Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Maja Di @ 2021 05 22, 23:59)
agitbrigada, kaip jie į finalą pakliuvo blink.gif

o mano 15-meciui islandai patinka biggrin.gif
Atsakyti
vargsiukas ispanas
Atsakyti
Mano tai labai įdomus santykis su Italija. Daina kaip man ir patinka, tokia šiuolaikiška, kaip ir fainai, bet nesu išklausius iki galo biggrin.gif Bet tikrai geriau už suomius - jų daina man banali, kad ir kaip mėgčiau suomius (HIM - meilė Nr. 1)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 gegužės 2021 - 22:03

Kai pasakė, kad prisimenant mirusią senelę dainuoja, kuri nesulaukė Eurovizijos, tai daina įgavo prasmę, man atrodo, kad net daug geriau atlieka.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 22, 23:03)
Mano tai labai įdomus santykis su Italija. Daina kaip man ir patinka, tokia šiuolaikiška, kaip ir fainai, bet nesu išklausius iki galo biggrin.gif Bet tikrai geriau už suomius - jų daina man banali, kaip ir kaip mėgčiau suomius (HIM - meilė Nr. 1)

o man atvirksciai. Skamba labai graziai, bet slyktus zodziai, apie nieka praktiskai. Pas suomius dauiau prasmes, nos myliusiemet abi salis labai

ispanas tai bando Gjonuku but, bet nesigauna smile.gif
Atsakyti
Kodėl nebedalyvauja Turkija????
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 22, 23:04)
o man atvirksciai. Skamba labai graziai, bet slyktus zodziai, apie nieka praktiskai.

Apie ką?
Atsakyti
Vargšiukas. Net apsiverkė. Patiko Ispanija.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 22, 23:05)
Papildyta:

Apie ką?

beprasmiai kazkokie. Sedekit ir tylekit mazdaug biggrin.gif ten keiksmai buvo, bet salino juos
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 22, 23:05)

Aš irgi senokai Turkijos pasigedau. Trūksta jų. Kartais siųsdavo puikias rokavas dainas. Viena iki šiol išlikusi mano grotuve.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2021 05 22, 23:08)
Aš irgi senokai Turkijos pasigedau. Trūksta jų. Kartais siųsdavo puikias rokavas dainas. Viena iki šiol išlikusi mano grotuve.

Va va, aš irgi tuos rokelius pamenu, geruliai buvo. Todėl ir trūksta labai turkų.
Atsakyti

Moldavija. Pozityvus atlikimas, sukelia šypseną. Ilgiausia nata Eurovizijoje.

Atsakyti
Seksuali moldave.... Daina tokia i smegenis isismelkianti... Kad Filipukas nenervintu, tai gal ir dar geriau sudainuotu biggrin.gif
Atsakyti