Apklausoje mano prancūzė pirmoje vietoje, antroje Malta. Gaila, kad rusės iki šiol neįvertino.
Pritariu. Man suomiai patys geriausi. Patinka net labiau už mūsiškius. Kitos šalys visiškai nekabina. Man asmeniškai šiais metais Eurovizija pati neįdomiausia. Kodėl Malta tarp pirmaujančių apskritai mistika
manau, kad visokie besijaučiantys nuskriausti labai palaiko bei storuliai visokie na kaip ir Nettą
Papildyta:
galiu dalintis, jie gi du
Repeticijos. Kad tik rusei nepritrūktų energijos ir charizmos, kurią turėjo atrankoje.
Nu netikiu nei prokur kad Malta laimes. ir kodel Prancuzija antra? Visiskai nekabinanti daina. Kas is dainu nors kiek uzkabino tai, Austrija, Kroatija, Kipras, Vokietija, Suomija, Airija, Svedija, Rusija tokia keistai idomi dainuska ir Zinoma Lietuva pirmoj vietoj.
Prancūzės puiki daina, svarbiausia, kad būtų geras atlikimas, tinkama išvaizda ir įvaizdis.
Pažiūrėjau "The Roop" repeticijos trumpą ištrauką, tai matosi, kad trūksta profesionalumo.
Pažiūrėjau kaip "The Roop" vertina Eurovizijos dalyvių vertintojas.
o ko čia neapšnekėjot Latvijos? nu jau braliukai. Nu šoks šūdas ir kičas, ką jie bando parodyt? nevykėliai
Italų visai užkabino, ištrauką mačiau, reikės visą peržiūrėt.
Šiaip vakarai nykūs nusimato, sumuštinio po sumuštinio tepimas. Po vakaro tiek sumuštinių patapsiu kaip ta maltietė
Kipro vaizdas geras, bet pačioje dainininkėje ugnies trūksta.
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=oHX_t6FvDhc'>https://www.youtube.com/watch?v=oHX_t6FvDhc</a></p>
Dekoraciju matai jam truksta ir viskas. Taip tik rusas ir galetu pasakyti jiems vis reikia kuo daugiau pompastikos. Man repeticijos gabaliukas labai patiko profesionaliai viskas padaryta. Laimetojais gal ir nebus, bet del Top5 tikrai gali pakovot.
Papildyta:
o ko čia neapšnekėjot Latvijos? nu jau braliukai. Nu šoks šūdas ir kičas, ką jie bando parodyt? nevykėliai
Italų visai užkabino, ištrauką mačiau, reikės visą peržiūrėt.
Šiaip vakarai nykūs nusimato, sumuštinio po sumuštinio tepimas. Po vakaro tiek sumuštinių patapsiu kaip ta maltietė
Jo latve tai kazkoks total kosmar. Jau geriau tas Vasil is Siaures Makedonijos atrodo su leta daina.
Dekoraciju matai jam truksta ir viskas. Taip tik rusas ir galetu pasakyti jiems vis reikia kuo daugiau pompastikos. Man repeticijos gabaliukas labai patiko profesionaliai viskas padaryta. Laimetojais gal ir nebus, bet del Top5 tikrai gali pakovot.
Jeigu atrodys taip kaip per repeticiją, tai į dešimtuką nepateks.