Emiau viena vokalista, kaciu myletoja. Kitus galiu paskolint.
Si eurovizija siemet panasiausia i gejovisija, kur tik pasisiuki ten vaivorykstinis. Ech... Na bet tikiuosi mano Beibis Lazanija laimes. geras, nesugadintas vaikis is kaimo. Is kart pamaciau jo potenciala. Suomiai visai patiko linksma dainele is kurios atsimeni gigantiska kiausini ir vina lakstanti su triusikais i ieskanti sortu. Uk daina gera, bet kaip atmatyt vaizda? Airija totali katastrofa, nesuprantu kas uz ja balsavo?Kipro mergele visai nieko. Serbija kazkuo patijo jos daina nors nei zodzio nesupratau, Ukraina nieko visai. o visos likusios na klausomos bet isgirdau ir pamirsau.
nu va kaip negražu
Papildyta:
reiškias suvalgiau šiandien savo vegetarinę lazaniją ir tuo baigsis, Baby Lasagnia lieka neliečiamas
Gal ir negrazu, bet ka padarysi, ziaurus tas pasaulis.
nu va kaip negražu
Papildyta:
reiškias suvalgiau šiandien savo vegetarinę lazaniją ir tuo baigsis, Baby Lasagnia lieka neliečiamas
Maniau, kad Airijai atstovauja moteris, o pasirodo, kad tai vyras.
pasąmonės neapgausi, todėl man ir buvo airių pasirodymas tokia šlykštynė
pasąmonės neapgausi, todėl man ir buvo airių pasirodymas tokia šlykštynė
Bet Silvestras atrodo kaip normalus vaikinukas, sunku įtarti, kad iškrypėlis. Nesuprantu kodėl jis pasukęs tuo keliu.
Bet Silvestras atrodo kaip normalus vaikinukas, sunku įtarti, kad iškrypėlis. Nesuprantu kodėl jis pasukęs tuo keliu.
Iškrypėlis? ****, o tu dvasios ubagė.
tai kai kurie iš jų būna gana vyriški ir ieškosi tada tokių cypailų kaip koks donkey Donny
Iškrypėlis? ****, o tu dvasios ubagė.
Ekstrasensė per internetą nustatanti kitų dvasią?
tai kai kurie iš jų būna gana vyriški ir ieškosi tada tokių cypailų kaip koks donkey Donny
Man gaila jų, kad jie dėl netinkamos aplinkos poveikio tokie užaugo.
Keista, kad Račo šeimoje išaugo lesbietė, gal tai netinkama motinos įtaka, joje matomas kažkoks nenormalumas.