Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Anakure @ 2021 05 23, 13:05)
<p>Man, kadangi daina neįdomi, kaip Duncano ar Sobralio, tai pakartojimo neklausiau, bet pasirodo ten buvo dainininko bučinys su gitaristu. Sklinda kalbos, kad dainininkas yra netradicinės orientacijos.</p>
<p>Bet italų atlikime yra ir pliusų: scena visa užpildyta veiksmu, dainininkas jaučiasi tvirtai. </p>
<p>Iš dainos tik šie žodžiai aiškūs: "<span>Mes nesame protingi, bet skirtingi nuo jų", "</span><span>Parašyta ant antkapio/ </span><span>Mano namuose nėra Dievo".</span></p>

tai kad ten dauguma netradicinių dalyvauja, aš jau pripratau. Gaila aišku jų savotiškai kaip žmonių, nes jiems sunkiau gyvenasi, nu bet ką padarysi. Artistai yra artistai. Bele nelenda į politiką per daug, nes tokiems ir tinka būti artistais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 23, 12:22)
kas jis toks?

anūkas biggrin.gif
Atsakyti
Pagailo UK atlikėjo, nu visiškai nei vieno taško negauti ...
O Lietuvai aštunta vieta labai neblogai smile.gif
Atsakyti
UK ir man pagailo... unsure.gif

Lietuva uzeme tikrai nebloga 8 vieta.
Atsakyti

tai kad ten dauguma netradicinių dalyvauja, aš jau pripratau. Gaila aišku jų savotiškai kaip žmonių, nes jiems sunkiau gyvenasi, nu bet ką padarysi. Artistai yra artistai. Bele nelenda į politiką per daug, nes tokiems ir tinka būti artistais smile.gif

Man patinka tamsiaplaukis būgnininkas, matosi, kad atsakingas vaikinas, nelabai į tą išskydėlių kompaniją įsikomponuoja, tas gitaristas išvis pavėpęs kaip nestabili mergaitė :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 23 gegužės 2021 - 14:54
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 23, 13:56)

o tai ką jis Eurovizijoj padarė? negi ir čia pasižymėjo?
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2021 05 23, 15:52)
<p>Man patinka tamsiaplaukis būgnininkas, matosi, kad atsakingas vaikinas, nelabai į tą išskydėlių kompaniją įsikomponuoja, tas gitaristas išvis pavėpęs kaip nestabili mergaitė smile.gif</p>

tas ilgaplaukis? kad jis labiausiai ir buvo lūpą patempęs smile.gif man tai jie kaip broliai panašūs
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 23, 17:10)
o tai ką jis Eurovizijoj padarė? negi ir čia pasižymėjo?

Ne, bet turėjo pamatyti kaip Ukrainos komisija spjovė ant jo begalinio rūpesčio ukrainiečiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 23, 18:15)
Ne, bet turėjo pamatyti kaip Ukrainos komisija spjovė ant jo begalinio rūpesčio ukrainiečiais ax.gif

tai kad ne tik jis rūpinasi. Gi pusė Lietuvos buvo įnikę. Net čia forume paramą rinko ir pan. Aš turiu gerų pažįstamų Ukrainoje, tai jie patys sako, kad jie dikij narod, sumašedčyje ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti

Šiandien anūkui didelis rūpestis yra Baltarusija, iš kurios Lietuva negavo balsų, nes Baltarusija nebalsavo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 23 gegužės 2021 - 20:17
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 23, 19:15)

čia prie ko unsure.gif ar jums trūko tokių gailesčio balsų ?
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2021 05 23, 22:15)
<p>Šiandien anūkui didelis rūpestis yra Baltarusija, iš kurios Lietuva negavo balsų, nes Baltarusija nebalsavo smile.gif</p>

Šiandien Landsbergio rūpestis yra LT žmonių pagrobimas, kurį suorganizavo Baltarusija. Nevelkit čia taip ciniškai terorizmo su kažkokiais festivalio balsais.
Atsakyti

Italų daina neįdomi, bet visą dieną italo balsas galvoje skamba :)

Atsakyti

Šiandien Landsbergio rūpestis yra LT žmonių pagrobimas, kurį suorganizavo Baltarusija. Nevelkit čia taip ciniškai terorizmo su kažkokiais festivalio balsais.

Labai jau jūs rimta, net pajuokauti negalima.

Atsakyti