QUOTE(ramyra @ 2017 03 19, 20:43)
Tulžies funkcija organizme - virškinti. O kai jos per daug - ima "ėsti iš vidaus".
O dėl Jūsų niekas niekada nėra nieko padaręs, kad jaučiat neteisybę, jei kas nors pasistengia dėl kito? Net jei tas kitas yra nusamdytas pagal sutartį, gauna algą ir jam į pareigybes įeina dirbti savo darbą ir daryti tai, kas jus, dėl kažkokių mistinių priežasčių, piktina. Šiaip ar taip, jūsų nuomonė nekeičia situacijos ar dabar aptarinėjamo dainininko karjeros ir gyvenimo. Tad jūs tiesiog leidžiate aktyviai dirbti savo tulžiai ir joje murkdotės. Joks Montvydas tokios aukos nevertas.
Kad nuklydome visai į lankas. Buvo paklausta, kodėl jį laikau menkysta, atsakiau. Paaiškinau jo sėkmės Eurovizijoje priežastis, kad dėl švedų pastangų, o ne dėl to, kad jis pats ar švedo muzika būtų labai geri. Ir, kad nenoriu, kad tokiam, mano požiūriu, menkos moralės asmeniui likimas būtų palankus, tai paprasčiausiai mano toks teisingumo suvokimas, man taip atrodo, kad būtų teisingiau, jūs galite kitaip suvokti ir tai jūsų teisė
O "Fusedmarc" linkiu sėkmės, nes jie nekalti, kad Lietuvos atrankoje klesti neteisingumas. Zilnio straipsnis suerzino, todėl parašiau tai ką manau apie atranką.