Įkraunama...
Įkraunama...

girtas vyro nuklydimas

QUOTE(Moonte @ 2017 02 03, 00:58)

Moonte, 03 Vas 2017 - 00:58, parašė:

Svarbiausia, ka noriu pabrezti, jei atleisite, o jus jau viduje atleidote, zinokite, kad tai darote tik del saves, kad tai jusu pasirinkimas taip gyventi, jei gyvenimas apsisuks nelabai jums palankia puse, apie kuria diduma musu jus ispejo. TAme nieko nera blogo, nes zmones lydekai paliepus paciam panorejus ta pacia akimirka negali nustoti myleti, reikia laiko, ne vieno panasaus ivykio, kuris galu gale atgrasins, isseks kantrybe, pagaliau nusivilsite. Kitas aspektas, kodel ieskoma pateisinimu, o todel kad nenorima keisti savo gyvenimo, BIJOMA NEZINOMYBES, tarkim kas bus po skyrybu.

Svarbiausia, ka noriu pabrezti, jei atleisite, o jus jau viduje atleidote, zinokite, kad tai darote tik del saves, kad tai jusu pasirinkimas taip gyventi, jei gyvenimas apsisuks nelabai jums palankia puse, apie kuria diduma musu jus ispejo. TAme nieko nera blogo, nes zmones lydekai paliepus paciam panorejus ta pacia akimirka negali nustoti myleti, reikia laiko, ne vieno panasaus ivykio, kuris galu gale atgrasins, isseks kantrybe, pagaliau nusivilsite. Kitas aspektas, kodel ieskoma pateisinimu, o todel kad nenorima keisti savo gyvenimo, BIJOMA NEZINOMYBES, tarkim kas bus po skyrybu.

Ne, viduje jam dar neatleidau. Todėl ir galvoju, kad protinga būtų nutraukti santykius dabar, kol viskas šviežia, o ne gyventi amžinam 'prisiminime', prikaišiojime ir pan. Santykiai greičiausiai vis tiek nebebus, kokie buvę.
Iš kitos pusės galvoju, kad visi esame žmonės, galime padaryti klaidų ir ne visus galima mauti ant vieno kurpaliaus. Kalbėčiau kitaip, jei mano vaikinas bent kartą per penkis metus būtų bent kažkiek suabejoti jo ištikimybę - niekada nebuvo jokio flirto su kitomis, nužiūrinėjimų, susirašinėjimų, nuotraukų žiūrėjimo, manęs lyginimo ir kitomis ir pan. Visada maniau, kad jei kada ir atsitiktų mūsų santykiuose kokia nesąmonė/neištikimybė ar pan, tai iniciatorė būsiu aš. Kadangi jo jausmais niekada nebuvau suabejojusi.
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 01:14)

shalam_, 03 Vas 2017 - 01:14, parašė:

Ne, viduje jam dar neatleidau. Todėl ir galvoju, kad protinga būtų nutraukti santykius dabar, kol viskas šviežia, o ne gyventi amžinam 'prisiminime', prikaišiojime ir pan. Santykiai greičiausiai vis tiek nebebus, kokie buvę.
Iš kitos pusės galvoju, kad visi esame žmonės, galime padaryti klaidų ir ne visus galima mauti ant vieno kurpaliaus. Kalbėčiau kitaip, jei mano vaikinas bent kartą per penkis metus būtų bent kažkiek suabejoti jo ištikimybę - niekada nebuvo jokio flirto su kitomis, nužiūrinėjimų, susirašinėjimų, nuotraukų žiūrėjimo, manęs lyginimo ir kitomis ir pan. Visada maniau, kad jei kada ir atsitiktų mūsų santykiuose kokia nesąmonė/neištikimybė ar pan, tai iniciatorė būsiu aš. Kadangi jo jausmais niekada nebuvau suabejojusi.

Klaida manyti kad gyvenimas bus toks koks buvo. I sia situacija jums deretu ziureti kaip ir seima istikusia krize, kuria jus turite isanalizuoti, ismokti pamoka, pasistenkti kas buvo negerai tiek is jo, tiek is jusu puses nekartoti. Va butent pagrindine esme, jei liksite su vyru, jus turite siekti, kad jusu gyvenimas niekada nebutu toks kaip buvo, nes butent jis sukele sita krize. Jus turite ji pagerinti 4u.gif

Uzbegant uz akiu, jus negalvokite kad jusu seima neistiks kita krize, ji greiciausiai bus kitokio pobudzio, bet vel isanalizave, padare pamokas, jus igausite imuniteta, pasalinsite negeroves ir toliau gyvensite, su salyga kad noresiti testi su tuo vyru gyvenima. Jei ne, kursite kita seima, jusu kriziu sprendimu patirtis, tik jau kitoje seimoje, pades nedaryti klaidu, isvengti kriziu.

