Įkraunama...
Įkraunama...

„Mes vieno kraujo“

Mačiau per naujuosius bus naujametinė „Mes vieno kraujo“ laida, o po naujųjų antras sezonas smile.gif
Atsakyti
Bus žiūrinčių antrą sezoną? rolleyes.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau kartojimų, kai įdėjo. Ne visada sutinku su komisija. Jau kad tą Reinikio "kopiją" tipo paėmė, tai skandalas blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 03 03, 12:36)
Pažiūrėjau kartojimų, kai įdėjo. Ne visada sutinku su komisija. Jau kad tą Reinikio "kopiją" tipo paėmė, tai skandalas blink.gif  biggrin.gif

Manau šiuo atveju paėmė labiau dėl žmogaus charizmos, o ne dėl to, kad buvo panašus. Čia gi tas pats flamingas iš eurovizinio „Twosome“ pasirodymo biggrin.gif
Atsakyti
Taip, bet tai gryna korupcija biggrin.gif Nei jis panašus, nei ką. O juk ne charizmos konkursas, o kraujo, panašumo ax.gif Geriau sudainavusius atmetė ar pas Zvonkų nusiuntė, tai nesąžininga ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 03 03, 17:12)
Taip, bet tai gryna korupcija biggrin.gif Nei jis panašus, nei ką. O juk ne charizmos konkursas, o kraujo, panašumo ax.gif

Pirmame savo pasirodyme bent nenusidainavo taip žiauriai kaip antrame... Bet komisija atitinkamai ir įvertino, tai korupcijos nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2018 03 19, 22:21)
Pirmame savo pasirodyme bent nenusidainavo taip žiauriai kaip antrame... Bet komisija atitinkamai ir įvertino, tai korupcijos nebeliko biggrin.gif

Liko, nes užkirto kelią daug geresniems dalyviams mirksiukas.gif
Serdiučka irgi neišlipo iš savo amplua smile.gif Bet žmogus charizma, vistiek jis ras savo nišą smile.gif
Atsakyti
Vakar kai dainavo ta paskutinė dalyvė, teko pritildyti garsą. Pasirodo, ji yra Operos ir baleto teatro naujojo direktoriaus žmona, operos solistė, o kažkaip sugebėjo taip susimauti blink.gif
Bet tą kitą dalyvį (Nerijų) gerai, kad ir grąžino Zvonkus, vakar buvo tikrai geriau už Žvagulį.
Nors aš vis prisimenu, kai pernai iš krūvos neblogų dalyvių grąžino pajuokos objektą (Katunskytę-Ostapenko) biggrin.gif
Manau Jurijus pelnytai pirmas smile.gif
Atsakyti
Neįdėtas pilnas kartojimas, tai nemačiau dar.
Ana laida bjauriai vertinama buvo, neturėjo laimėt ta buvusi klaipėdiškė ar palangiškė. Balsas visai ne Donaldos buvo. Be reikalo Donalda ją taip išgyrė pati, meškos paslaugą sau pasidarė, bus bajeris kai ta ir laimės, žinos tada Donalda biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai supratau, o kur dingo dalyvis, įkūnijęs a.a. Noreiką (berods Andrius). Ar aš kažką pražiopsojau?

Su Kavaliausku tai nelabai sąžininga, nes jau yra laimėjęs panašaus pobūdžio šou, ir dar su to paties Kučinsko pasirodymu. Manau gerai, kad šįkart nelaimėjo. (čia apie pirmą dvikovų laidą aš)
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2018 04 09, 00:28)
Nelabai supratau, o kur dingo dalyvis, įkūnijęs a.a. Noreiką (berods Andrius). Ar aš kažką pražiopsojau?

Su Kavaliausku tai nelabai sąžininga, nes jau yra laimėjęs panašaus pobūdžio šou, ir dar su to paties Kučinsko pasirodymu. Manau gerai, kad šįkart nelaimėjo. (čia apie pirmą dvikovų laidą aš)

Susirgo ir jį Kavaliauskas pavadavo. Žiauri nesąmonė aišku, nu bet ką padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 12, 09:13)
Susirgo ir jį Kavaliauskas pavadavo. Žiauri nesąmonė aišku, nu bet ką padarysi.

Tai kad Kasparą (jis atrankose buvo Luciano Pavarotti) Kavaliauskas pavadavo. O Andrius kur dingo tai mistika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 12 balandžio 2018 - 13:28