Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Kol kas man nei vienas į Euroviziją netinka ax.gif
Atsakyti

Va va, man irgi pasirodė, kad ji nelaimėti čia dainavo

Atsakyti
MM susitvarkė dantukus, nes praėjusiais metais labai matėsi, ypač per klipą kai arti veidą pritraukdavo netaisyklinga padėtis.
Atsakyti

Wow džazu kokia graži

Atsakyti

Šiandien tos komisijos jau visai nesinorėjo girdėti, jau nieko naujo juk nepasakys, niekas numeriuose nesikeicia

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 15, 21:43)
<p>Wow džazu kokia graži</p>

juokėsi į batą iš Pilvelytės
Atsakyti

Bet kokia ta komisija didžiulė, vos telpa 🤣

Atsakyti
Kodėl Roop įkišo tarp dviejų grupių? Sąmokslas. biggrin.gif O girdėjot, kas eiliškumą finale lėmė ne burtai, o komisija pati taip sudėliojo? Ir kad kelintus metus iš eilės laimi paskutinis atlikėjas. Šiais metais paskutinė Monique...
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2020 02 15, 21:53)
Kodėl Roop įkišo tarp dviejų grupių? Sąmokslas.  biggrin.gif  O girdėjot, kas eiliškumą finale lėmė ne burtai, o komisija pati taip sudėliojo? Ir kad kelintus metus iš eilės laimi paskutinis atlikėjas. Šiais metais paskutinė Monique...

aha, buvo jau šis sąmokslas ir pernai

kaip jums tie naivūs geltoni? smile.gif
Atsakyti
Geltoni kažkiek primena dviejų paskutinių metų čekų atlikėjų EV pasirodymus, bet neprilygsta charizma nė kiek.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2020 02 15, 21:58)
Geltoni kažkiek primena dviejų paskutinių metų čekų atlikėjų EV pasirodymus, bet neprilygsta charizma nė kiek.

bet čekas toks lengvas buvo, o mūsiškiai aposunkiai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 15, 22:59)
bet čekas toks lengvas buvo, o mūsiškiai aposunkiai

O lietuviams sunkumas ir dramatizmas praktiškai tautinis bruožas. Užtai man ir patinka Roop.
Atsakyti