2019 m. "Antrojo šanso" konkurse laimėjo Prancūzija, Monika Marija su daina "Light On" užėmė devintą vietą.
Kol kas ką girdėjau The Roop geriausia.
Labai santūriai viską vertinu. Kažkaip nuvylė abiejų Monikučių pasirodymai gyvai... Nežinau, gal daugiau tikėjausi.
Roop faina daina, kabina, bet lietuviai bijo iš savęs pasijuokti, tai vargu ar siųs tokią dainą.
Kristina Jure - man pasirodė senamadiška daina. O ir pati atlikėja nesukelia pasitikėjimo, nėr užtikrintumo.
Lauksim, ką pasiūlys šeštadienis.
Roop faina daina, kabina, bet lietuviai bijo iš savęs pasijuokti, tai vargu ar siųs tokią dainą.
Kristina Jure - man pasirodė senamadiška daina. O ir pati atlikėja nesukelia pasitikėjimo, nėr užtikrintumo.
Lauksim, ką pasiūlys šeštadienis.
Ai jo, pamiršau, dar Rūta Loop patiko.
Nepatinka man tokia vieno ritmo muzika.
QUOTE(Anakure @ 2020 01 22, 12:15)
<p>Nepatinka man tokia vieno ritmo muzika.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/video/pramogos/delfi-premjera/delfi-premjera-ar-12-asis-aistes-pilvelytes-kartas-eurovizijoje-bus-laimingas.d?id=83330241'>https://www.delfi.lt/video/pramogos/delfi-premjera/delfi-premjera-ar-12-asis-aistes-pilvelytes-kartas-eurovizijoje-bus-laimingas.d?id=83330241</a></p>
old swedish... very old...
old swedish... very old...
Montvydas taip pat su švedišku šlamštu važiavo. Gal tegul ir ji važiuoja, gal gana kankinti Nors aš nepatenkinta daina, bet gal, kaip Montvydui, padės kompozioriaus žinomumas, gal padės dainą pareklamuoti, nes norės savo markę išlaikyti.
QUOTE(Anakure @ 2020 01 22, 13:19)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72590672" data-time="1579690377">
<div>
<p>old swedish... very old... </p>
</div>
</blockquote>
<p>Montvydas taip pat su švedišku šlamštu važiavo. Gal tegul ir ji važiuoja, gal gana kankinti Nors aš nepatenkinta daina, bet gal, kaip Montvydui, padės kompozioriaus žinomumas, gal padės dainą pareklamuoti, nes norės savo markę išlaikyti. </p>
<div>
<p>old swedish... very old... </p>
</div>
</blockquote>
<p>Montvydas taip pat su švedišku šlamštu važiavo. Gal tegul ir ji važiuoja, gal gana kankinti Nors aš nepatenkinta daina, bet gal, kaip Montvydui, padės kompozioriaus žinomumas, gal padės dainą pareklamuoti, nes norės savo markę išlaikyti. </p>
gal jai 13 kartas labiau laimingas būtų, šis, manau, kad dar nelabai
gal jai 13 kartas labiau laimingas būtų, šis, manau, kad dar nelabai
Paklausiau keletą kartą dainą ir manau, kad visai gera ta daina, ypač gera tiems, kurie tokį popsą mėgsta. Kol kas tai yra geriausia daina Lietuvos atrankoje, bet neaišku kokią dainą turi Redko, gali būti geresnė.