Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Wow džazu kokia graži

Kaip kobra, tik saugokis, kad neįkąstų :)

Atsakyti

Kaip finale trūksta Viktorijos Miškūnaitės, priduotų finalui solidumo, galėjo vietoje Black ar kaip ten jos.

Atsakyti
Arena palaiko Roop yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2020 02 15, 22:00)
O lietuviams sunkumas ir dramatizmas praktiškai tautinis bruožas. Užtai man ir patinka Roop.

bet kad lengvas jis šiemet, labai puikus wub.gif bet kodėl man taip girdėta daina? blink.gif unsure.gif čia ne kopija kokia? tarsi aš ją žinau, nors nemanau, kad kur girdėjau, nes nesidomėjau
Atsakyti
Golfas per mažas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 15, 23:10)
bet kad lengvas jis šiemet, labai puikus wub.gif

Dėl to ir patinka, kad lengvai kreizy
Atsakyti

bet kad lengvas jis šiemet, labai puikus wub.gifbet kodėl man taip girdėta daina? blink.gifunsure.gifčia ne kopija kokia? tarsi aš ją žinau, nors nemanau, kad kur girdėjau, nes nesidomėjau

Man seniai jaučiasi seniena, bet kadangi nesu muzikos žinovė, todėl negaliu pasakyti kur girdėta. Jaučiu, kad vėl "Fusedmarc" grėblys guli lietuviams po kojomis :)

Atsakyti

Kaip ir nieko netrūksta roop, bet man ji tokia vakarykštė. Erzina mane tas lietuvių tingesys atidirbti

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 15, 23:11)
Golfas per mažas laugh.gif

Susitraukė, kai išskalbė lotuliukas.gif
Papildyta:
Pasipildom atsargas ir laukiam Monique.
Atsakyti

Ui, nuobodziausias, svetimiausias numeris. Ir moterys taip raganaškai apsirengusios

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 15, 22:13)
<p>Kaip ir nieko netrūksta roop, bet man ji tokia vakarykštė. Erzina mane tas lietuvių tingesys atidirbti</p>

o ką ten dirbt? gerai viskas, geriau gi nei tos Bekės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 15, 23:16)
<p>Ui, nuobodziausias, svetimiausias numeris. Ir moterys taip raganaškai apsirengusios</p>

Kaip tik norėjau rašyti, kad San Francisko raganos (buvo toks serialas) mastau.gif
Atsakyti