Einius grįžo į Euroviziją !!!! Vienas iš geriausių matytų koncertų Žalgirio arenoje buvo Beissoul & Einius.
visai fe nauja the Roop daina, neįdomi, nekabina
Superinė daina The Roop, klipas, šaunuoliai, džiugu, kad ne prasčiau nei On Fire.
Man labai patiko nauja The Roop daina. Is kart uzkabino o dar vizualines asociacijos video klipesu Twin peaks isvis cool. Kaip supatau atranka tik del vaizdo. Jiems laimejimas garantuotas.
jų šlovės valanda jau praėjo. Pernai metų dainos nebekartojo
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2021 01 24, 00:15)
<p>Superinė daina The Roop, klipas, šaunuoliai, džiugu, kad ne prasčiau nei On Fire. </p>
Man irgi labai patiko. Kol kas nėra lygių jiems Galvojau nieko gero neparodys, paprastai laimėtojams antrą kartą nepavyksta. Bet nenuvylė. Nnežinau kaip, ar geresnė, bet tikrai gera.
The Roop šaunuoliai! Man patinka!
O pati LT atranka šiemet, su kitais dainininkais, tik dėl vaizdo...
Protingi atlikėjai į ją nėjo . Dauguma suvokė, jog The Roop turėtų važiuoti atstovauti Lietuvai.
O pati LT atranka šiemet, su kitais dainininkais, tik dėl vaizdo...
Protingi atlikėjai į ją nėjo . Dauguma suvokė, jog The Roop turėtų važiuoti atstovauti Lietuvai.
aš tai labai džiaugiuosi konkursu, nuo naujų žmonių ir naujų garsų širdis džiaugiasi
Bet kaip iš tikro pasipiktinau tuo, ką šiandien perskaičiau, kad radio stotys atsisako Roop konkurentų dainas groti ir jei čia yra jų susitarimas tada lai eina jie povelnių šiemet ROOOP numeris gal geriau paruoštas, bet daina geresnė pernykštė, o ir primena Godzilos "gabaliuką", minoras - žodžiu, man nelabai
Bet kaip iš tikro pasipiktinau tuo, ką šiandien perskaičiau, kad radio stotys atsisako Roop konkurentų dainas groti ir jei čia yra jų susitarimas tada lai eina jie povelnių šiemet ROOOP numeris gal geriau paruoštas, bet daina geresnė pernykštė, o ir primena Godzilos "gabaliuką", minoras - žodžiu, man nelabai
Vis nueinu į Youtube pažiūrėt užsieniečių reakcijų apie "Diskoteką". Didžioji dalis vertina puikiai.
O čia užtikau, ne reakciją, o atsiliepimą apie The Roop. Gražiai atsiliepia
https://www.youtube....h?v=tbAKWRXOsLA
O čia užtikau, ne reakciją, o atsiliepimą apie The Roop. Gražiai atsiliepia
https://www.youtube....h?v=tbAKWRXOsLA
Bet tai žėkit, Voldemars gi daro beatą
arba nepatektų į finalą visai arba kiltų aukštai.
Papildyta:
Daikerytė gi šiaip jaunesnė, modernesnė Pilvelytės versija nuobodu
arba nepatektų į finalą visai arba kiltų aukštai.
Papildyta:
Daikerytė gi šiaip jaunesnė, modernesnė Pilvelytės versija nuobodu