Vnz. nebijokite gyventi, mylekite save, ir bukit mylima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 02, 23:35)

shalam_, 02 Vas 2017 - 23:35, parašė:

Jie neaptarinėjo mūsų pokalbio, nes tuo metu mes dar nebuvom pasikalbėję. Kai prašiau pakomentuot savo pokalbį, tuos visus intymius dalykus iš jos pusės jis pats sako, kad palaikė eiliniais jos debiliškais prikolais , todėl bandė tiesiog nekreipt į juos dėmesio. Iš pokalbio ir atrodo, kad jis ignoravo šitus dalykus, man tik pikta ir skaudu, kad po jos replikų jis neapgynė manęs ir nepastatė jos į vietą.

Jie neaptarinėjo mūsų pokalbio, nes tuo metu mes dar nebuvom pasikalbėję. Kai prašiau pakomentuot savo pokalbį, tuos visus intymius dalykus iš jos pusės jis pats sako, kad palaikė eiliniais jos debiliškais prikolais , todėl bandė tiesiog nekreipt į juos dėmesio. Iš pokalbio ir atrodo, kad jis ignoravo šitus dalykus, man tik pikta ir skaudu, kad po jos replikų jis neapgynė manęs ir nepastatė jos į vietą.

Man isvis nesuprantami tokie pokalbiai tarp kolegu. Pasakytu kuris nors panasu komentara apie maniski, tai labai aiskiai parodyciau, kad neketinu klausyti panasiu zodziu apie mylima zmogu.

Papildyta:
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 00:01)

shalam_, 03 Vas 2017 - 00:01, parašė:

2. Kolektyve labai daug merginų, turėjau omenyje ne vyrus.
3. Mano draugė/jų kolegė ir draugė kalbėjosi su ta mergina, kas čia įvyko. Pasak istorijos herojės, 'nieko ten labai neįvyko', kaip supratau, nelabai nori kalbėti apie tai. Kaip sakė mano draugė, neblogai pažįstanti tą heroję, mano draugo vietoj galėjo atsidurti bet kas, nes ta mergina ir blaiva lipa ant visų, o čia dar ir alkoholis.

Tikrai neteisinu draugo, tiesiog bandau rasti paaiškinimą jo elgesiui. Duosiu jam laiko (išsi)spręsti savo problemas, nežinau, kokį laiko tarpą protinga skirti?

2. Kolektyve labai daug merginų, turėjau omenyje ne vyrus.
3. Mano draugė/jų kolegė ir draugė kalbėjosi su ta mergina, kas čia įvyko. Pasak istorijos herojės, 'nieko ten labai neįvyko', kaip supratau, nelabai nori kalbėti apie tai. Kaip sakė mano draugė, neblogai pažįstanti tą heroję, mano draugo vietoj galėjo atsidurti bet kas, nes ta mergina ir blaiva lipa ant visų, o čia dar ir alkoholis.

Tikrai neteisinu draugo, tiesiog bandau rasti paaiškinimą jo elgesiui. Duosiu jam laiko (išsi)spręsti savo problemas, nežinau, kokį laiko tarpą protinga skirti?

Teisinate drauga. Kolege 'lipo'. Nu blyn, kodel ant manes niekas nelipa. Gal del to, kad nenoriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 03 vasario 2017 - 00:42
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 02 03, 01:40)

Iš_Šviesos, 03 Vas 2017 - 01:40, parašė:

Teisinate drauga. Kolege 'lipo'. Nu blyn, kodel ant manes niekas nelipa. Gal del to, kad nenoriu?

Neteisinu. Sakau, kad tai žmogus, turintis psichologinių problemų ir didelį seksualinį aktyvumą,ar kaip tai pavadinti. Jie nebuvo išgėrę, jie buvo visiškai gatavi.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 02 03, 01:31)

Moonte, 03 Vas 2017 - 01:31, parašė:

Vnz. nebijokite gyventi, mylekite save, ir bukit mylima  4u.gif

Vnz. nebijokite gyventi, mylekite save, ir bukit mylima  4u.gif

Labai ačiū už šį komentarą.
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 00:35)

shalam_, 03 Vas 2017 - 00:35, parašė:

Esu 100proc. įsitikinus, kad lytinių santykių nebuvo.

Esu 100proc. įsitikinus, kad lytinių santykių nebuvo.

Jūs niekaip negalite būti tuo tikra ir dar 100 proc., kol jis nėra pririštas visą parą prie jūsų šono. Ir ta istorija su pasiglamžymu galėjo būti numesta tiesiog, jei netyčia koks pletkas išeitų.

