Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Pagaliau pasirodys čiūdo judo. Monika su bokso pirštinėmis, rimtai nusiteikusi konkurentus išguldyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 11 gegužės 2023 - 22:14
nu ką, visam kontekste gerai visai biggrin.gif pavyko ne taip užknisančiai sudainuot smile.gif
Papildyta:
diedai laukiniia, labai ant menčių jamami, nu bet diana ką žinau biggrin.gif
lieku ištikima vokiečiams
Atsakyti

Iš viso koncerto aš tik Moniką ir Australus prisimenu :)

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2023 05 12, 00:21)
<p>Iš viso koncerto aš tik Moniką ir Australus prisimenu smile.gif</p>

Tą patį norėjau pasakyt biggrin.gif . Monika tikrai praeis, blankus visai pusfinalis
Atsakyti

Australai geriausi!  :yahoo:​ 

Atsakyti

Papildyta:
diedai laukiniia, labai ant menčių jamami, nu bet diana ką žinau biggrin.gif
lieku ištikima vokiečiams

Ir taip diedų krūva, bet vis tiek negana, į svetimus dairotės :)

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2023 05 11, 23:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73071365" data-time="1683836452"><div><p>Papildyta:
diedai laukiniia, labai ant menčių jamami, nu bet diana ką žinau vartotojo įkelta nuotrauka
lieku ištikima vokiečiams</p></div></blockquote><p>Ir taip diedų krūva, bet vis tiek negana, į svetimus dairotės smile.gif</p>

turiu silpnybę grožiui visame kame biggrin.gif
Atsakyti

Jeigu į finalą nepatektų pagal statymus, tai yra Albanija, Graikija, Islandija, Danija, Rumunija, San Marinas, tai būtų gerai. Nors man Danija patinka.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2023 05 11, 23:31)
<p>Jeigu į finalą nepatektų pagal statymus, tai yra Albanija, Graikija, Islandija, Danija, Rumunija, San Marinas, tai būtų gerai. Nors man Danija patinka.</p>

aš jau jų nelabai skiriu, labai silpnas pusfinalis, pasisekė Monikai
Atsakyti

Didžiosios Britanijos daina gera, bet reikia geros dainininkės, ši gerai nepadainuos. 

Atsakyti

Albanija turėjo nepatekti, vadinasi, iš kažko atims vietą.

Atsakyti

Valio :wub:​  Estija.

Atsakyti