Vienoj kavos parduotuvelej pardaveja pasakojo, kad yra tokio dalyko, kaip kazkokie aromatizuojantys lasiukai, lasinami i paprasta kava. Taip pigiau isgaunamas kavos su pvz. airisku likeriu skonis Gal kas esate isbande ir apaskritai, zinote, kur yra pirkti, nes internete kazkaip nerangu , o toj parduotuvelej tuomet neturejo
QUOTE(Shalna @ 2011 10 14, 14:18)
Vienoj kavos parduotuvelej pardaveja pasakojo, kad yra tokio dalyko, kaip kazkokie aromatizuojantys lasiukai, lasinami i paprasta kava. Taip pigiau isgaunamas kavos su pvz. airisku likeriu skonis Gal kas esate isbande ir apaskritai, zinote, kur yra pirkti, nes internete kazkaip nerangu , o toj parduotuvelej tuomet neturejo
Shalna,
noriu tavęs klausti?- nors tu pateikiai klausimą
Ar,tai Tu,turi "aromatinius kvapus",kurie yra mažutėliuose buteliukuose.
Jeigu tai šitie jų yra dideliuose P.C.
O,gal tu turi omenyje kavos pagardai{kurie yra su alkoh.} jų yra juodų serbentų skonio,sokolado skonio,karamelės skonio?.
Ar tau pačiai teko juos matyti?
QUOTE(regna @ 2011 10 16, 00:48)
Shalna,
O,gal tu turi omenyje kavos pagardai{kurie yra su alkoh.} jų yra juodų serbentų skonio,sokolado skonio,karamelės skonio?.
Ne, neturiu jokiu aromatiniu kvapu O kas jie tokie? Gal tie patys, apie kuriuos as klausiu?
Ne, ne su alkoholiu turiu omeny, ne problema ir pacio alkoholio paskaninto isipilt, ale jei vairuot reikia, tai nlb. noriu
Vietoj cukraus galima deti Amaretto sirupa, pvz Sweetbird, ji deda ir daugelyje kaviniu.
Vanilini sirupa visada pilu i kava,mmmm
Aš pilu pieną su kokiu nors sirupu, šiuo metu turiu paprastą auksaspalvį dansukker, taip pat specialiai skirtus kavai teisseire karamelinį ir mangų skonio
Šiuo metu mano vanilės ekstraktas dar tik pradėjo gamintis, tai naminio vanilinio sirupo dar teks palaukti
Šiuo metu mano vanilės ekstraktas dar tik pradėjo gamintis, tai naminio vanilinio sirupo dar teks palaukti
QUOTE(Kissable_lips @ 2012 12 16, 22:02)
Aš pilu pieną su kokiu nors sirupu, šiuo metu turiu paprastą auksaspalvį dansukker, taip pat specialiai skirtus kavai teisseire karamelinį ir mangų skonio
kur pirkote teisseire sirupus? Kokia talpa ir kokia kaina?
Man skaniausia - tiesiog gera kava pagaminta iš gerų kavos pupelių Geriu su pienu 2,5 proc riebumo.
O jei jau noriu gardinti - tai verdant naudoju kardamoną arba cinamoną.
Išvirtą gardinti mėgstu klevų sirupu.
Kapušino man skanu su gervuogių sirupu.
O jei jau noriu gardinti - tai verdant naudoju kardamoną arba cinamoną.
Išvirtą gardinti mėgstu klevų sirupu.
Kapušino man skanu su gervuogių sirupu.
QUOTE(Aidairi @ 2003 04 01, 08:08)
ar kas bandet pasidaryt morku kava?kazkur maciau recepta.idomu,skanu ar neskanu?
as tai kavute megstu.rytais ir be pagardu.na ,gal kad nebandziau idomybiu daryt.
as tai kavute megstu.rytais ir be pagardu.na ,gal kad nebandziau idomybiu daryt.
Mano mamytė darydavo anksčiau, po to kažkaip pamiršome. Tai puiki. Man daug geresnė nei gilių, nors ir gilių mėgstu.
Papildyta:
QUOTE(#Mia# @ 2003 04 09, 01:27)
Man dar labai skanu: padarai kogel mogel (tryni isplakti su cukrum) ir uzdedi ant kavos. Geriausiai kai buna per puse, tada apsivalgymas (apsigerimas).
Pritariu, mano giminaitis žiauriai taip mėgo, tik atvarydavo ir jau akim varto ar bus tokios kavos
Gal kas galėtų atsakyt, ar Teisseire ir Monin sirupai vienodos koncentracijos? kurį verčiau pirkti, kad būtų stipresnė koncentracija?
Man skaniausia kava be nieko, pasiskaninant medumi (laižant nuo šaukštelio)