as tai tampausi viduje, Gjoniuko gaila, Roopo gala, suomiu gaila. Aisku, uz italus dziugu
Papildyta:
Labanakt, siautulingo ir pikto sekmadienio
Rezultatai.
Maja Di: "The Roop" - 8 vieta, Ukraina - 5 vieta, Malta - 7 vieta.
Monteverte: Italija - 1 vieta, Suomija - 6 vieta, Šveicarija - 3 vieta.
Mano: Rusija - 9 vieta, Prancūzija - 2 vieta.
Vis tik islandai gavo aukštą, 4 vietą.
Iki. Labanakt. Neužmigsiu, Lietuva turėjo laimėti. Fakas o ne kaimynai, o ukraina tai pypt
Dievai yra. Neidomi prancuze ir taip per aukstai
Ne geresni, jų daina visai bevertė, nė kiek nesudomina, neužkabina. Jie, matyt, dėl kalbos laimėjo, nes kai kam italų kalba patinka, dar, kad Eurovizijoje mažai tokio žanro muzikos.
Fuj.
Žiuri = politika.
Gabriukui kažin sumuštiakas gerklėj nestringa?
San Marinas 22 vieta.
Moldova ne taip jau blogai, 13 vieta.
Portugalui pasisekė, iš komisijos gavo nemažai balų, todėl 12 vieta.
Azerbaidžanas 20 vieta, iš žiūrovų ir komisijos gavo beveik vienodai balų - 33 ir 32. Serbija aukščiau, 15 vieta. Kipras 16 vieta. Izraelis 17 vieta.
Prancūzija turėtų džiaugtis, nes paskutinį kartą 2 vieta buvo tik 1991 metais.
Italija 1 vietą laimėjo 1990 metais.
kas jis toks?
Papildyta:
jau kabinėjasi, kad italai narkašos. Rokeriams juk viskas galima, nereikia stebėtis niekuo
Papildyta:
nu aš jos irgi neįkertu, nemoku ant tiek gerai anglų, kad viską suprasti. Reiktų su žodynu sėdėt, bet kažin ar visa esmė susidėliotų
kas jis toks?
Papildyta:
jau kabinėjasi, kad italai narkašos. Rokeriams juk viskas galima, nereikia stebėtis niekuo
Papildyta:
nu aš jos irgi neįkertu, nemoku ant tiek gerai anglų, kad viską suprasti. Reiktų su žodynu sėdėt, bet kažin ar visa esmė susidėliotų
Man, kadangi daina neįdomi, kaip Duncano ar Sobralio, tai pakartojimo neklausiau, bet pasirodo ten buvo dainininko bučinys su gitaristu. Sklinda kalbos, kad dainininkas yra netradicinės orientacijos.
Bet italų atlikime yra ir pliusų: scena visa užpildyta veiksmu, dainininkas jaučiasi tvirtai.
Iš dainos tik šie žodžiai aiškūs: "Mes nesame protingi, bet skirtingi nuo jų", "Parašyta ant antkapio/ Mano namuose nėra Dievo".