Žilnys pasakė, kad slovėnai visiems kelnaites dalina, tai galbūt dėl to jie patinka.
Pilvelytė gražiau padainuotų gruzinės dainą. Pasisavino Matačiūnaitės dainos garsus.
nesupratau aš jos, ne man tai
Gruzija statymuose 9 vietoje.
Geriau Orwelą paskaitytų.
San Marinas su daina "Kaip gyvulys". Tai kur ta apdainuojama gyvuliška aistra.
Dieve, kas čia buvo? toks vyras, o cypia kaip merga
Papildyta:
aš jums taip pasakysiu, viena stambi, kita ne blondinė ir niekas į jas nežiūrėjo, kai jaunesnės buvo tai joms ir gimė taip kompleksas, o ne kad vyrai visur labiaus vertinami, nesąmonė
Papildyta:
aš jums taip pasakysiu, viena stambi, kita ne blondinė ir niekas į jas nežiūrėjo, kai jaunesnės buvo tai joms ir gimė taip kompleksas, o ne kad vyrai visur labiaus vertinami, nesąmonė
Austrija pusfinalio statymuose 1 vieta. Nežinau, nesuprantu susižavėjimo ta daina.
Papildyta:
Čia apie austrių dainą? Aš net nesuprantu apie ką jos ten dainuoja.
romų vestuvės, vyras neatlaiko, eina su šunim laukan nežiūrės ir mūsų čiūdo mūdo
Albanijos familija statymuose 11 vietoje. Dėl manęs gali būti finale, tik tegul iš estukės vietos neatima
QUOTE(Anakure @ 2023 05 11, 23:10)
</p></div></blockquote><p>Čia apie austrių dainą? Aš net nesuprantu apie ką jos ten dainuoja. </p>
nu, Edgarui pavydi ir tiek