Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Milvaja @ 2019 05 16, 16:58)
Kokia Jurijaus tautybė, rusas, ukrainietis?Šiaip įdomu  smile.gif

Ištrauka iš jo interviu
"Mano gimtoji kalba yra lietuvių ir esu lietuvis. Vilniuje man net nebėra su kuo kalbėti rusiškai, todėl šia kalba kalbėti sekasi sunkiau. Mano mama lietuvė, o tėvelis buvo ukrainietis. Namuose visada kalbėjome lietuviškai."

Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2019 05 16, 16:58)

Kas per klausimas? Lietuvis, aišku biggrin.gif
Mama - lietuvė, tėtis - ukrainietis. Tai jei žmogus gimė ir užaugo Lietuvoje, net nekalba ukrainietiškai ir save laiko lietuviu, tai ir yra lietuvis.

Cituoju "Lietuvių tautą, o tiksliau tautybę, sudaro individai, priskiriantys save lietuvių kultūros žmonėms, laikantys šią kultūrą sava. "

P.S. Ką tik per Radiocentrą R. Zilnys sakė, jog gali būti, jog šį vakarą trumpam pasirodys Madonna ir ją pakalbins vedėjai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 16 gegužės 2019 - 16:44
https://vote.esctoday.com
Vyksta tiesioginis balsavimas. Jurijus 1.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2019 05 16, 17:43)

nu kad jis tik taip ir laikytųsi. Ne siš tiesų, viskas labai priklauso nuo ryžto ir baimės atsikratymo smile.gif
Atsakyti

Baikit, panos. Sūnus sako, kad ši nuoroda buvo paplatinta per socialinius tinklus, tai daba visi lietuvaičiai už saviškį prabalsavo.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2019 05 16, 15:58)
Jei pagal kraują tai pas jį 3/4 ukrainietiško kraujo. Nes tėvas grynas ukrainietis,
o mama per interviu apie savo kilmę sakė:
"– Aš pati esu iš mišrios šeimos. Mano tėvelis buvo ukrainietis, mama – lietuvė. "
Bet manau aišku, kad ta Lietuviškoji 1/4 Jurkos dalis perrėkia kitą pusę.
Nu Lietuvis tas mūsų JUrka biggrin.gif

-------------------------------------------------------

Internete yra nutekinti vakarykščio eurovizijos "ŽIURI komisijai" skirti koncerto įrašai unsure.gif
Praktiškai galima pamatyti pasirodymus kurie bus šį vakarą ... ninja.gif

Atsakyti

Aš už makedonę pabalsavau, nes patinka jos daina. Nepripažįstu saviškis ar ne saviškis, reikia teisingai balsuoti :)

Atsakyti

QUOTE(Milvaja @ 2019 05 16, 15:58)
Jei pagal kraują tai pas jį 3/4 ukrainietiško kraujo. Nes tėvas grynas ukrainietis,
o mama per interviu apie savo kilmę sakė:
"– Aš pati esu iš mišrios šeimos. Mano tėvelis buvo ukrainietis, mama – lietuvė. "
Bet manau aišku, kad ta Lietuviškoji 1/4 Jurkos dalis perrėkia kitą pusę.
Nu Lietuvis tas mūsų JUrka biggrin.gif

Man jis iš veido grynas "starovieras". 

Atsakyti

Lietuviai tik ir balsuoja. Tame tarpe ir aš smile.gif
Pastatėm lažybose taip pat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinuke* @ 2019 05 16, 17:35)
Ištrauka iš jo interviu
"Mano gimtoji kalba yra lietuvių ir esu lietuvis. Vilniuje man net nebėra su kuo kalbėti rusiškai, todėl šia kalba kalbėti sekasi sunkiau. Mano mama lietuvė, o tėvelis buvo ukrainietis. Namuose visada kalbėjome lietuviškai."

Aišku smile.gif

Labai grazus vaikinas, super gražuolis.Sėkmės jam lithuania.gif
Atsakyti
Na, kaip šįvakar pasiruošėte pusfinaliui? bigsmile.gif
Gersit arbatą susisukę į chalatą ar kiek kitaip (pagal pirminę dainos versiją) laukdamos lietuviškų liūtų pasirodymo?
Sąžiningai pasakysiu, kad netikiu, kad pateksim į finalą, bet žiauriai norėtųsi klysti - finalo stebėjimas neturi nė pusės to azarto, jei ten nėra saviškių, tad labai norėtųsi, kad nei ryškios chameliono spalvos nei švarus vokaline prasme Lazarevo "šauksmas" neužgožtų mūsų kukliojo Jurijaus. Reikėtų ir jam šįsyk išgerti ne vien arbatos, kad balso stygos geriau veiktų ir kad patrankos, paruošos šaudyti europietes akimis lady.gif , geriau suveiktų love.gif . Ant drąsos, taip sakant. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 16 gegužės 2019 - 19:04
As tai ziuresiu ant sofos susipus i pleda ir laikysiu kumscius uz musu liutuka. smile.gif nesvarbu kad ryt i darba bet ziuresiu iki galo, nei uz ka nepraleisiu. smile.gif
Atsakyti