Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Man pofik, kas buvo prieš kelis metus, nesigilinau ir dabar nesigilinu. Faktas, kad the Roop patinka užsieniečiams, Pilvelytė gali į pensiją eit su savo 1990 style bliovimu, o tu, eGZperte, ant Montvydo dergei, ale žemą vietą užims, bet gavai su birka į akį, gausi ir šiemet, pamatysi.

Žiauriai krūta boba, labai įdomu, kad į vienų dainavimą gilinatės, o į kitų nesigilinate. Man, pavyzdžiui, labai įdomu, ar teisingai dainuoja "The Roop" dainininkas, nes dainas vertina ne tik žiūrovai, bet ir šalių komisijos, kurios vis tik žiūri ir į dainavimo klaidas. 

Ir dabar neatsižadu žodžių, kad Montvydo daina buvo labai prastas švediškas popsas, tiesiog šlamštas, kurio patiems švedams jau nereikia, dar prastesnis už šių metų Pilvelytės dainuojamą popsą. 

Man visiškai vienodai, gali tie "The Roop" nors ir laimėti Euroviziją, nuo to nepasikeis jų vertinimas, kaip nepasikeitė kito laimėtojo, Sobralio vertinimas. 

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2020 02 16, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72609887" data-time="1581860502"><div><p>Man pofik, kas buvo prieš kelis metus, nesigilinau ir dabar nesigilinu. Faktas, kad the Roop patinka užsieniečiams, Pilvelytė gali į pensiją eit su savo 1990 style bliovimu, o tu, eGZperte, ant Montvydo dergei, ale žemą vietą užims, bet gavai su birka į akį, gausi ir šiemet, pamatysi.</p></div></blockquote><p>Žiauriai krūta boba, labai įdomu, kad į vienų dainavimą gilinatės, o į kitų nesigilinate. Man, pavyzdžiui, labai įdomu, ar teisingai dainuoja "The Roop" dainininkas, nes dainas vertina ne tik žiūrovai, bet ir šalių komisijos, kurios vis tik žiūri ir į dainavimo klaidas. </p><p>Ir dabar neatsižadu žodžių, kad Montvydo daina buvo labai prastas švediškas popsas, tiesiog šlamštas, kurio patiems švedams jau nereikia, dar prastesnis už šių metų Pilvelytės dainuojamą popsą. </p><p>Man visiškai vienodai, gali tie "The Roop" nors ir laimėti Euroviziją, nuo to nepasikeis jų vertinimas, kaip nepasikeitė kito laimėtojo, Sobralio vertinimas. </p>

Tuo labiau, visiems giliai px, ką galvoja priešmirtinių konvulsijų tampomame forume sėdinti vatnikė😄 Už Pilvelytę nieko baisiau negali būti, tiek vokalo, tiek vaizdo prasme🤘
O beje, tiek komisijos, tiek žiūrovai tą "šlamštą", didžuam tavo nusivylimui įvertino labai neblogai, kai tuo tarpu tavo dievaitė liko it musę kandus. Eilinį kartą😂
Atsakyti

Tuo labiau, visiems giliai px, ką galvoja priešmirtinių konvulsijų tampomame forume sėdinti vatnikė😄 Už Pilvelytę nieko baisiau negali būti, tiek vokalo, tiek vaizdo prasme🤘
O beje, tiek komisijos, tiek žiūrovai tą "šlamštą", didžuam tavo nusivylimui įvertino labai neblogai, kai tuo tarpu tavo dievaitė liko it musę kandus. Eilinį kartą😂

Vargšelė Žiauriai krūta boba taip draskosi, taip draskosi, visai atsilikusi, nežino, kad šiemet finale buvau už Monique :D

Nesidraskykite taip, aš neturiu dievų ir dievaičių, renkuosi pagal dainas ir jų atlikimus. Kai Aistė buvo geriausia, tada ir sakiau, kad ji geriausia :)

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2020 02 16, 17:04)
kaip nepasikeitė kito laimėtojo, Sobralio vertinimas. 

SObralio daina buvo tokia isskirtine, kad visi balsavo uz siems laikams netipiska kurini...

Bet kitais metais kazkas prastume ta shudina daina ish Izraelio
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2020 02 16, 17:22)
<p>Vargšelė Žiauriai krūta boba taip draskosi, taip draskosi, visai atsilikusi, nežino, kad šiemet finale buvau už Monique biggrin.gif</p>
<p>Nesidraskykite taip, aš neturiu dievų ir dievaičių, renkuosi pagal dainas ir jų atlikimus. Kai Aistė buvo geriausia, tada ir sakiau, kad ji geriausia smile.gif</p>

Vargšele vatnike, nusispjauti, už ką tu buvai. Bet senų įpročių neatsisakai, eilinį kartą vapi, kaip "krenta" lietuviai. Jei kas ir krenta, tai tavo dievaitė, ir kris, nes turbūt iki pat pensijos nesustos atrankose dalyvaut😂
Tavo dievaitė niekada nebuvo geriausia ir nebus. Ar dar tebeturi savo dievaitės altorių su nuotraukom iškabintom?😂
Atsakyti

Vargšele vatnike, nusispjauti, už ką tu buvai. Bet senų įpročių neatsisakai, eilinį kartą vapi, kaip "krenta" lietuviai. Jei kas ir krenta, tai tavo dievaitė, ir kris, nes turbūt iki pat pensijos nesustos atrankose dalyvaut😂
Tavo dievaitė niekada nebuvo geriausia ir nebus. Ar dar tebeturi savo dievaitės altorių su nuotraukom iškabintom?😂

Geriau eikite raminančiųjų vaistukų išgerti :D

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2020 02 16, 17:35)
Geriau eikite raminančiųjų vaistukų išgerti biggrin.gif

Kodėl turėčiau? Tau nepadeda, sakai, man padės?😂
Atsakyti
Cirkas su Norvegijos TV... 16.45 LT laiku turejo kartoti vakar finala.
isijungiau... ten kazkokias nesamones rodo, nors parasyta, kad kartoja finala paspaudus info...

Dabar ziuriu, jau per pirma programa NRK1 2.55 nakti kartos...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 16, 17:31)
SObralio daina buvo tokia isskirtine, kad visi balsavo uz siems laikams netipiska kurini...

Bet kitais metais kazkas prastume ta shudina daina ish Izraelio

ne už tai pagrinde balsavo, o už jo tariamą nuoširdumą ir gal dar iš gailesčio, kad serga
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 16, 19:56)
Cirkas su Norvegijos TV... 16.45 LT laiku turejo kartoti vakar finala.
isijungiau... ten kazkokias nesamones rodo, nors parasyta, kad kartoja finala paspaudus info...

Dabar ziuriu, jau per pirma  programa NRK1 2.55 nakti kartos...

nemigo naktis laukia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 16, 21:29)

nemigo naktis laukia?

Ne. Tas Sat imtuvas tai LINUX pagrindu, uzprogramuoji iraso ka reikia.
Norvegai neverti nemogo nakties. Viennteliai Svedai turi ne viena nebloga daina... Dar karta SanMarino nebloga atranka suroganizavo
Atsakyti
Gražiai kylam į viršų vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip suprantu, LT pirmą kartą taip aukštai statymuose?

Kiek šalių jau išsirinko?
Atsakyti