Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Anakure @ 2019 05 17, 00:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="grange" data-cid="72435303" data-time="1558041214"><div><p>Kaip bebutu, laimetojas bus is sio pusfinalio...</p></div></blockquote><p>Laimėtojas bus iš pirmojo pusfinalio.</p>

Islandija? biggrin.gif
Atsakyti
Gaila verysad.gif .....
visos papuolusios tikėtos buvo išskyrus nesupratau Danijos ir Makedonijos.Nu dar Albanijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Climent: 16 gegužės 2019 - 23:26
Albanija, Malta..
žodžiu...
Atsakyti

Antrojo pusfinalio rezultatai.

Paimti vyrai:

Jolleee - Duncan Laurence, Nyderlandai.

Jolleee – Chingiz, Azerbaidžanas.

Blackkiss- Lazarevas, Rusija.

Žalia Rūta – Jurijus Veklenko, Lietuva.

Maja Di - John Lundvik, Švedija.

Ramyra - Luca Hänni, Šveicarija.

Maja Di - Roko, Kroatija.

Laukinė Orchidėja - KEiiNO, Norvegija.

Paimtos moterys:

Anakure - Tamara Todevska, Šiaurės Makedonija.

Lėja – Leonora, Danija.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 16 gegužės 2019 - 23:29
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 05 16, 23:25)
Albanija, Malta..
žodžiu...

Dėl albanų išvis šoke.. nors man rodos labai daug jų pasibaratę po pasaulį - tai ir pribalsavo emigrantai..
Atsakyti
Labas rytas, suraitytas biggrin.gif
Atspėjau 9 iš 10. Tik Danija neplanuotai atsidūrė finale.

Šiais metais bus įdomi kova, nes nėra 1 aiškaus lyderio. Matėte dainų išsidėstymą finale? Dauguma raudų priekyje, o gale jau stumdosi alkūnėmis biggrin.gif Nusimato puikus vakaras su geromis dainomis (aišku, su išimtimis, nes tikriau geriau San Marino na na na ar Maltos cameleon, nei Albanijos pūstos lūpos). Net nėr kalbos dėl 1 vietos, manau dainos aktyviai stumdysis dėl patekimo į pirmą 10.

Nyderlandai mano akyse po vakar pasmuko ir nematau aš jų laimėtojais. Kas tikrai pasirodė geriau nei tikėjausi šiais metais, tai Australija ir Šveicarija. Bet... Nepamirškim, jog finale bus šalys, kurios ėjo be pusfinalių. Stipriai pasirodys Izraelis (aišku, ne laimėtojas, bet į 10 brausis), Italija irgi tokia konkurentė į aukštesnes vietas. O paskutinis bus garbanotasis Mika. Pasirodymas jo yra gyvas, natūralus, užvedantis. Va ims ir sudėlios visus taškus ant "i", ta prasme Ispanijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 05 16, 20:46)
Aš irgi žiūrėsiu pataluose smile.gif Šį kartą ne per kompiuterį, o per TV kartu su paaugliu sūnum. Kam tie darbai, kam mokykla rytoj, jei šiandien Eurovizija  lithuania.gif

Ir aš žiūrėjau pataluose.
Ech, kaip gaila, kad nepatekome… unsure.gif
Atsakyti

Vis tik neblogai jie su vaizdais padarė, elegantiškai atrodo,  galėtų šį daina patekti į dešimtuką.

https://www.youtube....h?v=3A65lXLNZfk

Atsakyti

Nyderlandai mano akyse po vakar pasmuko ir nematau aš jų laimėtojais. 

Bet statymuose net 42 proc. už jį, kad laimės, tai jie dar ir balsuos. Antroje vietoje tik 12 proc. Trečioje vietoje tik 8 proc. 

Sako, kad jis gerai padainavo, tai komisijos gali ir pirmą vietą duoti.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

nuėjau vakar miegot nesulaukusi balsavimų rezultatų, tai visą naktį prisapnavau juos, netgi sapnavau, kad Jurijus per balkoną pas mane lipo. Bet sapne buvo, kad jam nesisekė.

bet man nulis sveikų, kad nepateko daina į finalą. Man gaila paties atlikėjo, iš kitų atlikėjų prisiminimų sprendžiu, kad tai sukrečia.

O daina yra gera, konkursas pasibaigs, daug dainų išnyks, o ši išliks wub.gif o tai , manyč, svarbiausia
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 17, 09:04)
O daina yra gera, konkursas pasibaigs, daug dainų išnyks, o ši išliks  wub.gif o tai , manyč, svarbiausia

Tikrai, taip. Aišku, atlikėjui sunkiausia psichologiškai, kad nepateko. Bet čia konkursas, kuriame ne jis vienas toks nepatekęs į finalą. Svarbiausia, kad save visą atidavė, padarė viską, ką galėjo geriausiai, gražiai atstovavo šalį. Ir tai yra gerai. Niekas čia jo LT nesmerks, gauna palaikymo ir iš užsienio fanų.
Atsakyti
kiek buvo numerių kičinių, už kuriuos tikrai būtų gėda. O Jurijaus numeris- nu už kiek pirkom, tiek ir gavom, jis neatsakingas už tai, kad neprisipirko fejerverkų ir cirko akrobatų. O pats atlikėjas yra labai geras, žavingas ir balsu ir išvaizda, ir kultūra.
Atsakyti