Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Bulgarija tai tikrai billie eilish kopija, o billie eilish aš klausau iki nebegalėjimo.

Buvo ir daugiau kopijų. Populiariausia - kaip visada Bei Oncė

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Antras pusfinalis kazkoks liudnas palyginus su pirmu. Gaila kad Estas nepateko. Dziaugiuosi uz Suomius, jau buvau issigandus kad ir jei nepateks kai pateko visokios Albanijos ir Moldovos. Partogalija tai grynai Sobralis v2. smile.gif
Atsakyti
aš šiandien kelis kartus pagavau save niūniuojant " el diablo, el diablo" . gal ji tikrai kažkokia šėtoniška unsure.gif
Atsakyti

Kas ką turi finale: 

Maja Di - "The Roop".

Monteverte - italas, suomiai, šveicaras.

Aš turiu dvi mergaites - rusė ir prancūzė. 

Daugiau nežinau kas ką turi.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2021 05 21, 21:44)
<p>Kas ką turi finale: 
</p><p>Maja Di - "The Roop".</p><p>Monteverte - italas, suomiai, šveicaras.</p><p>Aš turiu dvi mergaites - rusė ir prancūzė. </p><p>Daugiau nežinau kas ką turi.</p>

The Roop man palikimas nuo pernai metų? Nu kaip ačiū, kad nepamiršai biggrin.gif . Nes aš šiemet nesirinkau
Man dar maltietę ir ukrainietę (čia mano sūnui biggrin.gif ) įrašyk.
Atsakyti
aš šiandien - be eurovizijos angel_sadangel.gif kaip taip neteisingai gaunasi kartais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 22 gegužės 2021 - 07:01
QUOTE(mjforever @ 2021 05 21, 19:42)
aš šiandien kelis kartus pagavau save niūniuojant " el diablo, el diablo" . gal ji tikrai kažkokia šėtoniška  unsure.gif

biggrin.gif
gal ne, nes aš po pirmo pusfinalio vis nubusdavau naktį ir taip smagiai mintyse su visa energija užtraukdavau: Mata Hari biggrin.gif tada vėl miegot. Tada vėl nubundu ir toliau tūsas: Mata Hari!
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2021 05 21, 20:44)
Monteverte - italas, suomiai, šveicaras.

oi ir Gjonukas pas mane? bigsmile.gif Dieve, palaiminta aš. Suvalgysiu jo garbei pyragėlį.
Beje, aš tą stambesnį suomį vis dar prakišinėju. Negi nei viena nenorit? O tam blondinui prašysiu pas Gjonuką pyragėlių, gal pasidalins
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 05 22, 08:00)
aš šiandien  - be eurovizijos  angel_sadangel.gif  kaip taip neteisingai gaunasi kartais....

būna... aš dar irgi nežinau kaip bus su vakaru
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 05 22, 09:00)
aš šiandien  - be eurovizijos  angel_sadangel.gif  kaip taip neteisingai gaunasi kartais....

O kas dabar? Man vakar visą dieną žiauriai galvą skaudėjo, net tabletkos nepadėjo, galvojau jau korana užpuolė, testą pasidariau maximoj nusipirkus bigsmile.gif . Nežinau, ar vienas brukšniukas pagelbėjo, bet šiandien sveika biggrin.gif . Laukiu vakaro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 22, 11:17)
O kas dabar? Man vakar visą dieną žiauriai galvą skaudėjo, net tabletkos nepadėjo, galvojau jau korana užpuolė, testą pasidariau maximoj nusipirkus bigsmile.gif . Nežinau, ar vienas brukšniukas pagelbėjo, bet šiandien sveika biggrin.gif . Laukiu vakaro tongue.gif

galvą šįryt skaudėjo biggrin.gif o vakare vakarėlis nusimato, negalėjau atšaukt. Pas mane telia funkcijos leidžia bele kada ir bele kiek kartų peržiūrėt programą, bet kartojimas yra kartojimas unsure.gif ką jau padarysi.
Atsakyti
peržiūrėjau fotkes iš pirmo pusfinalio, tai nežinau ar taip turi būti, bet vietomis Vaidotas ne tą koją kelią kaip jo šokėjai. Nebent čia specialiai sustatyta, kad jis iš kitos kojos nei jie. O gal visgi jis klydo ir dėl to kažkaip niūrokai atrodė viskas, per mūsų atrankas daug geriau žiūrėjosi. Tikėkimės, kad šį vakarą jis mažiau stresuos.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 05 22, 11:32)
galvą šįryt skaudėjo  biggrin.gif  o vakare vakarėlis nusimato, negalėjau atšaukt. Pas mane telia funkcijos leidžia bele kada ir bele kiek kartų peržiūrėt programą, bet kartojimas yra kartojimas  unsure.gif  ką jau padarysi.

Gero pavakarojimo 4u.gif . Gal dar spėsi į pabaigą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 22, 10:44)
peržiūrėjau fotkes iš pirmo pusfinalio, tai nežinau ar taip turi būti, bet vietomis Vaidotas ne tą koją kelią kaip jo šokėjai. Nebent čia specialiai sustatyta, kad jis iš kitos kojos nei jie. O gal visgi jis klydo ir dėl to kažkaip niūrokai atrodė viskas, per mūsų atrankas daug geriau žiūrėjosi. Tikėkimės, kad šį vakarą jis mažiau stresuos.

Labai jaudulys Vaidotui koją pakišo.Taip, tikiuosi, kad šivakar geriau pasirodys wub.gif
Atsakyti