Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Sergu už Il Senso wub.gif
Atsakyti
Neblogai ir Silvester, bet man iš tų trijų tai Shower geriausia buvo.Tokia jautri, už širdies griebianti....
Bet sveikinu ir Silvestrą wub.gif Ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 18 vasario 2024 - 00:06
Shower laaabai užkabino. bet visi trys buvo gražūs. Tad kad laimėjo kitas, irgi be gėdos
Atsakyti
Korupcija ir ne kitaip ax.gif Jis neturėjo laimėti. Turėjo laimėti vėl Roopas. Specialiai surengta Klaipėdoje buvo, kur Džesikos ir jo kaip suprantu gimtinė. Žodžiu, žiauru. Siunčia ką nori, padšufliuoja viską, nieko naujo "Marijos" Žemėje. Jis juk net nemoka gyvai dainuoti, į Euroviziją reikia siųsti balsingus
Atsakyti

Korupcija ir ne kitaip ax.gifJis neturėjo laimėti. Turėjo laimėti vėl Roopas. Specialiai surengta Klaipėdoje buvo, kur Džesikos ir jo kaip suprantu gimtinė. Žodžiu, žiauru. Siunčia ką nori, padšufliuoja viską, nieko naujo "Marijos" Žemėje. Jis juk net nemoka gyvai dainuoti, į Euroviziją reikia siųsti balsingus

O jau Roopas kad balsingas, nejuokinkit. Jau jo šitas pasirodymas tai atsiprašau.  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2024 02 19, 10:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73135415" data-time="1708284893"><div><p>Korupcija ir ne kitaip vartotojo įkelta nuotraukaJis neturėjo laimėti. Turėjo laimėti vėl Roopas. Specialiai surengta Klaipėdoje buvo, kur Džesikos ir jo kaip suprantu gimtinė. Žodžiu, žiauru. Siunčia ką nori, padšufliuoja viską, nieko naujo "Marijos" Žemėje. Jis juk net nemoka gyvai dainuoti, į Euroviziją reikia siųsti balsingus</p></div></blockquote><p>O jau Roopas kad balsingas, nejuokinkit. Jau jo šitas pasirodymas tai atsiprašau.  doh.gif​ </p>

Roopas tarsi projektas, panašiai kaip LT United. Jam tobulas balsas nereikalingas.
Atsakyti

Roopas tarsi projektas, panašiai kaip LT United. Jam tobulas balsas nereikalingas.

Prajuokinot, koks dar projektas.  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 18, 23:34)
Korupcija ir ne kitaip ax.gif Jis neturėjo laimėti. Turėjo laimėti vėl Roopas. Specialiai surengta Klaipėdoje buvo, kur Džesikos ir jo kaip suprantu gimtinė. Žodžiu, žiauru. Siunčia ką nori, padšufliuoja viską, nieko naujo "Marijos" Žemėje. Jis juk net nemoka gyvai dainuoti, į Euroviziją reikia siųsti balsingus

Tai ko nebalsavai už savo Roopą? Dauguma žmonių nusprendė Silvestrą siųst ir viskas. Kokia dar korupcija, nebejuokink nors čia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 19, 12:34)
Tai ko nebalsavai už savo Roopą? Dauguma žmonių nusprendė Silvestrą siųst ir viskas. Kokia dar korupcija, nebejuokink nors čia.

kaip ir dauguma išrinko Putiną ar Lukašenką biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Monteverte @ 2024 02 19, 14:57)
kaip ir dauguma išrinko Putiną ar Lukašenką biggrin.gif

Tu neužmušama biggrin.gif . O ruskyne eurovizija vyko?
Budulynui niekaip negerai, komisija išrenka- blogai, leido žmonėms pasirinkti- vėl negerai. Ar tavo nuomonė visad turi sutapti su kitų, kitaip NETEISIBE ir KORUPSIJJA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 19, 14:05)
Tu neužmušama biggrin.gif . O ruskyne eurovizija vyko?
Budulynui niekaip negerai, komisija išrenka- blogai, leido žmonėms pasirinkti- vėl negerai. Ar tavo nuomonė visad turi sutapti su kitų, kitaip NETEISIBE ir KORUPSIJJA biggrin.gif

mąstyk, kvailele, mąstyk
kur vyko rinkimo šou, kas rašė dainą ir kaip tai susiję? suvesk galus, nors kartą pabandyk, taip pat ir anais metais pasiremk dar mirksiukas.gif dar gali tais metais remtis kai mamoantovas tą vargšelę su gitarėle prastūmė mirksiukas.gif
aš ne už Roopą, aš net labiau už Il Senso buvau ar Žalvarinį, taigi neprimetinėk man to, kad nelaimėjo maniškis, tai matau korupciją. Aš tiesiog žinau, kad turėjo Roopas laimėti, o kad nebūtų visokių galimų apeliacijų, jį tyčia į 3 vietą pastūmė mirksiukas.gif
Atsakyti

Korupcija ir ne kitaip ax.gifJis neturėjo laimėti. Turėjo laimėti vėl Roopas. Specialiai surengta Klaipėdoje buvo, kur Džesikos ir jo kaip suprantu gimtinė. Žodžiu, žiauru. Siunčia ką nori, padšufliuoja viską, nieko naujo "Marijos" Žemėje. Jis juk net nemoka gyvai dainuoti, į Euroviziją reikia siųsti balsingus

Pritariu, pasigendu dainos atlikime gero balso, taip pat trūksta balso išraiškingumo, bet gelbėja malonus balso tembras. Vienu žodžiu, yra gera daina su muzika, bet pasigendu, kad daininkas papildytų dainą ir muziką savo perteikimu, kad sustiprintų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 19 vasario 2024 - 16:25