Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Maja Di: Tvorchi - "Heart of Steel", Ukraina, statymuose 3 vieta.

Monteverte:

• Käärijä - "Cha Cha Cha", Suomija, statymuose 2 vieta;
  • Pasha Parfeni - "Soarele și Luna", Moldova, statymuose 19 vieta;
  • Lord Of The Lost - "Blood & Glitter", statymuose 20 vieta.

Mano:

• Alika - "Bridges", Estija, statymuose 22 vieta.
  • Voyager - "Promise", statymuose 18 vieta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 11 balandžio 2023 - 11:11
Kas pirmoje statymuose? Atitrūkau, visai niekuo nebesidomėjau ir likučio dainų neperklausiau
Atsakyti

Kas pirmoje statymuose? Atitrūkau, visai niekuo nebesidomėjau ir likučio dainų neperklausiau

1. Loreen - "Tattoo", Švedija.
  2. Käärijä - "Cha Cha Cha", Suomija;
  3. "Heart of Steel", Ukraina;
  4. Alessandra - "Queen of Kings", Norvegija;
  5. Blanca Paloma - "Eaea", Ispanija;
  6. Noa Kirel - "Unicorn", Izraelis.
Atsakyti

Aš dar serbą paimsiu. 

Atsakyti

Loreen "Tattoo"

https://www.youtube....h?v=7XD38zyJk8I

Atsakyti
tai kitą savaitę jau?
girdėjau mūsų ožkelė jau mekena ten ant scenos, praktikuojasi smile.gif
kuo daugiau girdžiu tą dainą, tuo ji šlykštesnė verysad.gif kažin ar beišgelbėtų ją gėjiškas bučinys? biggrin.gif
Atsakyti

tai kitą savaitę jau?
girdėjau mūsų ožkelė jau mekena ten ant scenos, praktikuojasi smile.gif
kuo daugiau girdžiu tą dainą, tuo ji šlykštesnė verysad.gifkažin ar beišgelbėtų ją gėjiškas bučinys? biggrin.gif

Nejaugi jau kitą savaitę, taip greit :)

Nepatinka man Lietuvos daina, kažkokia mechaniška.

O dėl kitų, tai šiemet visi vienodai geri. Man patinka net lažybų kontorose užimantys prastas vietas: Belgija, Danija, Rumunija, Azerbaidžanas, Lenkija.

Atsakyti
Jo, jau kitą.
Lietuva II pusfinaly prieš vakaro galą pasirodys.
Nebepamenu balsavimo. Kas galės balsuoti? Ar tos šalys, kurios kartu su mumis dalyvaus II pusfinalyje ar kaip tik I pusfinalio šalys? Nes I pusfinaly Airija, Latvija, kurie mums prisiųsdavo balsų. O antrame su mumis Estonija, Lenkija.
Švedija konkurentė pirmame pusfinaly. Bando Linkytė kaip žuvytė praslysti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 04, 17:09)
Jo, jau kitą.
Lietuva II pusfinaly prieš vakaro galą pasirodys.
Nebepamenu balsavimo. Kas galės balsuoti? Ar tos šalys, kurios kartu su mumis dalyvaus II pusfinalyje ar kaip tik I pusfinalio šalys? Nes I pusfinaly Airija, Latvija, kurie mums prisiųsdavo balsų. O antrame su mumis Estonija, Lenkija.
Švedija konkurentė pirmame pusfinaly. Bando Linkytė kaip žuvytė praslysti biggrin.gif

Kaip medūza
Atsakyti
Labas dienas.
Kas galėjo pagalvoti, Eurovizija sugrįžo. Ką ten sugrįžo, šią savaitę ir pasibaigs biggrin.gif
Šiais metais, kaip niekad, beveik nesekiau nacionalinių atrankų, mažai gaudausi, koks atlikėjas kokią šalį atstovauja ir ką dainuoja. Nusiteikiu staigmenoms ir neatimu iš savęs netikėtumo efekto.

Lietuvaitė Monika patinka. Ne už ją sirgau, bet kad jau išrinko, palaikau. Man svetimos gėdos nėra, manau, puikiai atstovauja. Ir suknią gerą pasirinks. Net smagu buvo, kad patampė kai kam nervus su tuo medūzos įvaizdžiu. Bloga reklama - irgi reklama.

Kaip tai niekas nepaėmė italo???????????? blink.gif Man rašykit į sąrašą. Italiją - mano meilė forever.

Dėl Švedijos - akivaizdus lyderis, bet asmeniškai nenorėčiau, kad laimėtų, nes tokia panaši daina į 2012 metų dainą. Dar gi šiais metais Loreen artikuliacija man visai nesuprantama, suvalgo žodžius unsure.gif

Jaunimui patinka Ukraina ir Suomija
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2023 05 08, 13:56)
Jaunimui patinka Ukraina ir Suomija

Tai aš prie jaunimo tada vis dar biggrin.gif
Papildyta:
Lietuvaitė Monika patinka. Ne už ją sirgau, bet kad jau išrinko, palaikau. Man svetimos gėdos nėra, manau, puikiai atstovauja.

Įdomu tai, kad man pirmą kartą išgirdus irgi patiko daina. O kuo ilgiau klausiau, net ir ne visą dainą, ištraukų užteko nugirst, tuo šlykščiau daina skamba. Atrodo kaip koks mekenimas. Gaila, kad taip.
Papildyta:
ir neatimu iš savęs netikėtumo efekto.

bus bus
pasirodys putinas, lukašenka ir hitleris viename biggrin.gif
Atsakyti

Maja Di: Tvorchi - "Heart of Steel", Ukraina, statymuose 4 vieta.

Monteverte:

• Käärijä - "Cha Cha Cha", Suomija, statymuose 2 vieta;
  • Pasha Parfeni - "Soarele și Luna", Moldova, statymuose 20 vieta;
  • Lord Of The Lost - "Blood & Glitter", Vokietija, statymuose 15 vieta.

Ramyra: Marco Mengoni - "Due vite", Italija, statymuose 8 vieta.

Mano:

• Alika - "Bridges", Estija, statymuose 25 vieta.
  • Voyager - "Promise", Australija, statymuose 13 vieta.
  • Luke Black - "Samo mi se spava", Serbija, statymuose 17 vieta.
Atsakyti