "100proc ne pirmas kartas". Skaudina, kad turiu įrodinėti tai, ką žinau (o gal visgi neturiu?). Mano draugas/sugyventinis/vyras (ar vyras vyru tampa tik po santuokos?). Nuo pirmų pažinties dienų buvome labai artimi, atviri vienas kitam. Pažįstu visus savo draugo draugus, jis pažįsta mano, didžioji dalis mūsų draugų yra bendri. Draugas niekada nesišlaistė kur nors per naktis, jei eidavo į kokį susitikimą su draugais (ir draugėm toj pačioj krūvoj), visada pranešdavo kaip sekasi, grįždavo tada, kai pasakydavo, kad grįš, nedingdavo.

Jei vyras nėra prisirištas, jis gali visą dieną bendrauti su ta moterim, telefonu, susitikti per pertraukėles, po darbo, anksčiau išeinant ir t. t. Einant į parduotuvę, einant pas draugą pasinešti gražto. Jei manai, kad tai fantazijos ir nieko nėra bendro su gyvenimu, pasakysiu tau. Žinau toooobuliaaausių vyrų pasaulyje, kurie eina į šoną kaip reikalas, o moterys jų nejaučia, nes kalba lygiai tą patį: sėdi namie, niekur neina, nesišlaisto arba tiesiog - žinau smile.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 02 03, 15:01)
Teigti, kad vyras gali buti 100 procentu istikimas gali tik moteris kuri nepazista vyru fiziologijos.
Tai, kad jis su ja bendravo po to ir priiminejo jos bajerius, gali rodyti, kad jis bijo, kad ji visko nepapasakotu.

Būtent

QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 16:56)
ech, taip, galbūt naivi. Bet atrodo, kad aš geriau pažįstu savo draugą, todėl turiu teisę sakyti, kad jei manau, kad daugiau nieko nebuvo, reiškia nebuvo. Įsivaizduokime, kad mano/jo versija, kad daugiau nieko nebuvo, teisinga. Jis ir pats žino, kad šitoj situacijoj teisingiau yra sakyti tiesą, nes kada nors išaiškėjus jo melui, kelio atgal tikrai nebebūtų. Todėl man šiek tiek keista kai kurių nuomonė, kad protingas vyras neprisipažintų apie tokius nuklydimus ir gyventų toliau. Tai jau yra tiek savęs, tiek partnerio apgaudinėjimas.

Siūlau ramiai viską perskaityti ką žmonės čia parašė ir nebesvaigti. Niekas čia tau briedų nepataria, tavo naivumas per monitorių lenda, deja. Ne visi taip galvoja kaip tavo naivi galvelė. Nepažįsti žmonių, nepažįsti vyrų, nepažįsti tikro gyvenimo. Tai nereiškia, kad visi vyrai kiaulės, tai reiškia, kad tiesiog neatpažįsti kiaulės. O tavo bernužėlis taip tave apsukęs, kad žiauriai gaila skaityt. Daugiau nėra ką patart, nes tiesiog negirdi (žr. į pirmą sakinį)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo All_about_love: 03 vasario 2017 - 22:47
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 13:28)

Dėl balių - jau tikriausiai sakiau ir ne kartą, kad labai skaudina tai, jog draugas, žinodamas kaip nemėgstu tokių jo darbo vakarėlių (vyksta du kartus per metus), vis tiek važiavo ir pažadėjęs nenusigerti - pamiršo savo pažadą.

ir ko tu ji pati debilu laikai? Taip jau eme suauges vyras ir PAMIRSO??? Nejuokink pasaulio. Puikiai zinojo ka daro, bet tuo metu snapsas eme virsu nei pazadas tau.
Nepazisti nei gyvenimo, nei vyru. O su tais durnais pasitiesinimais tik pati sau zala darai. Bet tavo reikalas. Teisink ji, gink, nieko nekeisk, o kai jis tau uztaisys vaika ir meiluzes jau net nesleps, taida paverk tyliai vonioj, ir... gyvenk toliau. Ir pasiruosk pati seima isleikyt, nes alkoholikai anksciau ar veliau netenka darbu.
Atsakyti
Sveika. Galvojau nekomentuoti, nes tikrai gavai daug geru patarimu is protingu ir mano mylimu forumieciu. Tau paseseke, kad jos nepatingejo komentuoti, nes paskutiniu metu vis maziau raso. mirksiukas.gif

Man uzkliuvo, kai rasai, jog tavo gyvenimo draugas tave lb. myli ir ta kartoja jo bendradarbiai. Zinok meile savo moteriai ir aistra su kita meterimi, nieko bendro neturi. Ir beje meile lb. relatyvus dalykas. Siandiena myli - ryt ne.

