Na nors vieną kartą su Donatu nesutinku! Aš už linksmą ir pašaipią Lolitą šiais metais, nes na būkim biedni, bet teisingi, nė viena daina iš mūsiškių šiais metais nepraeitų net į finalą.
Baisios to LT dainos, net siurpas sueme, kai perjungem kad ir nuo Norvegijos finalo.
Gera zinia ta, kad lyg Norvegai isrinko kazkokia bloga is tu keliu neblogu kurios ten buvo
Na ką gi, suvedame Lietuvos atrankos rezultatus, laimėjo mano "Fusedmarc", su tuo galite mane pasveikinti Bet kadangi toliau Lietuvos ribų "Fusedmarc" perspektyvų nematau, ypač po ukrainiečių forumo pasiskaitymo ir jų vertinimų , tai perleidžiu tą rusų grupę kitoms, gal mjforever ar kita perims ją globoti? Papildyta: Mano švedas nelaimėjo, laimėjo kažkurios kitos paimtas vyras.
Na ką gi, suvedame Lietuvos atrankos rezultatus, laimėjo mano "Fusedmarc", su tuo galite mane pasveikinti Bet kadangi toliau Lietuvos ribų "Fusedmarc" perspektyvų nematau,
jie jau už Lietuvos ribų, jau abiejomis kojomis ukrainoje, tarptautinėje arenoje.
ar kas nors pastebėjo tas paturbintas filmavimo technologijas Eurovizijos konkurso finalo metu? Aš nelabai. Gal kažkiek greitenis kadrų keitimasis, kaip video klipas.