Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Na, buvau visą laiką už Jurką, nu bet vakar visai prastai jis atrodė bendram kontekste. Balso galimybių neparodė, labai matėsi, kad jaudinasi, tom rankom beviltiškai grąžė. Atrankoje šimtą kartų geriau dainavo. O scena, nu aišku neturim mes tiek pinigų, kaip Rusija, nu bet valstybei reiktų pradėti kažką skirti, nes nu pravalas visiškas.
Labiausiai patiko Malta, Šveicarija ir Olandija. Va olandas irgi falcetu dainuoja, bet per klipą man atrodė, kad Jurijaus stipresnis balsas, o konkurse visiškai priešingai, olandas dainavo užtikrintai, scenoje jautėsi jo pasitikėjimas savimi.
Malta prasčiau padainavo, nei klipe, bet faina dainikė, žmonės pasiilgę tokių, ypač jaunimas, žinojau, kad praeis.Šveicaras atrodė geriau nei klipe, faina, kad pasirinko modernų stilių, ne tą senovišką, kaip klipe. Daina tipiškas hitas, atlikimas geras, scenoje gražu, žodžiu eurovziška
Švedas man visiškai nepatiko, ypač tas gosspel choras. Tik tiek, kad pasitikėjimas savimi scenoje jautėsi, tai čia nemažas pliusas. Bet švedai praeina visada. Norvegų irgi senoviška daina, patiko pagrinde, kam virš 50, tai tie aktyviai ir balsuoja.
Rusas labai vidutiniškai, na bet Rusija irgi visada praeina ir geras vietas gauna, taigi nėra prasmės net komentuoti.
Kad praeis Albanija ir Makedonija, neatspėjau. Kitus atspėjau. Na bet ir SAn Marino ir Baltarusijos neatspėjau, sakykim, po dvi klaidas leidžiama
Atsakyti
Europa neturi skonio. unsure.gif

https://www.alfa.lt/...igu0WxLsznnYZl8
Atsakyti
Aš tai manau, kad Jurijui vis tiek didelė nauda ir tikrai niekas ant jo nevaro, turi didelę palaikymo armiją. O tai labai daug ir viskas bus jam gerai.
Bet vat Audriui laikas į pensiją. Dabar jau ir aš tą matau. Užleist vietą inovatiškesniems veikėjams. Tik šitame jau pradedu matyti LT nesėkmes.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 05 17, 08:40)
<p>Vis tik neblogai jie su vaizdais padarė, elegantiškai atrodo,  galėtų šį daina patekti į dešimtuką.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=3A65lXLNZfk'>https://www.youtube.com/watch?v=3A65lXLNZfk</a></p>

dar viena Lazarev biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 05 17, 09:26)
kiek buvo numerių kičinių, už kuriuos tikrai būtų gėda. O Jurijaus numeris- nu už kiek pirkom, tiek ir gavom, jis neatsakingas už tai, kad neprisipirko fejerverkų ir cirko akrobatų. O pats atlikėjas yra labai geras, žavingas ir balsu ir išvaizda, ir kultūra.

bet kodėl taip niekas jo neparėmė. Scena mūsų buvo tikrai baisiausia. Niekada pas mus labai graži nebūna, bet šį kartą išskirtinai baisi buvo.
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2019 05 17, 09:36)
Va olandas irgi falcetu dainuoja, bet per klipą man atrodė, kad Jurijaus stipresnis balsas, o konkurse visiškai priešingai, olandas dainavo užtikrintai, scenoje jautėsi jo pasitikėjimas savimi.

mums su vyru visiškai atvirkščiau atrodė. Jurijus gerai, švariai dainavo, o olandas, kad ir kiek patiktų yra loosing game gyvai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2019 05 17, 09:36)
Norvegų irgi senoviška daina, patiko pagrinde, kam virš 50, tai tie aktyviai ir balsuoja.

nu jau nu jau, mums dar toli iki 50 ir labai patiko ši daina, ji labai pakili tokia, įdomi, lengva kartu
žinoma, mes jos neatsisiųsim į savo grojadėžę ir neklausysim vėliau, bet kaip daina tam vakarui, tai superinė.
Aš nevertinu dainų pagal tia, klausysiu jas po to ar ne. Vertinu visumą. Pvz. Jamalos dainos irgi neklausau, bet tuo metu ji buvo vienareikšmiškai nugalėtoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 17 gegužės 2019 - 09:11
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 05 17, 10:56)
Aš tai manau, kad Jurijui vis tiek didelė nauda ir tikrai niekas ant jo nevaro, turi didelę palaikymo armiją. O tai labai daug ir viskas bus jam gerai.
Bet vat Audriui laikas į pensiją. Dabar jau ir aš tą matau. Užleist vietą inovatiškesniems veikėjams. Tik šitame jau pradedu matyti LT nesėkmes.

aš jau seniai burbu Audriaus atžvilgiu, gaila, kad jis pats nesugeba savęs kritiškai įvertinti ir garbingai perleisti. Juk nėra taip, kad nebūtų ko daugiau iš lietuvių tikėtis.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 05 17, 09:56)

Visiškai pritariu, kad laikas keisti, bet vargu, ar pavyks nuversti nuo porto Giržadą. Na, gal dar porą metų, manau, paaugins Zilnį ir jis perims esfatefę. Labai jau norisi šviežienos, nes jau ima lyst kažkoks postovietinis marazmas, kurio niekaip neatsikratome. Gal ir daugiau atlikėjų susidomėtų EV, nes manau kai kuriuos tikrai atbaido atrankos eiga, komisijų kontingentas ir pati delegacija biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2019 05 17, 10:09)
bet kodėl taip niekas jo neparėmė. Scena mūsų buvo tikrai baisiausia. Niekada pas mus labai graži nebūna, bet šį kartą išskirtinai baisi buvo.

