Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 16, 20:16)
Serhatas likęs bigsmile.gif Nieks neima kažkodėl unsure.gif

San Marino? Jamu yu.gif
As taip niosirdziai is jo dainos juokiaus ir galvoju jis turetu patekt ant mano popierelio ana kart 4 ir tebuvo tarpe jis biggrin.gif
Atsakyti

Latvija. Nakties magija, graži daina, tik per dažnai kartojasi tie patys žodžiai. Galėtų būti finale, nors ir paskutinėe vietoje statymuose. Lyg ir ne visai gerai atliko, jaudinasi.

Atsakyti
vel Marija?
Atsakyti

Juodu daug, juročka pasimes

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 05 16, 23:24)
San Marino? Jamu yu.gif
--
As taip niosirdziai is jo dainos juokiaus ir galvoju jis turetu patekt ant mano popierelio ana kart 4 ir tebuvo tarpe jis biggrin.gif

Taip bigsmile.gif
Valio, pagaliau pavyko prakišt Serhatą! bigsmile.gif
--
laugh.gif Nu va kaip gerai viskas išsisprendė. Kažkaip buvau išsigandus, kad nabagas liks nepaimtas unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
kiek daug geru, baisu... vargsas Juriukas
Atsakyti

Rumunija. Wiwiblogerių Rumunijos atrankoje išrinkta. Aš būčiau siuntusi Belą. Matosi, kad rengėsi. Dainuoja lyg ir gerai, sukuria personažą, kuris man nepatinka, bet tikrovėje ji simpatiška dainininkė. Galėtų būti finale.

Atsakyti
Vel Marija?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2019 05 16, 21:06)
Aš su raudonu sausu vynu smile.gif

Aš su boržomiu biggrin.gif
Atsakyti
ne visai biggrin.gif
Atsakyti

Danija. Graži daina, man patinka. Trūkumas - rūstokas veidas, kai turėtų spindėti mielumu. Norėčiau, kad būtų finale, nors ir nieko naujo nuo atrankos neparodė.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 05 16, 22:34)
<p>Danija. Graži daina, man patinka. Trūkumas - rūstokas veidas, kai turėtų spindėti mielumu. Norėčiau, kad būtų finale, nors ir nieko naujo nuo atrankos neparodė.</p>

kur tas rustumas?
Atsakyti