Pažiūrėjau kartojimų, kai įdėjo. Ne visada sutinku su komisija. Jau kad tą Reinikio "kopiją" tipo paėmė, tai skandalas

QUOTE(Monteverte @ 2018 03 03, 12:36)
Pažiūrėjau kartojimų, kai įdėjo. Ne visada sutinku su komisija. Jau kad tą Reinikio "kopiją" tipo paėmė, tai skandalas

Manau šiuo atveju paėmė labiau dėl žmogaus charizmos, o ne dėl to, kad buvo panašus. Čia gi tas pats flamingas iš eurovizinio Twosome pasirodymo

Taip, bet tai gryna korupcija
Nei jis panašus, nei ką. O juk ne charizmos konkursas, o kraujo, panašumo
Geriau sudainavusius atmetė ar pas Zvonkų nusiuntė, tai nesąžininga ir tiek

QUOTE(Jol @ 2018 03 19, 22:21)
Pirmame savo pasirodyme bent nenusidainavo taip žiauriai kaip antrame... Bet komisija atitinkamai ir įvertino, tai korupcijos nebeliko 

Liko, nes užkirto kelią daug geresniems dalyviams

Serdiučka irgi neišlipo iš savo amplua

Vakar kai dainavo ta paskutinė dalyvė, teko pritildyti garsą. Pasirodo, ji yra Operos ir baleto teatro naujojo direktoriaus žmona, operos solistė, o kažkaip sugebėjo taip susimauti
Bet tą kitą dalyvį (Nerijų) gerai, kad ir grąžino Zvonkus, vakar buvo tikrai geriau už Žvagulį.
Nors aš vis prisimenu, kai pernai iš krūvos neblogų dalyvių grąžino pajuokos objektą (Katunskytę-Ostapenko)
Manau Jurijus pelnytai pirmas

Bet tą kitą dalyvį (Nerijų) gerai, kad ir grąžino Zvonkus, vakar buvo tikrai geriau už Žvagulį.
Nors aš vis prisimenu, kai pernai iš krūvos neblogų dalyvių grąžino pajuokos objektą (Katunskytę-Ostapenko)

Manau Jurijus pelnytai pirmas

Neįdėtas pilnas kartojimas, tai nemačiau dar.
Ana laida bjauriai vertinama buvo, neturėjo laimėt ta buvusi klaipėdiškė ar palangiškė. Balsas visai ne Donaldos buvo. Be reikalo Donalda ją taip išgyrė pati, meškos paslaugą sau pasidarė, bus bajeris kai ta ir laimės, žinos tada Donalda
Ana laida bjauriai vertinama buvo, neturėjo laimėt ta buvusi klaipėdiškė ar palangiškė. Balsas visai ne Donaldos buvo. Be reikalo Donalda ją taip išgyrė pati, meškos paslaugą sau pasidarė, bus bajeris kai ta ir laimės, žinos tada Donalda

Nelabai supratau, o kur dingo dalyvis, įkūnijęs a.a. Noreiką (berods Andrius). Ar aš kažką pražiopsojau?
Su Kavaliausku tai nelabai sąžininga, nes jau yra laimėjęs panašaus pobūdžio šou, ir dar su to paties Kučinsko pasirodymu. Manau gerai, kad šįkart nelaimėjo. (čia apie pirmą dvikovų laidą aš)
Su Kavaliausku tai nelabai sąžininga, nes jau yra laimėjęs panašaus pobūdžio šou, ir dar su to paties Kučinsko pasirodymu. Manau gerai, kad šįkart nelaimėjo. (čia apie pirmą dvikovų laidą aš)
QUOTE(Jol @ 2018 04 09, 00:28)
Nelabai supratau, o kur dingo dalyvis, įkūnijęs a.a. Noreiką (berods Andrius). Ar aš kažką pražiopsojau?
Susirgo ir jį Kavaliauskas pavadavo. Žiauri nesąmonė aišku, nu bet ką padarysi.
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 12, 09:13)
Susirgo ir jį Kavaliauskas pavadavo. Žiauri nesąmonė aišku, nu bet ką padarysi.
Tai kad Kasparą (jis atrankose buvo Luciano Pavarotti) Kavaliauskas pavadavo. O Andrius kur dingo tai mistika