Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

bet irgi kaip niekada man "keistas išgyvenimas", kad dėl bet kurios finalinės dainos nenusivilčiau, jei laimėtų "bilietą". Dažniausia būdavo, kad nėra ko rinkti, o dabar visas pundas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 07, 00:19)
nu bet kai parodo pakartojimus, tai Voldemars labai mažai atsilieka. Tik kad ne tokie spalvingi

net ir po parodymo jie vis girdisi, o klausantis - visai linguojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 06, 23:21)
bet irgi kaip niekada man "keistas išgyvenimas", kad dėl bet kurios finalinės dainos nenusivilčiau, jei laimėtų "bilietą". Dažniausia būdavo, kad nėra ko rinkti, o dabar visas pundas.

Man trys: Latvis, Rupai ir Gebrasy. Bet R ir G liktų nepastebėti... manau. Būtų tiesiog viena daina iš...
Atsakyti
kas svečiuosi įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 06, 22:22)
Papildyta:
net ir po parodymo jie vis girdisi, o klausantis - visai linguojasi  biggrin.gif

va va, pritariu. Grynai atrinkti perliukai tokie ganėtinai ir visi hitiniai. Aš tik dėl Cololo nebent nusiminčiau, nes nei man stilius patinka toks, nei stilius Eurovizijai tinka mano galva. Bet jei iš profesionalios pusės žiūrint, tai gi neblogai ir ji
Atsakyti
ooo, šakės, kaip sakant, šis konkursas nenustoja stebinti. Vėl kokie kviestiniai svečiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 06, 22:32)
ooo, šakės, kaip sakant, šis konkursas nenustoja stebinti. Vėl kokie kviestiniai svečiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aš nežinojau kas tą mėlyną jūrą dainuoja. Dabar pamačiau. Žinosiu. Nebloga vyriška sister biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 07, 00:37)
aš nežinojau kas tą mėlyną jūrą dainuoja. Dabar pamačiau. Žinosiu. Nebloga vyriška sister biggrin.gif

kad nemažai jų gerų dainų yra.

Taigi va, kokia naudinga edukacinė ta Eurovizija

man grupė super wub.gif
Atsakyti
O mane sudomino, kiek tiems mėlyna metų?
Atsakyti
bigsmile.gif negaliu patikėti, kad tiek balsavo biggrin.gif botai mažu biggrin.gif

liūdni jie kažkokie baisiai unsure.gif
Atsakyti
Kiek pernai the roop gavo balsų?
Atsakyti
nu ką sveikinu jus biggrin.gif
o aš tai perdegusi. Man jie pernai buvo laimėtojai. Aš tiek dėl jų emocijų išliejau, kad taip šūdinai jiems išėjo. O šiemet norėjosi naujų vėjų. Visai fire nugęso.
Atsakyti
Manau, kad išeis į naudą, kad ir pernai juos matė, jų laukė yahoo.gif
Atsakyti