Bet sveikinu ir Silvestrą Ir sėkmės
Korupcija ir ne kitaip Jis neturėjo laimėti. Turėjo laimėti vėl Roopas. Specialiai surengta Klaipėdoje buvo, kur Džesikos ir jo kaip suprantu gimtinė. Žodžiu, žiauru. Siunčia ką nori, padšufliuoja viską, nieko naujo "Marijos" Žemėje. Jis juk net nemoka gyvai dainuoti, į Euroviziją reikia siųsti balsingus
O jau Roopas kad balsingas, nejuokinkit. Jau jo šitas pasirodymas tai atsiprašau.
Roopas tarsi projektas, panašiai kaip LT United. Jam tobulas balsas nereikalingas.
Roopas tarsi projektas, panašiai kaip LT United. Jam tobulas balsas nereikalingas.
Prajuokinot, koks dar projektas.
Tai ko nebalsavai už savo Roopą? Dauguma žmonių nusprendė Silvestrą siųst ir viskas. Kokia dar korupcija, nebejuokink nors čia.
kaip ir dauguma išrinko Putiną ar Lukašenką
Tu neužmušama . O ruskyne eurovizija vyko?
Budulynui niekaip negerai, komisija išrenka- blogai, leido žmonėms pasirinkti- vėl negerai. Ar tavo nuomonė visad turi sutapti su kitų, kitaip NETEISIBE ir KORUPSIJJA
Budulynui niekaip negerai, komisija išrenka- blogai, leido žmonėms pasirinkti- vėl negerai. Ar tavo nuomonė visad turi sutapti su kitų, kitaip NETEISIBE ir KORUPSIJJA
mąstyk, kvailele, mąstyk
kur vyko rinkimo šou, kas rašė dainą ir kaip tai susiję? suvesk galus, nors kartą pabandyk, taip pat ir anais metais pasiremk dar dar gali tais metais remtis kai mamoantovas tą vargšelę su gitarėle prastūmė
aš ne už Roopą, aš net labiau už Il Senso buvau ar Žalvarinį, taigi neprimetinėk man to, kad nelaimėjo maniškis, tai matau korupciją. Aš tiesiog žinau, kad turėjo Roopas laimėti, o kad nebūtų visokių galimų apeliacijų, jį tyčia į 3 vietą pastūmė
Korupcija ir ne kitaip Jis neturėjo laimėti. Turėjo laimėti vėl Roopas. Specialiai surengta Klaipėdoje buvo, kur Džesikos ir jo kaip suprantu gimtinė. Žodžiu, žiauru. Siunčia ką nori, padšufliuoja viską, nieko naujo "Marijos" Žemėje. Jis juk net nemoka gyvai dainuoti, į Euroviziją reikia siųsti balsingus
Pritariu, pasigendu dainos atlikime gero balso, taip pat trūksta balso išraiškingumo, bet gelbėja malonus balso tembras. Vienu žodžiu, yra gera daina su muzika, bet pasigendu, kad daininkas papildytų dainą ir muziką savo perteikimu, kad sustiprintų.