Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Anakure @ 2019 05 17, 10:43)
<p>Komentarai apie pusfinalio dalyvius.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=fJbACMdNUXs'>https://www.youtube.com/watch?v=fJbACMdNUXs</a></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=7hqAU54iDR8'>https://www.youtube.com/watch?v=7hqAU54iDR8</a></p><p></p>

nu jei tam pirmoje nuorodoje labai tie angelai patiko, tai tokia jo ir nuomonė smile.gif
ir visiškai nesutinku, kad jų Sergėj daugiau jaudinosi už Nyderlandą. Man tai atvirkščiai atrodo smile.gif
Atsakyti

ir visiškai nesutinku, kad jų Sergėj daugiau jaudinosi už Nyderlandą. Man tai atvirkščiai atrodo smile.gif

Neprisimenu ar šitame vaizdo įraše, ar kitame sakė, kad Sergunia turi problemų su balsu, todėl blogai dainavo. Atrodo dėl ventiliacijos peršalo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 17 gegužės 2019 - 10:28
Netikėjau Jurijaus daina, bet tikėjau mūsų emigrantų balsavimu. Neištempė ir jie į finalą Lietuvos.. verysad.gif
Na ką padarysi, laukiam kitų, geresnių metų smile.gif

Kaip ten forumo narių spėlionės dėl Jurkos patekimo/nepatekimo į finalą?
Aš spėjau, kad turėtų patekti.. Neatspėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 05 17, 11:27)
Neprisimenu ar šitame vaizdo įraše, ar kitame sakė, kad Sergunia turi problemų su balsu, todėl blogai dainavo. Atrodo dėl ventiliacijos peršalo.</p>

Taip, taip. Jau žinome tą scenarijų - "Jei nelaimėsime, tai tik dėl to, kad ventiliacija kalta" biggrin.gif Kažkaip reikia pasiteisinti prieš šalį. Man net gaila Lazarevo, nes spaudimas ir lūkesčiai iš šalies - nežmoniški. O jis, kaip matyti, žmogus ir jautrus, ir talentingas.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2019 05 17, 11:56)
Netikėjau Jurijaus daina, bet tikėjau mūsų emigrantų balsavimu. Neištempė ir jie į finalą Lietuvos.. verysad.gif
Na ką padarysi, laukiam kitų, geresnių metų smile.gif

Kaip ten forumo narių spėlionės dėl Jurkos patekimo/nepatekimo į finalą?
Aš spėjau, kad turėtų patekti.. Neatspėjau  ax.gif

negalimai neigiamai programuoti, nu nebent asmeniškai labai nemėgsti atlikėjo ir net nenori, kad patektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 17, 11:29)
Techniniės galimybės dabar tokios, kad atrodo, nieko neįmanoma nėra. Kūribyškumo, ir atkreiptų dėmesį. Galėjo bent tuos bekus pasikviesti ant scenos.

Būūūtent. Ekranai nieko nekainuoja ir čia jau akmenys į komandos daržą. Galėjo paprasčiausiai kokį studenčioką iš Dailės Akademijos pasikviest ir būtų sudėliojęs net ne vieną variantą tų projekcijų.
Svarbiausia yra idėja. Malta va džiungles ant scenos išaugino - atrodo paprasta, bet efektas yra.
Taip ir pas Jurijų kūrybingi žmonės būtų sugalvoję ką nors.
Kažkaip Tyla visai apsileido šiais metais - anksčiau savo tuos kuruojamus atlikėjus neblogai šefuodavo, o Jurijų, atrodo, kad likimo valiai paliko, lemputes "pakabino" ir maždaug - turėkis doh.gif

Kad nepateko, tai nenustebino. Kaip ir po lietuviškos atrankos sakiau, kad man ir ten atrodė jis išsigandęs liūtukas ir užtikrintumo trūko, tai ant šitos scenos iš vis virpėjo pačioje pradžioje.. Į pabaigą dainos truputį atsigavo. Nu bet nėr ko ir norėt, juk dar pakankamai žalias kaip atlikėjas. O vien tik išvaizda ir nuoširdumu Eurovizijos nepaimsi, reikia ir kitų dedamųjų (arba labai geros dainos, arba jei popsinė, tai įsimintino šou, nu ir aišku, užtikrintumo ir tvirtumo scenoje).
Sudainavo tai pakankamai normaliai lyginant su didžiąja EV atlikėjų dauguma, kur daugelis tikrai pjovė pro šalį kaip reikalas doh.gif

Labiausiai gaila tai paties Jurijaus. Tikiuosi neužsidepresuos po tos Eurovizijos. Nes jo pačio kaltės dėl nepatekimo tai vistiek mažiausiai matau.

