Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

lai neapykanta liejasi laisvai tongue.gif

Sunaikinkime kapitalizmą  :D​ 

Atsakyti
neatrodo, kad Adolfas gyvas?
Atsakyti

neatrodo, kad Adolfas gyvas?

Aš tik pagalvojau, kodėl vokiškos kalbos garsai girdisi, juk jų kalba ne vokiečių  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 05 18, 23:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72436555" data-time="1558211309"><div><p>neatrodo, kad Adolfas gyvas?</p></div></blockquote><p>Aš tik pagalvojau, kodėl vokiškos kalbos garsai girdisi, juk jų kalba ne vokiečių  huh.gif​ </p>

nu, idomiai
Atsakyti
Tokiam stiliui kažkokio chaoso norisi scenoje, o čia viskas nulaižyta
Atsakyti
sado/mazo
kad jau, rodos, nebemadinga tai
o siaip, sokiruojanciai kitoniskai
Atsakyti

Estija. Švediškas saldainiukas, tiek pats atlikėjas, tiek dainelė. Sakė, kad jis labai blogai dainavo per pusfinalį, aš tai nieko nesuprantu, todėl negaliu vertinti.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 05 18, 23:33)
<p>Estija. Švediškas saldainiukas, tiek pats atlikėjas, tiek dainelė. Sakė, kad jis labai blogai dainavo per pusfinalį, aš tai nieko nesuprantu, todėl negaliu vertinti.</p>

cypla jis
Atsakyti

Zenka gera, jos, kaip daininkės, perspektyva turėtų būti gera, nes turi tai ko reikia geram dainininkui, o Eurovizijoje daina vidutinė, naftalininė. 

Atsakyti

Azerbaidžanas, pati geriausia daina.  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 05 18, 23:40)
<p>Azerbaidžanas, pati geriausia daina.  wub.gif​ </p>

ir dar uz meile suniui pliusikas smile.gif
Atsakyti

Azerbaidžanas. Šou įdomus, bet prastas tokiai didelei scenai, būtų kokias 5 gražuoles išleidę, kaip per madų demonstravimą, būtų užpildžiusios sceną ir balsų iš vyrų gavę. 

Atsakyti