Pritariu 100 proc. Nereikia ir fejerverkų, galbūt būtų užtekę projekcijų ant ekrano (gi atsivežė šalys savo), kažkokios dinamikos, apšvietimo žaismo. Pas čeką ir šveicarą buvo kadrai pamontuoti įvairiais rakursais. Pas mus - nieko. Tik pikseliai ir šviečiantys Jurijaus dantys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 05 17, 10:16)

Pritariu 100 proc. Nereikia ir fejerverkų, galbūt būtų užtekę projekcijų ant ekrano (gi atsivežė šalys savo), kažkokios dinamikos, apšvietimo žaismo. Pas čeką ir šveicarą buvo kadrai pamontuoti įvairiais rakursais. Pas mus - nieko. Tik pikseliai ir šviečiantys Jurijaus dantys  doh.gif

kokius liūtus pabėgančius iš narvų zoologijos sode galėjo uždėti, būtų dar gyvūnų mylėtojai prabalsavę. Love can't be caged, ir liūtai išsilaisvina
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 17, 10:10)

mums su vyru visiškai atvirkščiau atrodė. Jurijus gerai, švariai dainavo, o olandas, kad ir kiek patiktų yra loosing game gyvai smile.gif
Papildyta:

nu jau nu jau, mums dar toli iki 50 ir labai patiko ši daina, ji labai pakili tokia, įdomi, lengva kartu
žinoma, mes jos neatsisiųsim į savo grojadėžę ir neklausysim vėliau, bet kaip daina tam vakarui, tai superinė.
Aš nevertinu dainų pagal tia, klausysiu jas po to ar ne. Vertinu visumą. Pvz. Jamalos dainos irgi neklausau, bet tuo metu ji buvo vienareikšmiškai nugalėtoja

na bet rezultatas akivaizdus, olandas finale, mes ne
na aš gi nesakau, kad 100 proc., tiesiog apklausiau žmones giminėje ir darbe, tai vyresniems Norvegai numeris vienas tipo norėtų, kad laimėtų jie, jaunesniems įvairiai, vieniems taip, kitiems ne. Jaunesniems labiau Malta ir Šveicarija favoritai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 17, 11:10)
Papildyta:

taigi kad va kaip va. Nuvykom į brazilišką festivalį pasirėdę kaip "mes žydukai Lietuvos". Techniniės galimybės dabar tokios, kad atrodo, nieko neįmanoma nėra. Kūribyškumo, ir atkreiptų dėmesį. Galėjo bent tuos bekus pasikviesti ant scenos.

beveik pirmas pasitaikęs pavyzdys. Ir kuklu ir įstabu.

https://youtu.be/6-lostV6sk8
Atsakyti

Komentarai apie pusfinalio dalyvius.

https://www.youtube....h?v=fJbACMdNUXs

https://www.youtube....h?v=7hqAU54iDR8

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 17, 10:29)
taigi kad va kaip va. Nuvykom į brazilišką festivalį pasirėdę kaip "mes žydukai Lietuvos". Techniniės galimybės dabar tokios, kad atrodo, nieko neįmanoma nėra. Kūribyškumo, ir atkreiptų dėmesį. Galėjo bent tuos bekus pasikviesti ant scenos.

beveik pirmas pasitaikęs pavyzdys. Ir kuklu ir įstabu. 

aš taip norėjau, kad tie ack'ai gale išlystų, apsuptų jį... bet ne... unsure.gif
Atsakyti

Visiškai pritariu, kad laikas keisti, bet vargu, ar pavyks nuversti nuo porto Giržadą. Na, gal dar porą metų, manau, paaugins Zilnį ir jis perims esfatefę. Labai jau norisi šviežienos, nes jau ima lyst kažkoks postovietinis marazmas, kurio niekaip neatsikratome. 

Kas iš tos šviežienos, jeigu ne geresnis, nenusimano kurios dainos yra geros, o ir neaišku ar sugebėtų organizacinį darbą dirbti. Bet pirmiausia reikia pakeisti prodiuserį. 

Atsakyti

Gerai, kad atsidarė Tamaros daina, o aš atsidariau, dainuoja "Chameleon", pagalvojau,kad gal ne tą atsidariau, ir taip ne pirmą kartą, tik paskui pamatau, kad tai yra dainos reklama. Tą dainą intensyviai gal keletą mėnesių reklamavo.

Atsakyti