Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Labai gera ideja. Jeii estai jau ne tik siuncia svediska daina bet ir sveda, tai gal Lietuvos TV atrankas galetu organizuot Svedijoje? Butu dar idomiau. Po to laimetoja siusti atstovauti.

Nykesnio pusfinalio neprisimenu. Estas,(svedas) OK. Daugiau nieko gero, na aisku, tam tikram skoniui gerai Australija ir Islandija...

Tos visos liaudiskais motyvais azijines ir slaviskos dainos ar popsas - baisu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 15, 09:17)
Labai gera ideja. Jeii estai jau ne tik siuncia svediska daina bet ir sveda, tai gal Lietuvos TV atrankas galetu organizuot Svedijoje? Butu dar idomiau. Po to laimetoja siusti atstovauti.

Nykesnio pusfinalio neprisimenu. Estas,(svedas) OK. Daugiau nieko gero, na aisku, tam tikram skoniui gerai Australija ir Islandija...

Tos visos liaudiskais motyvais azijines ir slaviskos dainos ar popsas - baisu

Kuo estas išskirtinis? Eilinė balalaika. Tokių kažkiek užkabinančių balalaikų buvo, yra ir bus daug.
Vat gruzinas pvz., tai jo, galima sakyti, kad jau išskirtinis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 15, 07:59)
ji gerai atidainavo, šoko juk dar.
Paprastai tada padūsta dainorėliai, o ji laikėsi. Žodžiu, skambėjo praktiškai taip pat kaip įrašų studijoje, o tai manau ir yra vertinama. Pvz. temperamentingoji Ruslana gyvai daug blogiau dainavo ir tai laimėjo

Man ne dainavime, o dainoje esmė. Feee.
Atsakyti
Nu kaip Baltarusija ir San Marinas praėjo, tai nesupratau. Kas iš viso balsuoja už SanMariną? Baltarusija tai man kaip nuo pirmųjų Lukašenkos rinkimų laikų.
Portugalai patiko smile.gif Buvau jau prieš tai klausiusi, totali nesąmonė, nu bet faini jie man, nors tu ką.
Australė labai juokingai atrodė. Nu vaizdo aišku davė. Bet australai amžinai kažkokie kaip iš kitos planetos, nu ne mūsų žmonės smile.gif
Patiko Islandai, Slovėnai, Estas nes švedas (kaip MB išsireiškė, kaip estui per gražus, matosi, kad švedas ), Belgija būtų patikęs, bet neišdainavo. Čekija visiškai nepatiko, bet žinojau, kad praeis. Lenkija - tai buranovskije babuški jaunystėje smile.gif Nemaniau, kad praeis, tai ir nepraėjo.
Atsakyti
Nu jei čekiukas nepaimtas, tai galit man užrašyt.

O ko Serhato nieks neimat? unsure.gif laugh.gif Negi nepatinka? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 gegužės 2019 - 11:45
Kas dėl nežemiškų būtybių, tai čia nepralenkiama slovėnė.
Koks panašumas biggrin.gif
čia ir čia
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 15, 12:43)
Nu jei čekiukas nepaimtas, tai galit man užrašyt.

O ko Serhato nieks neimat?  unsure.gif laugh.gif Negi nepatinka? unsure.gif

jis kaip tais neeinamas, bet ir aš nežinau kodėl
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 15, 11:43)
O ko Serhato nieks neimat?: Negi nepatinka?

Imk imk laugh.gif
Atsakyti

Zi i i i ro gra a a avity  :D​ 

https://www.instagra.../p/BxeqAu8BPhy/

Atsakyti
Siaubas kokie durniukai, dar tokių būna šiais laikais https://www.alfa.lt/...izijos-konkursu
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 14:50)

nea ax.gif Jau pasiėmiau čekiuką ir gana tam kartui laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 14, 23:11)
cypala estas nesusipratrimas biski smile.gif

Oi tik nereikia tongue.gif Geras tas mano estukas. Padainavo graziai pats grazus ir daina man visai patinka. smile.gif
Atsakyti