Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

bigsmile.gif Einius grįžo į Euroviziją !!!! Vienas iš geriausių matytų koncertų Žalgirio arenoje buvo Beissoul & Einius. wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
visai fe nauja the Roop daina, neįdomi, nekabina ax.gif
Atsakyti

Superinė daina The Roop, klipas, šaunuoliai, džiugu, kad ne prasčiau nei On Fire. 

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja*: 23 sausio 2021 - 23:19

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja*: 23 sausio 2021 - 23:18
Man labai patiko nauja The Roop daina. Is kart uzkabino o dar vizualines asociacijos video klipesu Twin peaks isvis cool. Kaip supatau atranka tik del vaizdo. smile.gif Jiems laimejimas garantuotas.
Atsakyti
jų šlovės valanda jau praėjo. Pernai metų dainos nebekartojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2021 01 24, 00:15)
<p>Superinė daina The Roop, klipas, šaunuoliai, džiugu, kad ne prasčiau nei On Fire. </p>

Man irgi labai patiko. Kol kas nėra lygių jiems ax.gif Galvojau nieko gero neparodys, paprastai laimėtojams antrą kartą nepavyksta. Bet nenuvylė. Nnežinau kaip, ar geresnė, bet tikrai gera.
Atsakyti
The Roop šaunuoliai! Man patinka! thumbup.gif

O pati LT atranka šiemet, su kitais dainininkais, tik dėl vaizdo... hmm.gif
Protingi atlikėjai į ją nėjo biggrin.gif . Dauguma suvokė, jog The Roop turėtų važiuoti atstovauti Lietuvai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 27 sausio 2021 - 16:20
aš tai labai džiaugiuosi konkursu, nuo naujų žmonių ir naujų garsų širdis džiaugiasi wub.gif

Bet kaip iš tikro pasipiktinau tuo, ką šiandien perskaičiau, kad radio stotys atsisako Roop konkurentų dainas groti unsure.gif ir jei čia yra jų susitarimas unsure.gif tada lai eina jie povelnių unsure.gif šiemet ROOOP numeris gal geriau paruoštas, bet daina geresnė pernykštė, o ir primena Godzilos "gabaliuką", minoras - žodžiu, man nelabai
Atsakyti
Vis nueinu į Youtube pažiūrėt užsieniečių reakcijų apie "Diskoteką". Didžioji dalis vertina puikiai.
O čia užtikau, ne reakciją, o atsiliepimą apie The Roop. Gražiai atsiliepia wub.gif
https://www.youtube....h?v=tbAKWRXOsLA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 28 sausio 2021 - 11:20
Bet tai žėkit, Voldemars gi daro beatą bigsmile.gif biggrin.gif
arba nepatektų į finalą visai arba kiltų aukštai.
Papildyta:
Daikerytė gi šiaip jaunesnė, modernesnė Pilvelytės versija smile.gif nuobodu
Atsakyti