QUOTE(Anakure @ 2017 03 13, 15:02)
Jeigu kalbėti apie Fusedmarc, tai man kyla klausimai Lietuvos komisijos nariams:
1) kodėl nė vienas nekalbėjo apie atlikėjos vokalą, o jos balsu girdėjau tik žavėjimąsi, dabar užsienio komentaruose skaitau atsiliepimus, kad jos vokalas silpnas, turi trūkumų?
2) kodėl niekas iš komisijos narių nedavė pastabos dėl anglų kalbos tarimo, apie kurį randu užsieniečių atsiliepimuose?
3) kodėl Ibelhauptaitei nekliuvo tas baisus apsirengimas, tiek su lietpalčiu, tiek per finalą baisi, sustumta suknelė, labai prasčiokiškai atrodo? Tik pirmame ar antrame pasirodyme ji atrodė normaliai.
4) kodėl niekas neatkreipė į jos veido mimikas, kurios verčia manyti, kad atlikėja tik pradeda scenos karjerą. Judesiai taip pat nerodo profesionalumo, tik drąsą.
5) kodėl komisijos nariai aiškino, kad tai nauja ir negirdėta muzika, kai užsienio komentatoriams tai sena ir girdėta muzika, vadina muzika iš praėjusio amžiaus, 9 ojo ar vėlesnio dešimtmečio. Nesuprantu kai kurių žmonių, kurie aiškina, kad tai alternatyvi muzika, kad jos neįmanoma klausyti man tai paprasta, eilinė, kažkur girdėta muzika, kurią dainuoja juodaodžiai, kuri lengvai klausosi ir man ji graži.
pradėsi stumti ant lietuvių atstovų užsieniečių žodžiais? Tai jei tamstai nekliūna, kodėl komisijai turi kliūti, ir kodėl komisijos nuomonė turi sutapti su užsieniečių?
-balsas Viktorijos man nekliūna, o dėl vadinamų burbulų "ėė, jeee" gavo pastabų;
- jos raudonas lietpaltis man asmeniškai labai patiko, manau jai, kaip mažai, labai pritiko, visapusiškai, ir tuo kuodu, ir lietpalčiu paslėpta didžiule platforma bandė ūgtelt, sakyčiau, sėkmingai, gaila, kad pasitaiko dibilų iš to ūgio besišaipančių. Ibelhauptaitė beje apie aprangą kalbėjo;
-apie tarimą nieko nežinau, nemoku, o kodėl komisijai turėjo užkliūti?
- mimikas
ji ant tiek laisva ir natūrali scenoje, kad žmonės jau nebeatpažįsta profo
muzikos žanras tai čia jau skonio reikalas, kas negirdėję-tam naujai, kas klausosi visko, tas yra girdėjęs. Alternatyva ir yra viso ko sanplaika, vizualinė, vokalinė, gyva gitara, elektronika, funky.