Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Anakure @ 2023 05 13, 23:27)
<p>Australija - scenoje trūksta energingo vaizdo, galėjo geriau sceną įrengti, filmavimas taip pat nėra geras. </p>

vyras įsiklausė ir jam patiko, šiaip labai melodinga daina, bet nu man ne metalas niekaip, nebent kažkoks pinky girlish biggrin.gif
Papildyta:
Aisčio mišinys su Raskevičium biggrin.gif
nevirškinu jo veido smile.gif
Atsakyti

Belgija - patinka muzika, tarsi vyksta madų demonstravimas, gerai apipavidalinta scena, gražus balsas. 

Atsakyti

Aisčio mišinys su Raskevičium biggrin.gif
nevirškinu jo veido smile.gif

Atvyko su savo vyru, kuris lyg ir fotografas, praklausiau ką ten Zilnys plepėjo.

Atsakyti

Statymuose Lietuva 24 vietoje.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2023 05 13, 23:33)
</blockquote><p>Atvyko su savo vyru, kuris lyg ir fotografas, praklausiau ką ten Zilnys plepėjo.</p>

belgas???
Atsakyti

Armėnija - graži muzika, gražus vaizdas, plastiška artistė, sakė, kad pusfinalyje gerai repavo. Man patiko.

Atsakyti

belgas???

Taip.

Atsakyti
armėnė gerulė labai

o Moldovos pasirodymą skiriau savo Dievui ir protėviams wub.gif nu taip man gražu, amžinai žiūrėčiau ir medituočiau šitą bendrą mūsų visų praeities meną wub.gif
Atsakyti

Moldova - scenoje prigalvota visokių dalykų, bet muzika man neįdomi.

Atsakyti
Moldova nesusipratimas.
Bet Ukraina nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2023 05 13, 23:44)
<p>Moldova - scenoje prigalvota visokių dalykų, bet muzika man neįdomi.</p>

jau vien tas žmogus elfas, pagaut ir išbučiuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 13, 23:48)
Moldova nesusipratimas.
Bet Ukraina nerealiai gražu wub.gif

džyzus, tik dabar pamačiau, kad jis juodčkis biggrin.gif nesąmonė tada, kokia čia Ukriana biggrin.gif biggrin.gif ir dar vos girdėjosi smile.gif
Atsakyti

Ukraina - Zelenskis sakė, kad Eurovizija vyks Mariupolyje. Kartais pasižiūriu Mariupolyje gyvenančių žmonių kanalus Youtube, kaip ten atsistato, gražius namus stato, viename rajone panašūs į senamiesčio namus, gražiai išdailinti, spalvotą darželį, prie namų didelės sporto aikštelės su treniruokliais, krepšinio, futbolo aikštelės. Mačiau, kad Sočyje kažkas panašaus yra. 

Ukraina visada gražiai įrengia sceną, jie kūrybiški ir turi pinigų. Daina taip pat nebloga

Atsakyti