Dėl šios situacijos, mažiau žiūrėkit į kolegę, tikėtina, kad ji visiškai normali ir daugiau žiūrėkit ko jūsų tam vyrui trūksta. Nors su tokiu niekada nebeprasidėčiau, tiesiog nustočiau mylėt. Gaila laiko tiems, kurie manęs neverti.
Papildyta:
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 01:49)

shalam_, 03 Vas 2017 - 01:49, parašė:

Neteisinu. Sakau, kad tai žmogus, turintis psichologinių problemų ir didelį seksualinį aktyvumą,ar kaip tai pavadinti. Jie nebuvo išgėrę, jie buvo visiškai gatavi.

Prašom. Tai, kas visiškai normalu ir kitai būtų malonumas, Jums jau dabar, net neištekėjusiai yra problema. Viskas, jokių šansų su jumis nematau, jei ne šiandien, tai už kelių metų.

Atsakyti
Prašom. Tai, kas visiškai normalu ir kitai būtų malonumas, Jums jau dabar, net neištekėjusiai yra problema. Viskas, jokių šansų su jumis nematau, jei ne šiandien, tai už kelių metų.

Nežinau ar susikalbame. Čia turiu omenyje tą merginą. Klausykit, ar normalu yra visiems pasakoti ir dalintis savo seksualiniu gyvenimu? Mes esame nepažįstamos, bet ir man teko girdėti jos istorijas iš jos lūpų, kaip "šiąnakt čiulpė ir vėl prasileido į akį" ir pan. Ar normalus, psichologinių problemų neturintis žmogus apie tai kalba visiems ir nuolat?
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 03, 03:18)
Nežinau ar susikalbame. Čia turiu omenyje tą merginą. Klausykit, ar normalu yra visiems pasakoti ir dalintis savo seksualiniu gyvenimu? Mes esame nepažįstamos, bet ir man teko girdėti jos istorijas iš jos lūpų, kaip "šiąnakt čiulpė ir vėl prasileido į akį" ir pan. Ar normalus, psichologinių problemų neturintis žmogus apie tai kalba visiems ir nuolat?

Nesukite galvos dėl svetimų merginų, ne su ja gyvenate. Man atrodytų, kad Jums turėtų labiau rūpėti Jūsų vyras, kuris tokius dalykus vertina kaip "prikolą" ir dar rodo žinutes savo žmonai: save ir savo žmoną gerbiantis žmogus tokiam "bendravimui" tiesiog nesudarytų sąlygų.
Atsakyti
Pasiglamze, jautesi kaltas ir toliau iki pat kitos dienos vakaro tusinosi toje pacioje chebroje? hmm.gif

Nu ir atgaila.

O kodel jus tokia isitikinusi, kad anksciau tokiu atveju nebuvo? Ir kodel tokia isitikinusi, kad ju nepasikartos vel?

Cia normalus kolegu balius: isvaziuoti bele kur uz miesto, nusilakti kaip sunims palikus antras puses namie ir tusintis kelias paras?

Atsakyti

shalam_, 03 Vas 2017 - 00:18, parašė:

O is kur tu jos istorijas girdejai? Tavo draugas pasakojo?

Beje, jei jis isgeria 2 alaus kasdien budamas 26 m, per darbinius balius nusilesa kone iki komos, negi tu nesuvoki kad tai alkoholizmas. Pats tikriausias. Ir is ti iseitis yra tik visiska abstinencija. Nes biski prie progos isgerianciu alkoholiku nebuna. Tuom jie ir skiriasi nuo nealkoholiku

Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 02, 23:35)
Ši kolegė - naujokė, kolektyve esanti tik porą mėn, iš esmės jie nedirba kartu, nes priklauso skirtingiems padaliniams.

manau, kad žymioji kolegė greitai paliks darbą.

Kai prašiau pakomentuot savo pokalbį, tuos visus intymius dalykus iš jos pusės jis pats sako, kad palaikė eiliniais jos debiliškais prikolais

Skaitykite pati save rolleyes.gif Dirba atskiruose padaliniuose, praktiškai nesimato, nežino vienas kito, bet jau ją žino tarsi jus, nes žino visus jos eilinius debiliškus prikolus?
Mergaite, jūs su migla ant akių smile.gif

iš kur čia garantijos, kad ji išeis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 03 vasario 2017 - 09:05

shalam_, 02 Vas 2017 - 22:49, parašė:

Papildyta:

Labai ačiū už šį komentarą.

Jus labai daug i ta mergina koncentruojates. Koks skirtumas ka jinai daro, ko nedaro ir kokia yra? Jos asmenybe niekaip neliestu jusu santykiu jei draugas to nenoretu. Tai snekekite su juo ir apie ji. 

Atsakyti
Būtų buvęs protingas vyras - būtų tyliai ramiai prasiblaivęs ir niekam nieko nesakęs. Visi būtų ramiai gyvenę. O į įmonės balius antrų pusių kviestis tikrai nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 03 vasario 2017 - 09:36