Monte rodos pastebejo, kad dabar jam zut but reikia islosti laiko. Jis blogai jauciasi nuo alkocholio ir nuo pasiglamzymu. Nieko, atsigaus. Viskas stos i savo vezes. Nors ne. Ne i savo vezes. Jus jam jau prapletete tas vezes. Jis jau zino, kad gali pazadejes, pazado neislaikyti. Zino, kad gali pasiglamzyti(nebutinai dabar) nes leidima gavo.
Ir dar. Mano nuomone jis su ta kolege bendravo iki baliaus. Flirtavo ar siaip. Nes jis jusu, net neklause, nors pries tai buvo pazades, kad nevaziuos. Jis tiesiog konstatavo fakta, nes zinojo arba tikejosi, kad balius bus su pratesimu. Ir ta intriga ji i ta baliu ir nuvede.
P.s. Idomu per kur jie susirasineja? Jei jie net nera tiesioginiai kolegos? Ir ar tas susirasinejimas nevyko iki baliaus.
Ir dar, nors grubiai, bet pasakysiu. Kai ta mergina raso, kag geriau tiek laiko c......jam, nei pykti, kaip jus ta darote. Jam tai sukelia sexsualines fantazijas. Tokias, kad jis nores igyvendinti jas realybeje. Pajausti ant savo "kailio" kaip ji ta darys. Todel ir nesiuncia jos ant triju raidziu. Nekvaila ta mergina. Ji zino ka daro. Ir tas ivyks, jei tik ji nores. Ir nesvarbu kur ji dirbs ar jis dirbs. Jie turi vienas kito kontaktus.
Isipleciau ir as. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 02 02, 23:09)
Vyras prisipazista nusidejes ir tada aptaria jusu pokalbi su ta glamzyta kolege? Atrodo tikrai nekaip. Nematau as cia jokios atgailos.

Pritariu narems sakancioms, kad vyras turi problemu su alkoholiu. Ir su istikimybe. As budama 24 m netesciau santykiu su tokiu zmogumi. Nebent jis parodytu savo darbais, kad keicia savo elgesi is esmes. Duociau sau termina per kiek laiko turi pasimatyti pokyciai ir jei ne, tektu skirtis.

Joooo 24 o jau atsibodo ,nieko gero .. o del ,,mesciau,, juk ne akmuo kad mest reiketu piliete
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 02 05, 05:40)

Man uzkliuvo, kai rasai, jog tavo gyvenimo draugas  tave lb. myli ir ta kartoja jo bendradarbiai.

man va ta vieta ypac juokinga. Bendradarbiai mat jai kartoja kaip jis ja myli biggrin.gif dirbau as vyriskuose kolektyvuose, kur vyrai po kurio laiko moteris (kai kurias) laiko niekatraja gimine. Ta niekatraja gimine buvau ir as, todel prie manes jie kalbedavo nesivarzydami apie savo kurv***asi su kitom moterim, ir rimtom meiluzem, ir siaip trumpais nuklydimais. Buvo ir pas juos baliu tipo be seimu, tik kazkaip kazkokios pasalines moterys atsirasdavo, nors tiesa nedaug. Buvo ir baliai su antrom pusem, va tada visi ir suokdavo kokios ju zmonos super, kaip vyrai jas myli, o bendradarbiai issijuose moterim aiskindavo "vau, kaip tave tavo vyras myli" blink.gif Nors tik pries kelias dienas po darbo kazkur abu leke, o zmonom skambino ir sake, kad darbe uztrunka. Buvo ir kalbu, kaip i mokymus jie savo mergas vezesi, su jais nevaziavau, bet esu tikra, kad tai tiesa buvo.
Jauna ta musu autore, nepatyrus ir naivi. Tiki jai nieko neskolingu vyro bendradarbiu nesamonem. Nieko, kada nors isaugs, akys atsivers, tik, kad tada nebutu jau velu lodari palikt, nes 3 vaikai bus pas ja ir paskolos didziules.
Atsakyti

Akivaizdu, kad autorė šiuo metu dar svaigsta juo, galbūt dėl sveiko proto likučių sukūrė temą, nes kažkur giliai pasąmonė jai siunčia pavojaus signalus, bet save galima įtikint bet kuo, kartu tai nereikš, kad tai tiesa.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 02 03, 15:01)
Teigti, kad vyras gali buti 100 procentu istikimas gali tik moteris kuri nepazista vyru fiziologijos.

O negali? Tai visiskai neimanoma? Kalbant ne apie sia konkrecia situacija.
Fiziologija pramusa absoliuciai visais atvejais?
Atsakyti