QUOTE(Monteverte @ 2019 05 17, 12:08)

Olando daina graži ir pateikimas man patiko, bet kaip nugalėtojo aš jo nematau g.gif
Sergėjus tai gali patikt, gali nepatikt, bet kaip vokalistas, tai turim pripažint, turbūt geriausias šioje EV.

Kas mane labai nustebino gerąja prasme, tai Azerbaidžanas. Kažkaip net nesitikėjau, kad taip patiks biggrin.gif Ar nebus taip, kad į nugalėtojus pretenduos smile.gif

Iš to 5-eto, tai pamačius Prancūzijos ištrauką pagalvojau, kad ta balerina, ko gero, atneš jiems nemažai balų biggrin.gif

O ispanų Mikis tai duos tūsiuko scenoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 gegužės 2019 - 11:46
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 12:44)
Labiausiai gaila tai paties Jurijaus. Tikiuosi neužsidepresuos po tos Eurovizijos. Nes jo pačio kaltės dėl nepatekimo tai vistiek mažiausiai matau.

Tikrai taip. Sunku turėtų būti, kai matai kokios kitų scenos, kiek pagalbos iš šalies, o jam kažkokia kaimo diskoteka su pora švieselių...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 17, 12:44)
Sergėjus tai gali patikt, gali nepatikt, bet kaip vokalistas, tai turim pripažint, turbūt geriausias šioje EV.

nesakyčiau. Šiais metais labai daug stipriabalsių, regis stogą raunančių smile.gif
vat danė tai lievata sakyčiau, kiek pamenu, nes nesusikaupus žiūrėjau
Atsakyti
Mano nuomone musu daina gera ir Jurijaus atlikimas geras taciau visas pateikimas na labai jau skurdus, blankus, neisimenantis. Bendras vaizdelis kitu fone buvo nekoks.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 17, 14:15)
nesakyčiau. Šiais metais labai daug stipriabalsių, regis stogą raunančių smile.gif
vat danė tai lievata sakyčiau, kiek pamenu, nes nesusikaupus žiūrėjau

O man kažkaip šiais metais Eurovizija labai silpna vokaline prasme. Tai man Sergejaus dainavimas kaip atsigavimas ausims biggrin.gif Kažkaip iš olando tikėjausi daug vokaline prasme, bet irgi grybavo kaip reikalas.. unsure.gif Ką jau kalbėt apie kokį belgą, kuris visiškai sugadino gražią dainą doh.gif Nu galima atleist ten truputį to nusidainavimo ypač per tokį renginį kaip EV, be to, dažniausiai ne visi ir girdi, jei nesmarkiai nusidainuoja, bet kai iki toookio lygio pavaro atesit dainininkas, tai ką žinau. Kaip galima iš vis tokį į sceną paleist doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 gegužės 2019 - 12:29
Mano spirgiukas wub.gif Kaip galima tokio nemylėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

https://www.youtube....h?v=drP7QLrSI38

P.S. Jie į komandą pasiėmė Prūsaitį kaip šokėją??? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 17 gegužės 2019 - 13:08
QUOTE(ramyra @ 2019 05 17, 14:06)
Mano spirgiukas  wub.gif Kaip galima tokio nemylėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. Jie į komandą pasiėmė Prūsaitį kaip šokėją???  biggrin.gif

negalima, visi myli, sunku tau, su daug dalinies biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 17 gegužės 2019 - 13:45
QUOTE(ramyra @ 2019 05 17, 15:06)
Mano spirgiukas  wub.gif Kaip galima tokio nemylėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. Jie į komandą pasiėmė Prūsaitį kaip šokėją???  biggrin.gif

spirgiukas biggrin.gif biggrin.gif

Geras, geras tas šveicariukas biggrin.gif Viena ryškesnių dainų ir vienas geriausiai atidirbtų pasirodymų šiais metais.

Jeigu reiktų surašyt mano įsimintiniausias dainas, tai Šveicariją tikrai rašyčiau, Azerbaidžaną, Rusiją, Čekiją, Slovėniją. Turbūt dėčiau ir San Mariną, bet ne dėl dainos lotuliukas.gif Italija po kelių pasiklausymų jau pradėjo kabint. Tik labai nemalonus man jo balso tembras, kažkaip per ausis eina biggrin.gif
Gal ir Prancūziją dar pridėčiau prie tų įsimintinesnių g.gif
Atsakyti